Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim.amin amin.amin Rabbim kabul etsin inşallah

G

gülderen özdemir

Amin amin Amin
Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarınıkabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizkleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak dualari kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rizasi için.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz birakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırıya çevirsin Rabbim kendi rızasi için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarini rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Canim seninde emeğine yüreğine gönlüne sağlik Rabbim seninde ne muradin varsa hayirlisiyla tez zamanda versin her iki dünyada Allah mükafatini kat kat versin allah razi olsun kardeşim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim okunan Hatimler dualar Kur'anlar yüzü gözü hürmetine dualarimizi kabul etsin tez zamanda sıkıntılarımızı ortadan kaldırsın kendi rizasi için.
selamün aleyküm sevgili kardeşim duana yürekten amin diyorum rabbim ne muradın varsa versin ve de nesıkıntın varsa tez zamanda gidersin tüm cümle mümin kullarıyla birlikte amin allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leyla kardeşim 300 tane okudum RABBİM CC kabul etsin inşallah nasılsın inşallah sıkıntıların ferahlamıştır RABBİM CC hayırlısıyla feraha erdirsin çıkmazdan çıkarsın inşallah amin ALLAHA CC emanet olun

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

leylacım
kardesim
ben 200 tane okudum
100 tane almiştim ama eklersiniz ben okudukca
yazarım haberdar edrim senınde o guzel duan için tesekker ederim
inşallahhhhhhh
rabbim dualrını kabul eder.
selam ve dua ile

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........3
MyKaBuS....................1 okundu
leyla belgin................3
MAZLUMkul................3
kayıp.........................1 okundu
elifimbenim..................1

Toplam...............26

kalan .............. 97

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

hanifenaz

Kayıtlı Kullanıcı
cnm kardeşim duan için çok tşkler allah razı olsun işlerim allahın izniyle rast gitti.allahıma sonsuz şükürler olsun .allah yarve yardımcımız olsun.allaha emanet olun....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla kardeşim 300 tane okudum RABBİM CC kabul etsin inşallah nasılsın inşallah sıkıntıların ferahlamıştır RABBİM CC hayırlısıyla feraha erdirsin çıkmazdan çıkarsın inşallah amin ALLAHA CC emanet olun

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun çok şükür yine iyi olmaya çalışıyorum saıkıntılarım hala devam ediyor Allah hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir sebep göndersin inşallah. Hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri çaresizliklari olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.
Sen nasıl oldun eşinde oğlunda bir düzelme var mı canım?Allah seninde yaşamına bir düzen bir yön versin hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Canım birde son bir aydır nazar mı ilk önce evde iki defa düştüm ayağımı incittim cumartesi günüde yeğenimle düz yolda giderken yola kapaklandım ellerimi dizime taşlar battı birde dizlerim ağrıyor nama kılarken zorlanıyorum birde bileklerimde ağrımış Allah beterin beterinden korusun sağ ayağım inimişti tekrar düşünce daha kötü oldu.Canım görüyorsun değil mi hiç yokken evde öyle yolda öyle bana çok nazar değiyorlar her yönden birde namazdan sonra sürekli dua okuyorum aldığım duaları bir gün birisi oo sen dedi iyi okuyorsun ben namazı bile zor kılıyorum dedi onun çocukları evi eşi belli bir düzeni var okuyamaz taabiiki benim öyle bir işim yok öyle bir sosyal faaliyetimde yok zaten öyle demeye kalmadı ikindi namazını kılacağım bir ağrlık çöktü kollarımı bile kaldıramadım inanki çok kötü oldum kardeşim ya.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

leylacım
kardesim
ben 200 tane okudum
100 tane almiştim ama eklersiniz ben okudukca
yazarım haberdar edrim senınde o guzel duan için tesekker ederim
inşallahhhhhhh
rabbim dualrını kabul eder.
selam ve dua ile

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun canım kardeşim o senin gönlünün kalbinin güzelliği Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.
Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşalalh selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
cnm kardeşim duan için çok tşkler allah razı olsun işlerim allahın izniyle rast gitti.allahıma sonsuz şükürler olsun .allah yarve yardımcımız olsun.allaha emanet olun....

