Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
:(
selamunaleykum kardeşım
allah razı olsun
amın amın amın
allah dualarımızı kabul etsın
200 tane alıyorum
allaha emanet ol

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.:(

leyla-1

Altın Üye
İHLAS ŞERİF HATMİ
leyla belgin.........1500(okundu)+500
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................300okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil............500(okudu)+500
dindarkız 1000(okundu)
6310............300
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................600(okundu)
gülnisa...............200
TOPLAM 11.700 olmuştur

Allah kabul etsin.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

Selam Aleyküm kardeşlerim İhlas Şerif Hatminin duasını sayısını biraz daha çoğalttım fırsat buldukça okuyalım Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Sikintilarini Gidersin..

Allah Sikintilarini Gidersin..

Elhamdülillahi Rabbilalemin..Es-salat-u ves-selamu ala Resulüna Muhammedin ve ala alihi ves-sahbihi ve ehl-i beytihi ecmain..

Allah'ım islam'a ve müslüman'lara yardım eyle. Devletimizi ve milletimizi hertürlü tehlikelerden, belalardan ve müsibetlerden muhafaza eyle. Bizi, anne, babamızı ve tüm mü'minleri bağışla. Bize dünyada ve ahirette güzellikle ihsan eyle. Ordumuzu havada, karada ve denizde muzaffer eyle. Şeytanın şerrinden, nefsin şerrinden, şeytanlaşmış insanların şerrinden cümle ümmeti muhammedi muhafaza eyle. Müslüman'ların kalplerini tekrar islam dinine çevir ya Rabbi, çevir ya Rabbi, çevir ya Rabbi! "Elhamdülillah müslümanım" diyen her kulunun doğru ve örnek bir müslüman olabilmesini nasip eyle. Ülkemiz üzerinde oynanan, dünya üzerinde dinimize yapılan hakaretleri ve ılımlı islam projesi gibi bir projeyi yaymaya çalışanları sana havale ediyoruz. Biz ancak sana kulluk eder ve ancak senden yardım isteriz. Bizleri sana layık kul, habibine layık ümmet eyle. Bizleri bu dünyanın güzelliklerine aldatıp, ebedi kalacağımız ahiretimizi unutturma ya Rabbi. İlmimizi artır, senin yolunda güzel hizmetler yapabilmeyi nasip eyle. Bizleri başı boş bırakma ya Rabbi, bizler bir an bile boşta kalsak hemen günahlara kapılıyoruz. Zaman öyle bir zaman olmuş ki günahlar bile artık milletin içersinde günah denilemez hal almış, İlah-i Yarabbi, sen bizlere hidayet nasip eyle. Hayırlı bereketli, kazasız, selsiz yağmurlar ihsan eyle. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlu kullarına en kısa sürede eda'lar nasip eyle. Amin amin amin. Velhamdülillahirabbilalemin.

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

EsSelamuAleyküm Kardeşim..
1 adet Fetih Suresini Allah(CC) rızası için okuyalım inşaAllah
(bu gece okuruz..)
Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah..
Selam ve baki dualar ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 500 tane daha okudum Allah CC kabul etsin inşallah ömrüm yeterse dahada okurum

leyla-1

Altın Üye
Elhamdülillahi Rabbilalemin..Es-salat-u ves-selamu ala Resulüna Muhammedin ve ala alihi ves-sahbihi ve ehl-i beytihi ecmain..

