BURDA BIR TÜRK VAR ALMANYA DA YA$LI BIR ADAM. ARKADA$IM DEVLET MEMURU BA$ÖRTÜLÜ SÜREKLI LAF ATIP RAHATSIZ EDIYOR HAKARET EDIYOR TÜRKCE YAPIYOR BUNU KANIT OLMAMASI ICIN.BURDADA KENDI INSANIMIZ TARAFINDAN EZILIYORUZ.BAGNAZLIKLA ÖRÜMCEK KAFALILIKLA SUCLANIYORUZ. KURBAN OLAYIM ÖRÜMCEGI YARATAN RABBIME KE$KE FARKINDA OLSALAR NE KADAR MÜBAREK OLDUGUNU.zerda yazdı:
gurbetten kardeşim sen yabancı bir ülkede yaşıyorsun belki ordaki muamele seni üzebilir ama kendi öz ülkende müslüman tarafından ayrımcılığa tabi tutulmak çok daha zor rabbim size sabır versin
zerda yazdı:
bu vatan için kürdü türkü lazı çerkezi omuz omuza savaşmışlardır bu atlanılmamalıdır o zaman bu insanlar vatandaştıda savaşa katıldılarda şimdimi olamayacaklar şimdimi dışlanacaklar rabim şahit olsun bunu herkes kabullensede ben kabullenmem kabullenilmeyeceğinide biliyorum rabbim bu hesabı benden sormayacak inş içim çok rahat bu konuda
fidan yazdı:
gurbetten abla allah yardımcın olsun ben inanamadım bu okuduklarıma ya nasıl olur bu kadar olurmu ya bide bizim ülkemizdeki kürtlere ayrımcılık yaptığımız söylüyorlar kürtleri azınlık diye gösterip bizden koparmaya bizi içten yok etmeye çalışıyorlar ya bunların yaptıklarına ne demeli ya vallahi ben çok üzüldüm bu yaşadıklarına ablacım ben olsam otopsi yaptırırdım sonuna kadar hakkımı aradım ablacım ne demek ya yanık diye getir cenazesini versinler asıl bunların yaptığı ırkçılık türkiyede böyle bişey yok kardeşim kimse çıkıpta diyemez ben böyle bir şeyi türkiyede yaşadım diye bizde ayrımcılık falan yok kardeşim atalarımız bu vatanı bielikte aynı çephede savaşarak aldılar herkesin vatanı burası ben türküm sen kürstsün yok kardeşim biz türkiyeli ve elhamdülillah müslümanız bunun başka tanımı yok