Birşey değil canım Allah senden de razı olsun kardeşim işlerinin rast gitmesine çok sevindim kardeşm Allah işini gücünü her zaman rast getirsin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kötü art niyetli insanlara kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşalalh selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereşy gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla belgin...................5.037+1.100+9
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan.....................14.000(okundu)
su_damlası..........................
Yurtlu............................200+650+140+363 (okundu)
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200 (okundu)
ozlem_27........................250(okundu) + 100 (OKUNDU)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000(okundu)
anamaya..........................250
hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000(okundu)
dinci................................1.600 okundu
rumuzgüller........................1.000 (okundu)
hülya ab...........................5.000(okundu)
masmavi_44......................1.000 okundu
mervenur1...........................100
leyla_ebedi.........................300 okudu+500
gülefşan..............................1.700(okundu )
masmavi_44.......................2.700 okundu(okundu)+500
sıla1.................................1.000 okundu
mykabus............................30+100 okundu+30 okundu
cdm27.................................4,000(okundu )
hafızkız..............................500(okundu)
kayıp.................................2.000 okundu
kalbiminurlandır...................13.000
hazemeki...........................200
edanaz.............................100(okundu)
asos1907..........................500
elifnur..............................1000
gülan...............................1000
hanifenaz...........................250(okundu)
namerve............................1000
Guwanch Atayew..................200
nevin_70..............................41
sule..................................500
hilaynur_1986+abisi...........3.500
hanifenaz..........................500(okundu)
hüma................................500
traiders.............................100
aylin26..............................300

okunan: 94.000
kalan: 6.000

Allah kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........3
MyKaBuS....................1 okundu
leyla belgin................3
MAZLUMkul................3
kayıp.........................1 okundu
elifimbenim..................1

Toplam...............26

kalan .............. 97

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin.inşallah rabbim ne muradın varsa kabul etsin inşallah

AMİN AMİN AMİN

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk eygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntıları gider yarabbim.. Kendisinin gireceği kpss sınavlarında başarılı olup hayırlı bir işe yerleşmesi için kendisine yardım et yarabbim ..bildiğimiz bilmediğimiz tüm sıkıntılarını gider kendisinin gönül muradını ver yarabbim...kendine yardımcı olan hatme katılan bütün kardeşlerimizin gönlündeki muradlarını hayırlısıyla ver yarabbim(amin)
rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!

AMİN.AMİN.AMİN.
RABBIM NE MURADIN VARSA SANA NASİP ETSİN.SIKINTILARIN GÜNEŞTE ERİYEN BUZ GİBİ ERİSİN.İŞLERİN KOLAYLAŞSIN.DERT VE SIKINTI GÖRMEYESİN.HEP HAYIRLI HABERLER ALASIN.SENİN HAKKINDA NE HAYIRLISI İSE RABBIM ONU NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE
AMİN AMİN AMİN

AMİN AMİN AMİN

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk eygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
MÜBARK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE PAYGAMBER EFENDİMİZİN, OKUNAN KUR'ANLAR HATİMLER KUR'ANLAR DUALAR YÜZÜ GÖÜZ HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADLARINI DUALARIN KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALALH ORTADAKİ ENGELLERİ TEZ ZAMANDA ORTADAN KALDIRIP HEPİMİZİN YAŞAMINA BİR DÜZEN BİR YÖN HAYIRLI ÇIKIŞ NASİP ETSİN RABBİM.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

abden-sekura

Kayıtlı Kullanıcı
amin Rabbim herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre verir inş.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
sa kardeşim.amin amin.amin Rabbim kabul etsin inşallah

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarınıkabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizkleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak dualari kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rizasi için.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz birakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırLıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Canım seninde emeğine yüreğine gönlüne sağlik Rabbim seninde ne muradın varsa hayılısıyla tez zamanda versin her iki dünyada Allah mükafatini kat kat versin Allah razı olsun kardeşim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim okunan Hatimler dualar Kur'anlar yüzü gözü hürmetine dualarimizi kabul etsin tez zamanda sıkıntılarımızı ortadan kaldırsın kendi rızası için. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katınan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin Rabbim herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre verir inş.

AMİN AMİN AMİN

MÜBARK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE PAYGAMBER EFENDİMİZİN, OKUNAN KUR'ANLAR HATİMLER KUR'ANLAR DUALAR YÜZÜ GÖÜZ HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADLARINI DUALARIN KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALALH ORTADAKİ ENGELLERİ TEZ ZAMANDA ORTADAN KALDIRIP HEPİMİZİN YAŞAMINA BİR DÜZEN BİR YÖN HAYIRLI ÇIKIŞ NASİP ETSİN RABBİM.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

MÜBARK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE PAYGAMBER EFENDİMİZİN, OKUNAN KUR'ANLAR HATİMLER KUR'ANLAR DUALAR YÜZÜ GÖÜZ HÜRMETİNE RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADLARINI DUALARIN KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ORTADAKİ ENGELLERİ TEZ ZAMANDA ORTADAN KALDIRIP HEPİMİZİN YAŞAMINA BİR DÜZEN BİR YÖN HAYIRLI ÇIKIŞ NASİP ETSİN RABBİM.

Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt