VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
kız deme öyle bak hiç sesleri çıkıyorlarmı bak artık onlar aslan değil kuzumelekçim kızma bana olurmu
değil yahu kedi kediii
kız deme öyle bak hiç sesleri çıkıyorlarmı bak artık onlar aslan değil kuzumelekçim kızma bana olurmu
değil yahu kedi kediii
ya can kızma ama doğruya doğru bak bi tek fener yenilince sesiniz çıktıdaha önce kuzu olmuştunuzAma olmuyor böle behiyeciğim
yok kız kuzu daha iyi
kediden zarar gelebilir ama kuzudan gelmez aslanlıkları bitti
toki
iftiraaa
Almaz tabi abi ben istanbulda olduğum halde bir gün olsun gidemedim ve gitmek çok istiyorum
değil yahu kedi kediii
Ama olmuyor böle behiyeciğim
la la la la la laaaa
ne kedi ne kuzu işte bu
hoş geldin ahmet abi senın selam verceğin yok bari ben vereyim
nasıl bittimi yoğunluk
:a24: :a24: :a24:
Nasip işte, benim de Konyalı arkadaşlarım vardır, hayatında sadece 1 kere Mevlana Müzesini ziyaret etmiş inş bir gün gidersin kardeşim yenisine
Ortak böyle yaparsa, millet napar
Ya Sabır..
Deil mi kardeşim ya
Behiye kardeşim kusura bakma bu akşam ki olay için tekrardan.
Bir arkadaşım geldi de, yemek yemeğe çıkacağım birazdan, müsadenle iznini istiyorum. Hayırlı akşamlar olsun şimdiden, Allah'a emanet..
ve aleysum selam sizede hayırlı gecelerBehiye kardeşim selamun aleyküm, hayırlı geceler
ve aleysum selam sizede hayırlı geceler
anket başa baş gidiyor
hoş geldiniz
Sağolasın kardeşim hoşbuldum
evet takip etmekteyim merakla
valla ben takip ediyorum şuanda gs öne geçti
denizyıldızının vereceği tepkiyi çok merak ediyorum
ben tahmin edebiliyorum, ama ne oldum değil ne olacam demeli insan, ve şu da bir gerçektir ki son gülen iyi güler