Allah'ım islam'a ve müslüman'lara yardım eyle. Devletimizi ve milletimizi hertürlü tehlikelerden, belalardan ve müsibetlerden muhafaza eyle. Bizi, anne, babamızı ve tüm mü'minleri bağışla. Bize dünyada ve ahirette güzellikle ihsan eyle. Ordumuzu havada, karada ve denizde muzaffer eyle. Şeytanın şerrinden, nefsin şerrinden, şeytanlaşmış insanların şerrinden cümle ümmeti muhammedi muhafaza eyle. Müslüman'ların kalplerini tekrar islam dinine çevir ya Rabbi, çevir ya Rabbi, çevir ya Rabbi! "Elhamdülillah müslümanım" diyen her kulunun doğru ve örnek bir müslüman olabilmesini nasip eyle. Ülkemiz üzerinde oynanan, dünya üzerinde dinimize yapılan hakaretleri ve ılımlı islam projesi gibi bir projeyi yaymaya çalışanları sana havale ediyoruz. Biz ancak sana kulluk eder ve ancak senden yardım isteriz. Bizleri sana layık kul, habibine layık ümmet eyle. Bizleri bu dünyanın güzelliklerine aldatıp, ebedi kalacağımız ahiretimizi unutturma ya Rabbi. İlmimizi artır, senin yolunda güzel hizmetler yapabilmeyi nasip eyle. Bizleri başı boş bırakma ya Rabbi, bizler bir an bile boşta kalsak hemen günahlara kapılıyoruz. Zaman öyle bir zaman olmuş ki günahlar bile artık milletin içersinde günah denilemez hal almış, İlah-i Yarabbi, sen bizlere hidayet nasip eyle. Hayırlı bereketli, kazasız, selsiz yağmurlar ihsan eyle. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlu kullarına en kısa sürede eda'lar nasip eyle. Amin amin amin. Velhamdülillahirabbilalemin.

EsSelamuAleyküm Kardeşim..
1 adet Fetih Suresini Allah(CC) rızası için okuyalım inşaAllah
(bu gece okuruz..)
Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah..
Selam ve baki dualar ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM HEPİMİZİN GÖNÜL MURADLARINI DUALARINI EKSİKSİZ KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM.ALLAH HEPİMİİZN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞ NASİP ETSİN RABBİM.

leyla-1

Altın Üye
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
NOT:YANLIZ İHLASLA OKUNMAK SÜRETİYLE(BAKALIM OLACAKMI NİYETİYLE DEĞİL)
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
leyla belgin............3
hayriye abla..........10
talipamca...............1
Hatice teyze...........3
okunan..................16
kalan......................17

Kardeşlerim iştiraklerinizi bekliyorum.

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.OKUNAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Bende 1 tane okuyacağım inşallah Akşam ... Rabbim sıkıntılarını gidersin kardeşimizin hayırlı kapılar açsın Sevdiği kişiyle huzurlu mutlu imanlı yuva kurmayı nasip etsin .. Her şeyin başı SABIR Allah yardımcımız olsun .... selam ve dua ile ..

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 1 tanede ben okurum rabbim hepimizi kısa zamanda hidayete erdirsin inş.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
bende okumak isterdim ama sanırım benimkiler kabul olmıuyor.çok iyi bir işim vardı şimdi10 aydır işsizim okar çok yere başvurdumki hiç biri olmadı bu arada 4.5 yıllık evliliğimde bitti artı psikolojik olarakta bittim bu son bir senede son 4 ay hariç bütün duaları ettim maddi ve manevi şifa duaları ve hacet duaları namazları vs olumlu olarak hiçbir gelişme olmadı sanırım bu sıkıntılar rabbimizin bizleri sınaması ve sabırlı olmamızı beklemesi yani bu duaları istediğimiz kadar etsekte kabul olacak diye birşey yok rabbim bilir doğrusunu ama bir sabır sınavıdır işte o yüzden isteklerimiz hemen gerçekleşmiyor..sabır etmek gerk ama maalesef ben okadar sabır edemedim ben dua ettikçe dahada kötüye gitti neyse sonumuz hayır olsun..belki benim içinde bir dua edersiniz kimbilir belki içimizden birinin kabul olur

