Kaan Erdem
Yönetici
vaktileyl ve kezzy kardeşlerim mevlam razı olsun.katılım ve destek için.selametle kalınız.
gerçekten acı verici bir durum bn bi çok kez böle şeyleri izledim biliyorumda,ve o ürünleri evimize sokmamaya çalışıyoruz...paylaşım için allah razı olsun....
Ey Allah’ım! Bize bu dünyada ve ahirette hayır ver ve bizleri cehennem ateşinden koru!
Ey Allah’ım! Filistin’de ve diğer İslam beldelerinde kuşatma altında olan insanlarımıza yardım et.
Ey Allah’ım. Filistindeki, Iraktaki, Afganistandaki, İslami Magrib’deki, Arap Yarımadasındaki, Somalideki, Çeçenistandaki ve dünyanın her yerinde ve ülkemizde mücadele etmekte olan mücahidlere zafer bahşet.
Ey Allah’ım! Yahudilerden, hristiyanlardan ve onların takipçilerinden olan düşmanlarımıza gazap et. Ey celal ve ikram sahibi Allah'ım! Bizim için Senden başka güç ve kuvvet yoktur. Bize yardım et, bizi güçlendir, ayaklarımızı sabit kıl, atışlarımıza isabet ver, saflarımızı birleştir ve kâfirler topluluğuna karşı bize zafer nasip et. Sen bize yetersin ve ne güzel vekilsin.
Duadan fazlası gelmadiği için elimizden bizleri affate allahımm...Dualarımızı kabul et Rabbim
evet çoğumuz bir çok kez böyle şeyleri izliyoruz duyuyoruz üzülüyoruz ama bence o an için üzülüp sonra kendimizi hayatın akışına bırakıyoruz ve unutuyoruz ,ne kadar dikkat ediyoruz o ürünleri almamaya acaba.....
ramazan geldi çeşitli yerlere yemek davetlerine gidiyorum ve sofralarda hep coca cola evet ne kadar dikkat ediyoruz, dualarımızda ne kadar yer veriyoruz...........ne kadar insanımız bu konuda bilinçli................
kardeşlerimizin herdaim dualarımızda olması dileğiyle....
sevgili kaan kardeşim diyorum vurgulayarak kardeşim diyorum nerde kaldık nerdeyiz kardeş demekle oluyormu rahattayız huzurdayız sıcak ew sıcak corba yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda olursa ne ala olmazsa ya sabır neden olmaz biz kendimizi bıu kadar dusunuyoruz en azından kendim adıma konuşuyorum namaz kıl basını kapat duanı oku ya bu kadar mı bizim dinimiz hak dini iyiyi zengini gözetleyen kollayan din degil ee bununda farkındayız hep ben merkezli egoist dusuncelerde boguluyoruz bence ben dahil kimse farkında bile degil içine battıgı egoizmin ya oradaki kardeşlerimiz ne yapacak onlar ne yiecek ne giyecek anne babam nerde diyen o yavrumun babası ne zaman gelecek yada babası gelmeyınce o mink yureginde ne hissedecek var mı bir diyecegi o babaları öldürenlerin o yuvaları yıkanların zaten bulmadıkları bir tas suyu dokenlerin ya söylemek istedigim anlatmak istedigim yada caliştigim o kadar cok sey var ki umarım en azından onlara dualarla yardımcı olur hakkın en guzel merhametinin teccelisini isteriz hakkını helal et kaan kardeşim...