Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Eyne ihvânî?" (Kardeşlerim Nerede) (4 Kullanıcı)

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
İnsanın içini burkan çok can yakıcı görüntüler kardeşim.Müslüman kardeşine ehl-i küfür zulüm üstüne zulüm ediyor.Ama ben,biz kendisini müslüman tanıtanlar,devletini müslüman tanıtanlar nerede.Bugün kötü gün bugün yüreklerimizin çığlıklarını yazıyla ifade etmek en zayıf iman alameti olsa gerek.Dünkü o tv'de canlı şehid olan kardeşimizin yerinde mi olmak isteriz oturduğumuz sıcak evde mi?İşte imanımızın durumu işte insanlığımızın durumu zalimin zulmü elbette artarak devam edecek ve sıra bize gelecek şüphesiz.Bir başörtülü müslümana okul okutulmamak için devletin temeline dinamit koyanlar kına yaksın.Allahü teala bizlere de şehiden imanla ölmeyi nasib etsin kardeşim ve o mertebeyi hak etmeyi..Biraz kendimi kaybettim özür dilemiyorum.Çünkü müslümanım ben.Herkesin Allahü teala'nın rızasını arayıp samimi olması bizi birleştirecektir.İnşallahü teala doğru itikatta ve doğru safta.Selamet cümle mü'minlerin üzerine olsun..

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
düşünüyorum,düşünüyorum gene düşünüyorum.elimden dua etmekten fazlası gelmiyor.ama biliyorum bu yeterli degil.bilmiyorum bu veballe bizler rabbimizin huzuruna nasıl çıkarız.onlar aç,susuz,mutsuz bizler ise tam tersi!!!

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kıymetli kardeşimiz;

Duygu,düşünce ve isteklerimiz müşterek,dua'nızada amin diyorum.Allah celle celaluh dil ile yaşayanlardan muhafaza eylesin bizleride islah etsin.

Elbetteki bizlerde ''ne yaptık'' sualinde hesabını inşaALLAH verenlerden oluruz.

Selametle kalınız,hayırlı ve bereketli geceler olsun kardeşimiz.

İnsanın içini burkan çok can yakıcı görüntüler kardeşim.Müslüman kardeşine ehl-i küfür zulüm üstüne zulüm ediyor.Ama ben,biz kendisini müslüman tanıtanlar,devletini müslüman tanıtanlar nerede.Bugün kötü gün bugün yüreklerimizin çığlıklarını yazıyla ifade etmek en zayıf iman alameti olsa gerek.Dünkü o tv'de canlı şehid olan kardeşimizin yerinde mi olmak isteriz oturduğumuz sıcak evde mi?İşte imanımızın durumu işte insanlığımızın durumu zalimin zulmü elbette artarak devam edecek ve sıra bize gelecek şüphesiz.Bir başörtülü müslümana okul okutulmamak için devletin temeline dinamit koyanlar kına yaksın.Allahü teala bizlere de şehiden imanla ölmeyi nasib etsin kardeşim ve o mertebeyi hak etmeyi..Biraz kendimi kaybettim özür dilemiyorum.Çünkü müslümanım ben.Herkesin Allahü teala'nın rızasını arayıp samimi olması bizi birleştirecektir.İnşallahü teala doğru itikatta ve doğru safta.Selamet cümle mü'minlerin üzerine olsun..

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celaluh bizleri dil ile aslan kesilen,cenkleşen,atıp tutan,yapmadığı vazifelerini yapıyormuş gibi kul rızası gözeterek desinler diye yaşayan şuursuz,nasipsiz ve basiretsiz kul,ümmet ve müslüman olmaktan alıkoysun inşaALLAH.

Bu gece ne idi 2008'den 2009'a geçiş.........Başka söze gerek yok...Selametle kalınız kardeşimiz.

Nerede Müslüman.Nerede Müslüman...Nerde Müslüman..Ne yaptık..Ne yaptık...Mevla affetsin,hidayet versin...

düşünüyorum,düşünüyorum gene düşünüyorum.elimden dua etmekten fazlası gelmiyor.ama biliyorum bu yeterli degil.bilmiyorum bu veballe bizler rabbimizin huzuruna nasıl çıkarız.onlar aç,susuz,mutsuz bizler ise tam tersi!!!

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Utancımızdan başımızı doğrultacak mecalimiz, “müslümanız!” demeye yüzümüz kalmadı; “Müslüman olma”nın anlamını zayi ettiğimiz için sen bizi affet!

Kaan Erdem

Yönetici
Yüreğinize sağlık olsun kardeşimiz,yüzümüze tokat gibi çarpacak ve anlayanında kalbine tesir edecek bir açıklama olmuş.

Umar ve ümid ederim ki hiç bir şey lafta kalmaz.Selametle kalınız.

Utancımızdan başımızı doğrultacak mecalimiz, “müslümanız!” demeye yüzümüz kalmadı; “Müslüman olma”nın anlamını zayi ettiğimiz için sen bizi affet!

