Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eğer doğruysa ben de inanmak istiyorum (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Zzzaman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zzzaman

allah razı olsun kardeşim
sen şimdi allah"ın varlığına değilde tanrı varlığınamı inanıyorsun?
Evet öyle. Bir yaradana inanıyorum. Ve onun bana bazı mesajlar ilettiğini bilsem emirlerini harfiyen yerine getiririm. Ama mesajlar iletmesi gerektiğini de düşünmüyorum.

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim abilerim ablalrım sizlerle paylaşmalıyım! bu paylaşımlar üzerine Kur'an ayeti ile ilgili söylenen bişey buldum ama ayet yazmıyordu. sadece oraya not düşülmüş zariyat 10 diye... şimdi açtığımda okuduğum ayetimi direk önümdeki kitabımdan yazıyorum... zariyat 7,8,9 "içinde yörüngeleri olan göğe andolsun ki siz çelişkili sözler söylüyorsunuz. Ondan (Kur'an veya imandan ancak) döndürülebilen döndürlür."

(gerçekten Kureyş, Hz. Peygamber ve Kur'an hakkında farklı şeyler söylüyorlardı. peygamber ve Kur'an hakkında, sahir ve sihir, şair ve şiir, kahin ve kehanet iddiasında bulunmuşlardır.)

bir an çok etkilendim.. paylaşmak istedim... =) hamd olsun

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
seni ne amacla yarattıgını dusunuyosun peki kardeşim?

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Evet öyle. Bir yaradana inanıyorum. Ve onun bana bazı mesajlar ilettiğini bilsem emirlerini harfiyen yerine getiririm. Ama mesajlar iletmesi gerektiğini de düşünmüyorum.

bak inanıyorsun fakat bu rabbimiz e mi yoksa başka birşeyemi?
zamanında mesajlar iletilmiş haladaha iletiliyor ama kişiye özel değil kardeşim eğer kişiye özel olsaydı herkes müslüman olurdu ve dünyaya gerek kalmazdı

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim abilerim ablalrım sizlerle paylaşmalıyım! bu paylaşımlar üzerine Kur'an ayeti ile ilgili söylenen bişey buldum ama ayet yazmıyordu. sadece oraya not düşülmüş zariyat 10 diye... şimdi açtığımda okuduğum ayetimi direk önümdeki kitabımdan yazıyorum... zariyat 7,8,9 "içinde yörüngeleri olan göğe andolsun ki siz çelişkili sözler söylüyorsunuz. Ondan (Kur'an veya imandan ancak) döndürülebilen döndürlür."

(gerçekten Kureyş, Hz. Peygamber ve Kur'an hakkında farklı şeyler söylüyorlardı. peygamber ve Kur'an hakkında, sahir ve sihir, şair ve şiir, kahin ve kehanet iddiasında bulunmuşlardır.)

rabbim razı olsun kardeşim gercekten etkileyici rabbime sonsuz hamd-ü senalar olsun...

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim yaz arama motoruna firavun die arattır görselden çıkar bilgileri de oradan bulursun..

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardeşim güzeldi:a04:

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc kimsenin kaydı altında değilki...
Allahcc senin veya benim fikrime göre mesaj iletmezki...
O HERŞEYİ KUŞATMIŞTIR...
HÜKÜM ONUNDUR...
KÜN-OL DER VE OLUR...

Z

Zzzaman

Google'da aratınca firavun efsanesinin yanlış olduğu haberi yazıyor. Hangi haber doğru tam bilemeyiz tabi.

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim rabbim seni neden yarattı ne amaçla yarattı...bu konuda ne dusunuyosun..

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar 1 soru pc den buraya fotoğraf nası aktarcm acill

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim orada müzeden çekilmiş fotoğraf var ayetlerde de söyleniyor... neyse ya hayırlısı be kardeşim...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
DÜNYA ÇAPINDA BİR HÂDİSE. KAPTAN KUSTO MÜSLÜMAN
Dergilerden, gazetelerden ve televizyon ve radyodan tanıdığım meşhur Kaptan Kusto... Bu adam bir devrin (Markopolo) su, Evliya Çelebisi gibi tetkikçi bir seyyahtır ve tabiat denilen yaratıklar âleminin sırlarını denizlerde arayan ve deniz içi hayatı kurcalayan ilmî bir tecessüs sahibidir.
Bu adam basit 'olabilir'ler veya 'olabilir' sanılan şeyler arasında öyle bir tecelliye şahit oluyor ki
,1400 yıl önce Kur'an'ın haber verdiği mucize önünde dize gelip müslüman oluyor.

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
Beni yaratırken ne amacı olduğunu bilemiyorum. Bir amacı olup olmadığını da bilemiyorum.

sen daha neden yaratıldıgını bilmiosun kardeşim ama allah kitabında cinleri ve insanları bana iman etsinler diye yarattım buyuruyor şüphesiz bu imanın karsılıgıda bos degil tabiki altından ırmaklar akan cennettler vaadediyo rabbimiz bu kadar seyin uydurma oldugunu nasıl dusunursun kardes

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
kimkimdir kardeşim fotoğraf aktarımını senbiliyorsun nasıl oluyor

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
denizler salıverildi...birleşmezler...rabbimiz katından bir engel vardır...bütün fikir namusu bu mucize önünde dize gelip müslüman olmayı gerektirir...inanan kendini kurtarır..inanmayan inanmadığına yansın....1400 yıl öncesinden kuran-ı kerim mucizizesi...görmeyen gözü nidelim...allahın iman verdiğini kim çevirebilir...allahın hidayet etmediğine kim hidayet edebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt