tamam allah razı olsun anladım huyela abi.cevap verdiniz için teşekkür ederim bizde yapmayız demi.dua ederim sizde bana edin.güle güle.allaha emanet olun.
COK SAGOLUN PAYLASIMINIZ ICIN benimde arkadaslarim var flört ediyor ama ben istemiyorum bilmiyorum rabbim haram kilmis ben niye yapiyim diyorum seytana niye uyum diyorum... BIZIM GIBI GENCLERI BILGILENDIRECEK KONULARINIZ VARSA YAZARMISINIZ
COK IHTIYACIM VAR
SLM VE DUA ILE....
ben musluman bir genc kizim. yazdiklariniz evet olan seyler, ama bence flort konseptini oldugundan cok daha buyutmussunuz. eger iki genc ve ya kim olursa olsun, eger akli basi yerinde ise sizin soylediklerinizin cogu gerceklesmez. bence flort etmek iffetinizi kaybetmek degirdir.
bana gore bir ciddi bir iliski ilk once arkadaslik ve sonra flortten olusur. iffette en son evliliye birakilir. dusuncelerinizi alabilirmiyim? : )
bana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir. nasil muslumanlar grublara ayriliyorsa (sunni, hanifi, alevi..) din anlayisida kisiye ozel birseydir. kul ile Allah arasinda olan bir iliskidir.
bana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir. nasil muslumanlar grublara ayriliyorsa (sunni, hanifi, alevi..) din anlayisida kisiye ozel birseydir. kul ile Allah arasinda olan bir iliskidir.