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar acı haldeyiz demi..gazze filistin müslüman kardeş kan cocuk sevaş acı işkence ifadesiz kalmiş mekkenin fethi haa kimin umrunda burada havai fişekler patlatılıyo ne için bu kutlama ne için..biz nasıl hesabını verecez..ALLAH bizi affeder mi içim içimi yiyo bu düşüncelerle.böyle mi olur müslümanlık biz ne yapıyoruz ya ne.
içimde cok şey var ama tutacam ahirette eger ki alacagım varsa alacagım...
selametlee.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
376 çocuğa 376 cevşen

376 Filistinli çocuk şu anda sırf gösterilerden dolayı İsrailli yetişkinlerin bulunduğu hapishanelerde, İsrailli yetişkinlerle aynı koğuşlarda tutuluyor

Bu çocuklara neler yapılabileceğini düşünmek dahi istemiyorum
Adi suçlularla Filistinli tutsak çocukları aynı koğuşlara koymuşlar
Bunun maksadı ne olabilir, tahmin etmek dahi istemiyorum
Burada söylemeye dahi insanın dili varamıyor

Bu dehşet bir durum!

Mustafa İslamoğlu
Cuma Hutbesi, 9 Mayıs 2008

Cebrail aleyhisselamın Peygamber Efendimize ((SAV)), "üzerindeki zırhı çıkar ve bunu oku" dediği, zırhtan daha kuvvetli derecede koruyucu özelliği bu duayı,

Rabbimiz'den o çocuklara koruyucu ve Emin olmasını dileyerek,
her çocuğa bir gönül kardeşi olarak,

bu duayı okuyalım

Rabbim (cc) -ki O mülkün sahibidir- dualara icabet edendir

Her çocuğa bir gönül kardeşi ve Bir cevşen Duası

Rabbim yardımcımız olsun

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ey müslüman kardeşlerimiz! "müslümanların dertleriyle ilgilenmeden sabahlayan ve onların "yardım edin ey müslümanlar!" feryadlarına icabet etmeyen benden değildir" diye buyuran Hz Resulüllah (sav)'e gerçek anlamda ümmet olmanın yolu bugün Filistin'den geçmektedir

RAbbim yüzümüz yok karşına çıkmaya affet bizi biz ki oturduğumuz yerden konuşan müslümanlarız AFFET BZİLERİ ALLAHIM KAHRET ZALİM SİYONİSLERİ

Kaan Erdem

Yönetici
İlgi alaka ve katkılarınızdan dolayı mevla razı olsun selametle kalınız.

ne kadar acı haldeyiz demi..gazze filistin müslüman kardeş kan cocuk sevaş acı işkence ifadesiz kalmiş mekkenin fethi haa kimin umrunda burada havai fişekler patlatılıyo ne için bu kutlama ne için..biz nasıl hesabını verecez..ALLAH bizi affeder mi içim içimi yiyo bu düşüncelerle.böyle mi olur müslümanlık biz ne yapıyoruz ya ne.
içimde cok şey var ama tutacam ahirette eger ki alacagım varsa alacagım...
selametlee.

376 çocuğa 376 cevşen

376 Filistinli çocuk şu anda sırf gösterilerden dolayı İsrailli yetişkinlerin bulunduğu hapishanelerde, İsrailli yetişkinlerle aynı koğuşlarda tutuluyor

Bu çocuklara neler yapılabileceğini düşünmek dahi istemiyorum
Adi suçlularla Filistinli tutsak çocukları aynı koğuşlara koymuşlar
Bunun maksadı ne olabilir, tahmin etmek dahi istemiyorum
Burada söylemeye dahi insanın dili varamıyor

Bu dehşet bir durum!

Mustafa İslamoğlu
Cuma Hutbesi, 9 Mayıs 2008

Cebrail aleyhisselamın Peygamber Efendimize ((SAV)), "üzerindeki zırhı çıkar ve bunu oku" dediği, zırhtan daha kuvvetli derecede koruyucu özelliği bu duayı,

Rabbimiz'den o çocuklara koruyucu ve Emin olmasını dileyerek,
her çocuğa bir gönül kardeşi olarak,

bu duayı okuyalım

Rabbim (cc) -ki O mülkün sahibidir- dualara icabet edendir

Her çocuğa bir gönül kardeşi ve Bir cevşen Duası

Rabbim yardımcımız olsun

Ey müslüman kardeşlerimiz! "müslümanların dertleriyle ilgilenmeden sabahlayan ve onların "yardım edin ey müslümanlar!" feryadlarına icabet etmeyen benden değildir" diye buyuran Hz Resulüllah (sav)'e gerçek anlamda ümmet olmanın yolu bugün Filistin'den geçmektedir

RAbbim yüzümüz yok karşına çıkmaya affet bizi biz ki oturduğumuz yerden konuşan müslümanlarız AFFET BZİLERİ ALLAHIM KAHRET ZALİM SİYONİSLERİ

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
ALLAH celle celaluh bizleri dil ile aslan kesilen,cenkleşen,atıp tutan,yapmadığı vazifelerini yapıyormuş gibi kul rızası gözeterek desinler diye yaşayan şuursuz,nasipsiz ve basiretsiz kul,ümmet ve müslüman olmaktan alıkoysun inşaALLAH.

