Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim.amin amin.amin Rabbim kabul etsin inşallah
selamün aleyküm sevgili kardeşim duana yürekten amin diyorum rabbim ne muradın varsa versin ve de nesıkıntın varsa tez zamanda gidersin tüm cümle mümin kullarıyla birlikte amin allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlarAmin amin Amin
Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarınıkabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizkleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak dualari kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rizasi için.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz birakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırıya çevirsin Rabbim kendi rızasi için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarini rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Canim seninde emeğine yüreğine gönlüne sağlik Rabbim seninde ne muradin varsa hayirlisiyla tez zamanda versin her iki dünyada Allah mükafatini kat kat versin allah razi olsun kardeşim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim okunan Hatimler dualar Kur'anlar yüzü gözü hürmetine dualarimizi kabul etsin tez zamanda sıkıntılarımızı ortadan kaldırsın kendi rizasi için.
selamün aleyküm leyla kardeşim 300 tane okudum RABBİM CC kabul etsin inşallah nasılsın inşallah sıkıntıların ferahlamıştır RABBİM CC hayırlısıyla feraha erdirsin çıkmazdan çıkarsın inşallah amin ALLAHA CC emanet olun
leylacım
kardesim
ben 200 tane okudum
100 tane almiştim ama eklersiniz ben okudukca
yazarım haberdar edrim senınde o guzel duan için tesekker ederim
inşallahhhhhhh
rabbim dualrını kabul eder.
selam ve dua ile
cnm kardeşim duan için çok tşkler allah razı olsun işlerim allahın izniyle rast gitti.allahıma sonsuz şükürler olsun .allah yarve yardımcımız olsun.allaha emanet olun....
amin.inşallah rabbim ne muradın varsa kabul etsin inşallah
AMİN AMİN AMİNleyla kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntıları gider yarabbim.. Kendisinin gireceği kpss sınavlarında başarılı olup hayırlı bir işe yerleşmesi için kendisine yardım et yarabbim ..bildiğimiz bilmediğimiz tüm sıkıntılarını gider kendisinin gönül muradını ver yarabbim...kendine yardımcı olan hatme katılan bütün kardeşlerimizin gönlündeki muradlarını hayırlısıyla ver yarabbim(amin)
rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
AMİN.AMİN.AMİN.
RABBIM NE MURADIN VARSA SANA NASİP ETSİN.SIKINTILARIN GÜNEŞTE ERİYEN BUZ GİBİ ERİSİN.İŞLERİN KOLAYLAŞSIN.DERT VE SIKINTI GÖRMEYESİN.HEP HAYIRLI HABERLER ALASIN.SENİN HAKKINDA NE HAYIRLISI İSE RABBIM ONU NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE
sa kardeşim.amin amin.amin Rabbim kabul etsin inşallah
Amin kardeşim
amin Rabbim herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre verir inş.
!!!@M!N!!!