Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Dualarımız seninle, yeğenin için ellerimizi kaldıracağız...

Üzme tatlı canını. :a33:

güzel ailem leyla ablamdan haber aldım .bebeğin durumu kötüleşmiş malesef.anneyide etkilemeye başlamış.2 gündür hastanedelermiş.bebeği alacaklar .ama leyla ablamın ricası anneye birşey olmaması için dua edebilirmisinizi dedi.güzel ablamızı yalnız bırakmayalım olurmu canım ailem .O bizim tüm kötü zamanlarımızda yanımızda oldu.ALLAHA emanet olun

Rabbim C.C. sıkıntıları sana arz ediyoruz...Sıkıntıdan sana sığınıyoruz...Yardımın olmaz ise biz ne oluruz...Hamd ve Şükürler sana olsun Rabbimiz...C.C....
Yardım etmezsen zorluk çekeriz yardım et en hayırlısını nasip et Rabbimiz C.C. ...Amin..

“Inna lillahi ve inna ileyhi raciun ''

Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Maalesef bebeğimiz 2 gün önce anne karnında öldü dün sabah sezaryanla alındı Allah'ın evrdiğne vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Son iki gün benim için çok acı geçti:( ben hala olduğum halde anne babayı düşünürmüsünüz doğmamış olsa bile anne karnına bir günde düşmüş olsa ne kadar acı Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşayanlarında yar ve yardımcısı olsun Allah sabır versin onu unutturacak bastıracak başka acı keder vermesin Rabbim.
İlk yeğenimde 5 gündür çok hasta anne hastanede yattığı süre içinde ateşlendi 5 gece gündüz ağlaması durmadı babasının kucağınsa sabaha kadar ayakta durdular ağzı falanda hep ateşten yara olmuş Rabbim Merthan'ıma annesine bütün şifa bekleyen hastalarımıza Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlara hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
“Inna lillahi ve inna ileyhi raciun '' :a33:

leyla-1

Altın Üye
Serap 8191 kardeşimizin Amaliyat olacak Babası için Dualarınızı bekliyoruz.

Serap 8191 kardeşimizin Amaliyat olacak Babası için Dualarınızı bekliyoruz.

Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık zor zamanlarımızda her zaman bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah'ta mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Yarın Serap kardeşimizin babası fıtık ameliyatı olacakmış ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkması için dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim.Allah amcamızın ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun Ya Şafi imi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hiçbirimizi darda sıkıntıda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin Ablacım
4 gün önce bende ameliyat oldum çok korku ve heyecan yaptım
Ama ameliyat günü o kadar çok dua ettim ki gram korku ve endişe duymadım Allah'ıma şükür
Rabbim kardeşimizin babasınıda şuan hastahanede yatan bütün hastalara da acil şifalar versin

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Rabbim kardeşimizin Babasına Hayırlı bir ameliyat ve akabinde acil şifalar nasip eylesin...
Şifa niyetiyle 1 Yasini şerif ve Esmaül Hüsan okuyacağım inşallah...
Vesile olduğunuz için Rabbim sıkıntılarınızı gidersin Sizden Razı olsun inşallah ...

Selam ve dua ile...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım ablacığım..
Rabbim acil şifalar versin inşallah..
Rabbimiz Hz Eyüb as. Rahmet suyuyla nasıl şifa nasib ettiyse.
biz kullarına serap kardeşimizin babasına maddi ve manevi bütün hastalıklarımıza
Ya Şafi ismiyle şifalar nasib etsin..
Selametle
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin ablacığımB)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin. İyilik, güzellik dileğimizle dua ediyoruz.

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ya şafi ismiyle hem serap kardesimizin hemde tüm hastalara şifa versin.

smyrna35

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kardeşimizin babasına ve tüm hastalara Ya Şafi ismiyle şifa versin inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt