Firavun mucizesini biliyorum. Ama çok bilgim yok. Bu çürümemiş ceset ne zaman bulundu ve fotoğrafı var mı?
evet var bu foto ile ilgili bir kitap basıldı hatta
Firavun mucizesini biliyorum. Ama çok bilgim yok. Bu çürümemiş ceset ne zaman bulundu ve fotoğrafı var mı?
Evet öyle. Bir yaradana inanıyorum. Ve onun bana bazı mesajlar ilettiğini bilsem emirlerini harfiyen yerine getiririm. Ama mesajlar iletmesi gerektiğini de düşünmüyorum.allah razı olsun kardeşim
sen şimdi allah"ın varlığına değilde tanrı varlığınamı inanıyorsun?
Evet öyle. Bir yaradana inanıyorum. Ve onun bana bazı mesajlar ilettiğini bilsem emirlerini harfiyen yerine getiririm. Ama mesajlar iletmesi gerektiğini de düşünmüyorum.
kardeşlerim abilerim ablalrım sizlerle paylaşmalıyım! bu paylaşımlar üzerine Kur'an ayeti ile ilgili söylenen bişey buldum ama ayet yazmıyordu. sadece oraya not düşülmüş zariyat 10 diye... şimdi açtığımda okuduğum ayetimi direk önümdeki kitabımdan yazıyorum... zariyat 7,8,9 "içinde yörüngeleri olan göğe andolsun ki siz çelişkili sözler söylüyorsunuz. Ondan (Kur'an veya imandan ancak) döndürülebilen döndürlür."
(gerçekten Kureyş, Hz. Peygamber ve Kur'an hakkında farklı şeyler söylüyorlardı. peygamber ve Kur'an hakkında, sahir ve sihir, şair ve şiir, kahin ve kehanet iddiasında bulunmuşlardır.)
bir an çok etkilendim.. paylaşmak istedim... =) hamd olsun
kardeşlerim abilerim ablalrım sizlerle paylaşmalıyım! bu paylaşımlar üzerine Kur'an ayeti ile ilgili söylenen bişey buldum ama ayet yazmıyordu. sadece oraya not düşülmüş zariyat 10 diye... şimdi açtığımda okuduğum ayetimi direk önümdeki kitabımdan yazıyorum... zariyat 7,8,9 "içinde yörüngeleri olan göğe andolsun ki siz çelişkili sözler söylüyorsunuz. Ondan (Kur'an veya imandan ancak) döndürülebilen döndürlür."
(gerçekten Kureyş, Hz. Peygamber ve Kur'an hakkında farklı şeyler söylüyorlardı. peygamber ve Kur'an hakkında, sahir ve sihir, şair ve şiir, kahin ve kehanet iddiasında bulunmuşlardır.)
bir an çok etkilendim.. paylaşmak istedim... =) hamd olsun
Allahcc kimsenin kaydı altında değilki...Evet öyle. Bir yaradana inanıyorum. Ve onun bana bazı mesajlar ilettiğini bilsem emirlerini harfiyen yerine getiririm. Ama mesajlar iletmesi gerektiğini de düşünmüyorum.
Beni yaratırken ne amacı olduğunu bilemiyorum. Bir amacı olup olmadığını da bilemiyorum.seni ne amacla yarattıgını dusunuyosun peki kardeşim?
arkadaşlar 1 soru pc den buraya fotoğraf nası aktarcm acill
Beni yaratırken ne amacı olduğunu bilemiyorum. Bir amacı olup olmadığını da bilemiyorum.