akinkaradag
Kayıtlı Kullanıcı
üç Tane De Ben Aliyorum Allah Kabul Etsin
selam kaç seferdir sana yazmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyo
3 fetih de ben alıyorum leyla kardeş
Selamün Aleykum Leyla Kardeş Allah Ne Muratlari Var Ise Kabul Etsin.yar Ve Yardimcilari Olsun
3 Tane Fetih De Ben Aliyorum Inşallah Bugün Okurum:h:h
Kardeşim kusura bakmayın yazdıklarımdan sizi kıracak birşey yazarsam hakkınızı helal edin. Neden bu kadar karamsarsınız islam dininde karamsarlığa yer yok hiç bir zaman Allah'tan ümit kesilmez Allah ne kadar Büyük'tür Herşeye gücü yeter herşeye Kadir'dir yeter ki biz sabretmesini istemesini bilelim. Yalnız siz mi sıkıntıda kötü durumdasınız sizin mi hayatınızı düzeniniz bozulmuş hayır şu anda o kadar daha kötü zor durumda olan insanlarımız var ki yine hailimize şükür allah bundan geriye koymasın Rabim'in verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Bu dünya birer senav imtihan dünyası herkesi Rabbim bir şekilde sınav yapıyor kulu sabır mı edecek yoksa isayan mı edecek diye Rabbim inşallah sabrımızın sonunda en güzel mükafatın nasip etsin bu dünyada ve ahirette hepimize inşallah.Şu anda bizlerde ne sıkıntıla içindeyiz bu günlere nasil geldik yinede sıkıntılarımız var ama çok şükür yinede alla dermansız dert hastalık içinden çıkılmaz bir sorun ölüm vermesin yeter ki insanın canı sağo oldukça sabır ettikçe bütün sıkıntılar dertler çıkmazlar ortadan çıkar siz 4.5 yıllık evlilik diyorsunuz 30-35 yıldan sonra yıkılan yuvalar ne oluyor kardeşim.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasın kimsenin yuvasını bozamasına fırsat vermesin herkesin yuvasında hayatında huzur mutluluk dirlik düzen geçim versin Rabbim. Allah sonumuzu akıbetimizi hayırlara vesile etsin bütün kötülüklerden kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, kazalardan belalardan ani ölümlerden Allah bizleri korouyup gelemeden esirgesin Rabbim.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hayırlı gönül muradlarımızı dualarımızı eksiksiz kabul edilen dualar arasında olmak nasip etsin Allah rızası için.
Rabbim hayatımızdaki olumsuzluklarda çıkmazlardan sıkntılardan kurtarıp tez zamanda selmatimze çıkarmak nasip etsin Rabbim.Hayatımızdaki çıkmazları olumsuzlukları bizim için şerli olanları bile bile olumluya hayırlıya çevirsin ümitsizlikleri çaersizliklerimizi ortadan kaldırıp yaşamımıza bir düzen yön versin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ila Alah'a emanet olun. Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.![]()
Esselamualeykum Leyla Kardesim Elbette Okur Ve Dua Ederiz..inşllh Rabbim Kabul Eder Demek Ve Duayi Kalben Yürekten Buyuk Bir Inanç Ve Samimiyetle Yapmak Lazim ..nejath ....kardesim..guzel Yazmissin Ama Sanki Biraz ümidin Kirik Gibi Olurmu Kardes Mumin ümitsizlige Düsermi Hiç ....allah Her Dua Yi Işitir Ve Senin Hakkinda Hayirli Olanla Senin De Soyledigin Gibi Imtihan Eder....o Dualari Kabul Etmeseydi Kulluna Istemeyi Nasip Edermiydi Boyle Bir Hissiyat Verirmiydi?....sen Duanda Israrci Ol Kardes Israrla Iste ...duanin Gücüyle Acilmayacak Bir Kapi Olurmu ...gerçi O Kapi Nezaman Kapandi Ki ...hiçbir Zaman ....selam Ve Dua Ile ..allah Razi Olsun ..leyla Kardesim Bende 3 Fetih Süresi Aliyorum Rabbim Dualarimizi Kabul Eder Inşllh ....
AMİN...
Ne guzel dua ediyorsun Leyla-1 KARDESİM, ben aranıza yeni katıldım, kendime yeni bir konu actım, [bir sıkıntım var] , okuyup bana yardımcı olursan cok sevinirim,
Allah hepinizden razı olsun,
1 Fetih suresi de ben alıyorum.
selamunaleykum
200 ıhlas okundu kardeşım 100 tane daha alıyorum
allaha emanet olun
Dardayım, benim için de du aeder misiniz? Ben de sizin için edeyim. Başkaları için ettiğimiz dualar günahsız ağızlardan çıkmış gibidir.
AMİN..LEYLA KARDEŞİM allah razı olsun duaların kabul edilsin inşallah