Bu gece ne idi 2008'den 2009'a geçiş.........Başka söze gerek yok...Selametle kalınız kardeşimiz.

Nerede Müslüman.Nerede Müslüman...Nerde Müslüman..Ne yaptık..Ne yaptık...Mevla affetsin,hidayet versin...

Yüreğinize sağlık olsun kardeşimiz,yüzümüze tokat gibi çarpacak ve anlayanında kalbine tesir edecek bir açıklama olmuş.

Umar ve ümid ederim ki hiç bir şey lafta kalmaz.Selametle kalınız.

Allahcc razı olsun...Allahcc yar ve yardımcınız olsun...

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
filistinli-cocuk-kime-bakiyor.jpg

Ağlayan gözlerinin buğlarını
silmeye çalışma çocuk,
ıslaklığı gitmeyecek inan
hüzün saracak bedenini,
kan kokusu genzini yakacak
ağlama;

Bir bomba daha patlıyor,
bir can daha parçalanmış yatıyor yerde,
kolları köşenin başında
bacakları nerde?

Ağlayan bir çocuk
gözleri onunda buğulu,
köşede bir adam çocuğa bakıyor
öyle bir bakışı varki!
Sanki ağla ağlada boşalsın için,
sende kinlen seni ağlatan ecnebiye,
der gibi bakıyor

Bu gün perşembe filistin'de,
gün yeni ağırıyor, küdüsün ardından
güneşin kızıllığı, kan gibi
hasretle izlenir oldu artık
gün doğuşu ama ne varki
umut içlerinde inançlarıyla birlikte
tükenmeyecek bir perşembe
Bayramımız cumanın arifesinde,
şavaşmak farz allahın kudretti ile
hep bir ağızdan deyip başlanır,
Filistin'de her güne

Teslim olunmaz, Allahtan başka
biz uzaktakiler öye bakarken,
şehitlere hiç canımız
çekmez sanki o şerbetten,
belki çekseydi Filistin
ağlamıyor olurdu, gün ağırdığında
Güneşin kızıllığı tad verirdi,
o zaman belki;

Ama Filistin hala ağlıyor,
çoçuklarıyla, yürekleri
evlat acısıyla dolmuş
analarıyla, nineleriyle,
yetmişlik delikanlı dedeleriyle
hala savaşan yürekleriyle
Filistin hala ağlıyor

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem
Biri ecdadıma saldırdı mı, hatta, boğarım
-Boğamazsın ki!
-(Boğamazsam da) Hiç olmazsa yanımdan koğarım!
Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
Doğduğumdan beridir, âşıkım istiklale,
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum
Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim
Adam aldırma da geç git, diyemem, aldırırım:
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / Anne seccaden gelsin / Bana dua et emi?”

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / Anne seccaden gelsin / Bana dua et emi?”

berat05

Yönetici
Utancımızdan başımızı doğrultacak mecalimiz, “müslümanız!” demeye yüzümüz kalmadı; “Müslüman olma”nın anlamını zayi ettiğimiz için sen bizi affet

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
BAKÜ'DE İSRAİL'İ PROTESTO EDEN GRUBA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de, İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Pretosto Amacıyla Yürüyüş Düzenleyen Gruba Polis Müdahale Etti. Polis, Göstericilerin Tamamını Gözaltına Aldı.

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını pretosto amacıyla yürüyüş düzenleyen gruba polis müdahale etti. Polis, göstericilerin tamamını gözaltına aldı.
Bakü'de bir grup Azeri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırını protesto etmek amacıyla toplandı. Yaklaşık 50 kişiden oluşan topluluk, üzerinde "Azerbaycan Filistin'e arkadır" yazılı pankartı açıp, "İsrail Kahrolsun" sloganları atarak yürüyüşe geçti.

İsrail Büyükelçiliği'nin bulunduğu Hyatt Park Oteli'ne doğru sloganlar eşliğinde yürüyen gruba, polis ekiplerinin müdahalesi sert oldu. Yürüyüş halindeki grubun önünü kesen polis ekipleri, gruptakilerin tamamını karga tulumba gözaltına aldı.

Göstericiler polis otobüsüne bindirilerek, polis merkezine götürüldü.

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
MOSKOVA'DA İSRAİL PROTESTO EDİLDİ

Moskova'da İsrail Büyükelçiliği önünde toplanan kalabalık bir grup, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırıları kınadı. Moskova şehir yönetiminin izin vermediği gösteride, polis yaklaşık 15 kişiyi gözaltına aldı.

Moskova İsrail Büyükelçiliği binası önünde "Filistin halkı ile dayanışma" adı altında toplanan yaklaşık 200 kişilik bir grup İsrail'in Gazze saldırılarını protesto etti. Protestocular, "Siyonizm'in vahşetine hayır!", "Filistin halkı seninle birlikteyiz", "Gazze'de Siyonist saldırılarına hayır!", "İsrail katil", "İsrail canileri çocukları katlediyor!", "Gazze'den ellerinizi çekin" şeklinde slogan attı. Moskova yönetiminin izin vermediği gösteride, polis yaklaşık 15 kişiyi gözaltına aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt