Son Konular
huyela arkadaşımız çok doğru dedi nerden bilicez adam sapıkmı hırsızmı korunmak isterken daha fazla zarar görmezmiyiz
sayın gitarro katıldığımız halde neden yapıyoruz neden uğrana inandıgımız seyler için hataalr yapıyoıruz.
AMiN HUYELA KARDEŞİM.BÖYLE DUA EDEN KARDEŞLERİMİZİ ALLAH C.C BAŞ UCUMUZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH.
rabbim senden razı olsun .....
yüce rabbim kimseyi kötü ile karşılaştırmasın....
Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Haklısınız tabiki. Hem erkek hem kadın her ikiside aşırı derecede zarar görür. İslamiyet yasak ettiği herşeyde kiç bir kimse izin zerre kadar faide göremessiniz. Hep sonu harabdır. Cenabı hak hepimizi muhafaza eylesin. Yaşadığımız tecribelerden istifade ederek hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasib etsin. Sevdiğine kavuşamayan kavuştuğunu sevecek... Bunuda unutmamak gerekiyor.
Cenabı hak kendi sevgisini ve sevdiklerinin sevgisini kalbinize nakşeylesin inşaallahü teala.
Dua eder dualarınızı beklerim.
çok manidar....
yorumumuz mesajın tamamı içindi yanlış anlaşılmasın .
bu sözü ilk defa duyduğumuz için dikkatimizi çekti.bu sebeple kırmızı ile işaretledik.
çokta manidar sayımaz....
değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederiz ..
allahu teala her zaman razı olduğu hal üzere bulundursun...
haklısınız .... kelimeniz çok manidar olmuş demek istedim. sanki içi çok dolu bir kelime olmuş...
Cenabı hak cümlemizden razı olsun. Dua ediyorum ve bekliyorum.
manidar olmamakla beraber evet .haklısınız...
amin ....
esselamün aleyküm, çok güzel bir paylaşımdı rabbim razı olsun
selametle
peki beğendiğimiz biriyle tanışıp gezme tanıma sınırları bilerek sakıncası varmıdır?