ÜZÜLDÜM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN.BAZEN GELDİMİ SORUNLAR ARKAARKAYA GELİYO.İNŞALLAH DÜZELİR HERŞEY İŞTE BULURSUNUZ EŞİNİZLEDE BARIŞIRSINIZ HAYIRLISIYLA HER ŞEY OLUR.SABREDELİM VARDIR Bİ HİKMET HERŞEYDE.BELKİ BU SAYEDE DUALARA DAHA SIKI SIKIYA BAĞLANMIŞSINIZDIR RABBİMİZLE YAKINLAŞMIŞSINIZDIR .BENDE ÇOK TAKIYODUM O NİYE BÖYLE BU NİYE BÖYLE NEDEN DUALARIM OLMUYO BENİM.BAKTIM İÇTEN İÇE İSYANDAYIM BEN.DELİ GİBİ KONUŞUYOM İÇİMDEN HATTA BAZEN İÇİMDEN GEÇİRMEKLEDE KALMAYIP DIŞIMA VURMAYA BAŞLADIM
ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA UTANIYORUM ALLAH AFETSİN. NE OLURSA OLSUN VERİLENE ŞÜKREDİP VERİLMEYENE HAYIRSIZMIŞ DİYELİM.SABREDELİM ALLAHA GÜVENELİM BİLELİMKİ O BİZİ BİZDEN DAHA ÇOK SEVİYOR DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOR VERMEMESİNDE Bİ HAYIR VAR MUTLAKA.BUNU DENE GÖRBAK MUTLU OLACAKSIN.İNŞALLAH KARDEŞİM ŞU MÜBAREK GÜNDE İŞLERİN YOLUNA GİRER HAYIRLI HABER VERİRSİN ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ BİLİYORUM SABRETMEK ZOR OLUYO AMA GÖR HERŞEY DÜZELİR ALLAHIN İZNİYLE ÜZME KENDİNİ ÇOK SALIVERME DUALARA SAYI VERİPTE OKUMA(HELE SAYI VERİP OKUMAK BU KİŞİYİ İSYANA GÖTÜRÜYO) CANU GÖNÜLDEN YALVAR ALLAHA VE MÜMKÜNSE GECELERİ KALK YALVAR KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL

leyla-1

Altın Üye
bende okumak isterdim ama sanırım benimkiler kabul olmıuyor.çok iyi bir işim vardı şimdi10 aydır işsizim okar çok yere başvurdumki hiç biri olmadı bu arada 4.5 yıllık evliliğimde bitti artı psikolojik olarakta bittim bu son bir senede son 4 ay hariç bütün duaları ettim maddi ve manevi şifa duaları ve hacet duaları namazları vs olumlu olarak hiçbir gelişme olmadı sanırım bu sıkıntılar rabbimizin bizleri sınaması ve sabırlı olmamızı beklemesi yani bu duaları istediğimiz kadar etsekte kabul olacak diye birşey yok rabbim bilir doğrusunu ama bir sabır sınavıdır işte o yüzden isteklerimiz hemen gerçekleşmiyor..sabır etmek gerk ama maalesef ben okadar sabır edemedim ben dua ettikçe dahada kötüye gitti neyse sonumuz hayır olsun..belki benim içinde bir dua edersiniz kimbilir belki içimizden birinin kabul olur

Kardeşim kusura bakmayın yazdıklarımdan sizi kıracak birşey yazarsam hakkınızı helal edin. Neden bu kadar karamsarsınız islam dininde karamsarlığa yer yok hiç bir zaman Allah'tan ümit kesilmez Allah ne kadar Büyük'tür Herşeye gücü yeter herşeye Kadir'dir yeter ki biz sabretmesini istemesini bilelim. Yalnız siz mi sıkıntıda kötü durumdasınız sizin mi hayatınızı düzeniniz bozulmuş hayır şu anda o kadar daha kötü zor durumda olan insanlarımız var ki yine hailimize şükür allah bundan geriye koymasın Rabim'in verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Bu dünya birer senav imtihan dünyası herkesi Rabbim bir şekilde sınav yapıyor kulu sabır mı edecek yoksa isayan mı edecek diye Rabbim inşallah sabrımızın sonunda en güzel mükafatın nasip etsin bu dünyada ve ahirette hepimize inşallah.Şu anda bizlerde ne sıkıntıla içindeyiz bu günlere nasil geldik yinede sıkıntılarımız var ama çok şükür yinede alla dermansız dert hastalık içinden çıkılmaz bir sorun ölüm vermesin yeter ki insanın canı sağo oldukça sabır ettikçe bütün sıkıntılar dertler çıkmazlar ortadan çıkar siz 4.5 yıllık evlilik diyorsunuz 30-35 yıldan sonra yıkılan yuvalar ne oluyor kardeşim.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasın kimsenin yuvasını bozamasına fırsat vermesin herkesin yuvasında hayatında huzur mutluluk dirlik düzen geçim versin Rabbim. Allah sonumuzu akıbetimizi hayırlara vesile etsin bütün kötülüklerden kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, kazalardan belalardan ani ölümlerden Allah bizleri korouyup gelemeden esirgesin Rabbim.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hayırlı gönül muradlarımızı dualarımızı eksiksiz kabul edilen dualar arasında olmak nasip etsin Allah rızası için.
Rabbim hayatımızdaki olumsuzluklarda çıkmazlardan sıkntılardan kurtarıp tez zamanda selmatimze çıkarmak nasip etsin Rabbim.Hayatımızdaki çıkmazları olumsuzlukları bizim için şerli olanları bile bile olumluya hayırlıya çevirsin ümitsizlikleri çaersizliklerimizi ortadan kaldırıp yaşamımıza bir düzen yön versin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ila Alah'a emanet olun. Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:(

leyla-1

Altın Üye
selamun aleyküm Bende 1 tane okuyacağım inşallah Akşam ... Rabbim sıkıntılarını gidersin kardeşimizin hayırlı kapılar açsın Sevdiği kişiyle huzurlu mutlu imanlı yuva kurmayı nasip etsin .. Her şeyin başı SABIR Allah yardımcımız olsun .... selam ve dua ile ..
AMİN AMİN AMİN
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla kendi rızası için. Rabbim sabır versin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:)

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm 1 tanede ben okurum rabbim hepimizi kısa zamanda hidayete erdirsin inş.

AMİN AMİN AMİN

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla kendi rızası için. Rabbim sabır versin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN:)

leyla-1

Altın Üye
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
gecekondu..............1
SAFİYE...................1
okunan..................18
kalan.....................15

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.OKUNAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm 500 tane daha okudum Allah CC kabul etsin inşallah ömrüm yeterse dahada okurum

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.:(

leyla-1

Altın Üye
İHLAS ŞERİF HATMİl

eyla belgin.........1500(okundu)+500
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................300okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil............500(okudu)+500
dindarkız 1000(okundu)
6310............300
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.100(okundu)
gülnisa...............200
TOPLAM 12.200 olmuştur

Allah kabul etsin.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

Selam Aleyküm kardeşlerim İhlas Şerif Hatminin duasını sayısını biraz daha çoğalttım fırsat buldukça okuyalım Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
okunan..................16
kalan......................17

:):)SELAMUN ALEYKUM LEYLA KARDEŞ ALLAH KABUL ETSİN NE MURATLARI VAR İSE 3 TANAE DE BEN ALIYORUM İNŞALLAH BUGÜN OKURUM:H:H

leyla-1

Altın Üye
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
okunan..................19
kalan......................14

:):)SELAMUN ALEYKUM LEYLA KARDEŞ ALLAH KABUL ETSİN NE MURATLARI VAR İSE 3 TANAE DE BEN ALIYORUM İNŞALLAH BUGÜN OKURUM:H:H

AMİN AMİN AMİN

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN

asiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

arkadaşlar ben halime ve sizden dua isteyeceğim yardıma ihtiyacım var tefriciyeyi bana okurmusunuz çok şey istiyorum sizden ama benim dua şifasına ihtiyacım var ve şuan kendim dua edemiyorum sadece gönülden dua edebiliyorum ne olursunuz bana yardımcı olun şimdiden yardım eden arkadayşlarıma teşk ediyorum sağolun Allahım hepinizden razı olsun

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:):) Selamün Aleykum Leyla Kardeş Allah Ne Muratlari Var Ise Kabul Etsin.yar Ve Yardimcilari Olsun
3 Tane Fetih De Ben Aliyorum Inşallah Bugün Okurum:h:h

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt