Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagmur05_08

Kayıtlı Kullanıcı
!!!@M!N!!!
allah razı olsun kardeşim
MÜBARK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE PAYGAMBER EFENDİMİZİN, OKUNAN KUR'ANLAR HATİMLER KUR'ANLAR DUALAR YÜZÜ GÖÜZ HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADLARINI DUALARIN KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALALH ORTADAKİ ENGELLERİ TEZ ZAMANDA ORTADAN KALDIRIP HEPİMİZİN YAŞAMINA BİR DÜZEN BİR YÖN HAYIRLI ÇIKIŞ NASİP ETSİN RABBİM.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm sevgili kardeşim duana yürekten amin diyorum rabbim ne muradın varsa versin ve de nesıkıntın varsa tez zamanda gidersin tüm cümle mümin kullarıyla birlikte amin allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar
AMİN AMİN AMİN
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muadların kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette de ahiret muradımızı versin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
!!!@M!N!!!
allah razı olsun kardeşim
MÜBARK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE PAYGAMBER EFENDİMİZİN, OKUNAN KUR'ANLAR HATİMLER KUR'ANLAR DUALAR YÜZÜ GÖÜZ HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADLARINI DUALARIN KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALALH ORTADAKİ ENGELLERİ TEZ ZAMANDA ORTADAN KALDIRIP HEPİMİZİN YAŞAMINA BİR DÜZEN BİR YÖN HAYIRLI ÇIKIŞ NASİP ETSİN RABBİM.

Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarınıkabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizkleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak dualari kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rizasi için.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz birakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katınan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

G

gülderen özdemir

AMİN AMİN AMİN
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muadların kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette de ahiret muradımızı versin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
ve aleyküm selam canım amin allah .c..c razı olsun senden vede cümlemizden sağolasın canım sende rabbime emanet ol vede sağlıcakla ve sevgiyle kalın hayırlı ve bereketli günler vede geceler sizlerin olsun selametle

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili kardeşim 3 yasin okudum 5 tane daha alayım rabbim cümle mümin kullarınkiyle birlikte kabul etsin inşaallah allah c.c. emanet olun hayırlı günler sağlıcakla kalınız

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leyla çok üzüldüm durumuna boynundan cefşer eksik etme ALLAH CC muhafaza nazar adamı mezara deveyi kazana koyar ayetel kürsü felak nas surelerini sık oku ALLAH CC büyüktür inşallah herşey hayırlısıyla düzelecek yoluna girecek dediyin gibi beterin beteri var ben senin için hacet namazı kılacağım ALLAH CC izin verirse dua ederim zor sınavlardan geçiyoruz RABBİM CC tez zamanda hayırlısıyla feraha erdirsin inşallah
bide düşük için demişsin leyla yusuf tavaslı hocanın tam dua kitabında esmalar var bir erkek şehadet parmağını hanımının göbeyine koyup 1000 defa YA ŞEHİT ismi şerifini okursa o insan çocuk sahibi olur ALLAH IN CC izniyle inşallah bir faydası olur ALLAHA CC emanet ol

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum canım,

Kusuruma bakma canım dün haber vermedim, senin 4.cüz okundu , şimdide pek vaktim yok buraya yazıyorum inşaallah buradan görürsün
Perşembe akşamı duasında da bulunmak nasip olur inşaallah...

A.E.O. Selam ve dua ile....

hilaynur_1986

Kayıtlı Kullanıcı
s.a leyla kardesım bende abımde okuduk güzel duan için tskr ederım rabbim tüm derdı sıkıntısı olanı tez zamanda feraha çıkarsın ALLAHA emanet ol

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
OKUNAN 6 000
Sağlık ve dua ile....

bilmek

Kayıtlı Kullanıcı
benim dini konularda epeyce eksiğim var ama bu şekilde dua etmek benim çok hoşuma gidiyor ancak beni bu konuda bilgilendirir misiniz yani ihlas şerif hatmi nedir ne kadar okumamız gerek?

traiders

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Sevgili kardesim leyla-1,
Duaların icin cok tesekkur ederim..Allah(c.c) kabul etsin...Hepimiz icin...Bu arada cok gecmis olsun,acil sifalar dilerim ayrıca Allah(c.c) nazarlardan korusun seni...

