:T sela,metle
cok sagolun yardimlariniz icin yalniz ben o siteyi anlmadim:S:S
allah razı olsun gerçekten güzel bir paylaşımdı
selamun aleyküm kardeşim yazınızı okudum....bir şeyler yazmak istedim size belki ters belki haklıdır yazım......
Bazı şahıslar flört olayını sevmiyor tamam ama nişanlıyken aldatılan ve terk edilen bayanlar o zaman flört hayatı yaşamış olmuyormu ....hatta imam nikahı olupta nikahlısını 3 yada 5 kez görmüş kişiler ve sonucu ayrılık oluyor buda sakıncalı değilmidir.........yanlış anlamayın ben hiç birşeyi savunmuyorum büyük konuşmak istemem yarın bir gün benim evlatlarımın başına da gelebilir allah korusun.....neyse selametle kalın
allah razı olsun
.:.: dinimizislam.com :.:
Allah razı olsun ,bende kızıma okuttum ergenliğe giren her gencin okuması gereken bir yazı,umarım her genç dogru yolda gider,nefsine uymaz...
İster kadın olsun ister erkek, bu tip konular hiçbirimizin dikkatinden kaçmıyor.!Galiba bu türden meseleleri tartışmak insanoğlunun hoşuna gidiyor..
Görüntüleme=4.465
Cevaplar =168
bir de şunu ilave etmek istiyorum.. kader kısmet herşey ne kadar seçecen ki.. nasıl tartıcan nasipsi oluveriyor zaten
ben musluman bir genc kizim. yazdiklariniz evet olan seyler, ama bence flort konseptini oldugundan cok daha buyutmussunuz. eger iki genc ve ya kim olursa olsun, eger akli basi yerinde ise sizin soylediklerinizin cogu gerceklesmez. bence flort etmek iffetinizi kaybetmek degirdir. bana gore bir ciddi bir iliski ilk once arkadaslik ve sonra flortten olusur. iffette en son evliliye birakilir. dusuncelerinizi alabilirmiyim? : )
paylaşimlariniz Için teşekkürler Rabbim Razi Olsun
Selam Ve Dua Ile....
Dinimizde bana göre diye birşey yoktur kardeşim...
Haram-helal sınırları bellidir...
Kendi kafamıza göre değil dinimizin hükümlerine göre hareket etmeliyiz...
Dinimize göre nikah olmadan yapılan her türlü beraberlik(flört) haramdır...
bana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir
o zaman adı felsefe olur ...
din olmaz ..
Bu sitenin vermiş olduğu kaynaklara güvenmiyorum, ayrıca kaza namazları hakkında vermiş oldukları fetvaların yanlış olduğunu araştırmam sonucu öğrendim. Sizede tavsiyem uzak durmanız. Allah fitne sokan fitnecilerden, islamı kendi istekleri doğrultusunda değiştirenlerden bizleri korusun inşallah.
emeğine sağlık ALLAH razı olsun
Bu sitenin vermiş olduğu kaynaklara güvenmiyorum, ayrıca kaza namazları hakkında vermiş oldukları fetvaların yanlış olduğunu araştırmam sonucu öğrendim. Sizede tavsiyem uzak durmanız. Allah fitne sokan fitnecilerden, islamı kendi istekleri doğrultusunda değiştirenlerden bizleri korusun inşallah.
Allah razı olsun kardesım.ne guzel bır paylasımda bulundunuz bızlere.bu çağda hepımızın cok cok dıkkat etmesı gereken hususlar. ki malesef artık flört etmeyenlere gerici gözuyle bakılıyorken...
Rabbim tüm bekar kardeslerımızı salih ve saliha kullarıyla karsılastırmak nasıp etsın ınsallah.
nefsımızle bir an bıle basbasa kalmamak dualarımla.
yanlıs hatırlamıyorumdur insallah. bir Ayeti Kerime de;Temiz kadınlar temiz erkeklere,temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır, buyuruluyordu.biz müslümanlara ıyı bır yuva için nefsımıze uymamamız kalıyor.Allah'ın iznıyle dıkkat edersek Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastıracak bızlerı insallah.hakkınızı helal edın.
emegınıze saglık.
Hayırlı Ramazanlar.
Selametle...