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Leyla_Ebedi kardeşim

Bir süredir aranızda değildim biliyorsun, senin daha önce açmış olduğun tefriciye forumu vardı, en son oraya yazıp birkaç gün sonra bende alacağım Allah kısmet ederse diye sana söz verdiğimi hatırlıyorum.....ama Allah nasip etmedi Tefriciyen bitmiş sanırım..O halde...Şimdi söyle bana senin için hangi duayı hangi sureyi okuyayım, yeni okuduğun başladığın varsa bende yardımcı olmak istiyorum inşaalah....... bana bildir olur mu kardeşim?

Bu Yasin-i Şerif formu için de 3 tane de bana yazın kardeşim
Selam ve dua ile...

ve aleykümselam kardeşim

sagolasın Rabbim razı olsun dua kardeşligi bölümüne bir yeni dua ekledim
KENZÜL ARS DUASI benim için o duayı okuyabilirsen çok sevinirim dualarımın kabulü muradımın tez zamanda nasip olması için inşallah ...dualarını bekliyorum kardeşim bende senin için ediyorum ..inşallah tez zamanda herşey diledigin gibiolur Rabbim sıkıntılarını ferahlıga çevirsin iyi haberlerini bekliyoruz Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun

sevgi ve saygılarımla .

http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/62663-dua-kardesligi-25.html

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........3 okundu+ 5
mykabus....................1
leyla belgin................3

Toplam...............26

kalan .............. 97

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

bilmek

Kayıtlı Kullanıcı
cevap verebilecek olan yok mu?
cevap bekliyorum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
benim dini konularda epeyce eksiğim var ama bu şekilde dua etmek benim çok hoşuma gidiyor ancak beni bu konuda bilgilendirir misiniz yani ihlas şerif hatmi nedir ne kadar okumamız gerek?

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun istediğimiz kadar dua okuyup bittikten sonra hep beraber duasını yapıyoruz ne kadar istiyorsanız o kadar okuyabilirsiniz kardeşim şu anda İhlas Şerif Hatmi için sayı 100.000 tane belrledik bu sayı tamamlandıktan sonra duasını yapacağız burada sayıdan ziyade önemli olan niyettir niyetler amellere göredir Rabbim hiç bir duayı boş çevirmez.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Bizlerde elimizden geldiğince dini görevlerimizi yapmaya çalışıyoruz bilmediğimiz konuları araştırıp öğrenmeye çalışıyoruz Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
İsetediğiniz kadar İhlas Şerif okuyabilirsiniz kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

İHLÂS SÛRESİ OKUMAK

İhlâs sûresini yani “Kulhüvallahü ehad” okumak çok fazîletlidir. Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:

“İhlâs sûresini okumak, Kur’ân-ı kerîmin üçte birini okumaya denktir.”

“10 defa İhlâs okuyana Cennette bir köşk verilir.”

“Namazlardan sonra 10 defa İhlâs okuyan, Allahü teâlânın rızâsına ve mağfiretine kavuşur.”

“Yatağa sağ yanı üzerine yatıp, 100 kere “İhlâs” okuyan Cennete girer.”

“Sabah namazından sonra 12 kere İhlâs okuyan, Kur’ân-ı kerîmi 4 defa hatmetmiş gibi sevâba kavuşur.”

“Sabah namazından sonra 11 İhlâs okuyana, Cennette bir burç verilir.”

“Sabah-akşam 3 kere İhlâs ve Muavvizeteyn’i okumak, belâ ve sıkıntılardan korur.”

“Evine girerken İhlâs okuyan yoksulluk görmez.”

“İhlâs okuyana Cennet vâcip olur.”

“Kim evinden sefere çıkarken 11 defa İhlâs okursa, seferden dönünceye kadar Allahü teâlâ, onun evini muhafâza eder.”

“Arefe günü, (her birine Besmele çekerek) 1000 İhlâs okuyanın bütün günahları affolur ve her duâsı kabûl olur.”

“Cumâ namazından sonra, yedi kere “İhlâs” ve “Muavvizeteyn” okuyan, bir hafta kazadan, belâdan ve kötü işlerden korunur.”

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a leyla kardesım bende abımde okuduk güzel duan için tskr ederım rabbim tüm derdı sıkıntısı olanı tez zamanda feraha çıkarsın ALLAHA emanet ol

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleyküm
OKUNAN 6 000
Sağlık ve dua ile....

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt