Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
dua edebilir misiniz kardeşim acil

dua edebilir misiniz kardeşim acil

selam kaç seferdir sana yazmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyo
3 fetih de ben alıyorum leyla kardeş

leyla-1

Altın Üye
leyla-1´isimli üyeden Alıntı
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
NOT:YANLIZ İHLASLA OKUNMAK SÜRETİYLE(BAKALIM OLACAKMI NİYETİYLE DEĞİL)
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
leyla belgin............3
hayriye abla..........10
talipamca...............1
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
okunan..................19
kalan......................14

leyla-1

Altın Üye
selam kaç seferdir sana yazmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyo
3 fetih de ben alıyorum leyla kardeş

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla kendi rızası için. Rabbim sabır versin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN

leyla-1

Altın Üye
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
okunan..................19
kalan......................14

ADBA

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamualeykum Leyla Kardesim Elbette Okur Ve Dua Ederiz..inşllh Rabbim Kabul Eder Demek Ve Duayi Kalben Yürekten Buyuk Bir Inanç Ve Samimiyetle Yapmak Lazim ..nejath ....kardesim..guzel Yazmissin Ama Sanki Biraz ümidin Kirik Gibi Olurmu Kardes Mumin ümitsizlige Düsermi Hiç ....allah Her Dua Yi Işitir Ve Senin Hakkinda Hayirli Olanla Senin De Soyledigin Gibi Imtihan Eder....o Dualari Kabul Etmeseydi Kulluna Istemeyi Nasip Edermiydi Boyle Bir Hissiyat Verirmiydi?....sen Duanda Israrci Ol Kardes Israrla Iste ...duanin Gücüyle Acilmayacak Bir Kapi Olurmu ...gerçi O Kapi Nezaman Kapandi Ki ...hiçbir Zaman ....selam Ve Dua Ile ..allah Razi Olsun ..leyla Kardesim Bende 3 Fetih Süresi Aliyorum Rabbim Dualarimizi Kabul Eder Inşllh ....

yalnizlik

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim kusura bakmayın yazdıklarımdan sizi kıracak birşey yazarsam hakkınızı helal edin. Neden bu kadar karamsarsınız islam dininde karamsarlığa yer yok hiç bir zaman Allah'tan ümit kesilmez Allah ne kadar Büyük'tür Herşeye gücü yeter herşeye Kadir'dir yeter ki biz sabretmesini istemesini bilelim. Yalnız siz mi sıkıntıda kötü durumdasınız sizin mi hayatınızı düzeniniz bozulmuş hayır şu anda o kadar daha kötü zor durumda olan insanlarımız var ki yine hailimize şükür allah bundan geriye koymasın Rabim'in verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Bu dünya birer senav imtihan dünyası herkesi Rabbim bir şekilde sınav yapıyor kulu sabır mı edecek yoksa isayan mı edecek diye Rabbim inşallah sabrımızın sonunda en güzel mükafatın nasip etsin bu dünyada ve ahirette hepimize inşallah.Şu anda bizlerde ne sıkıntıla içindeyiz bu günlere nasil geldik yinede sıkıntılarımız var ama çok şükür yinede alla dermansız dert hastalık içinden çıkılmaz bir sorun ölüm vermesin yeter ki insanın canı sağo oldukça sabır ettikçe bütün sıkıntılar dertler çıkmazlar ortadan çıkar siz 4.5 yıllık evlilik diyorsunuz 30-35 yıldan sonra yıkılan yuvalar ne oluyor kardeşim.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasın kimsenin yuvasını bozamasına fırsat vermesin herkesin yuvasında hayatında huzur mutluluk dirlik düzen geçim versin Rabbim. Allah sonumuzu akıbetimizi hayırlara vesile etsin bütün kötülüklerden kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, kazalardan belalardan ani ölümlerden Allah bizleri korouyup gelemeden esirgesin Rabbim.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hayırlı gönül muradlarımızı dualarımızı eksiksiz kabul edilen dualar arasında olmak nasip etsin Allah rızası için.
Rabbim hayatımızdaki olumsuzluklarda çıkmazlardan sıkntılardan kurtarıp tez zamanda selmatimze çıkarmak nasip etsin Rabbim.Hayatımızdaki çıkmazları olumsuzlukları bizim için şerli olanları bile bile olumluya hayırlıya çevirsin ümitsizlikleri çaersizliklerimizi ortadan kaldırıp yaşamımıza bir düzen yön versin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ila Alah'a emanet olun. Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:(

A-M-İ-N..............

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN...
Ne guzel dua ediyorsun Leyla-1 KARDESİM, ben aranıza yeni katıldım, kendime yeni bir konu actım, [bir sıkıntım var] , okuyup bana yardımcı olursan cok sevinirim,
Allah hepinizden razı olsun,
1 Fetih suresi de ben alıyorum.

leyla-1

Altın Üye
Esselamualeykum Leyla Kardesim Elbette Okur Ve Dua Ederiz..inşllh Rabbim Kabul Eder Demek Ve Duayi Kalben Yürekten Buyuk Bir Inanç Ve Samimiyetle Yapmak Lazim ..nejath ....kardesim..guzel Yazmissin Ama Sanki Biraz ümidin Kirik Gibi Olurmu Kardes Mumin ümitsizlige Düsermi Hiç ....allah Her Dua Yi Işitir Ve Senin Hakkinda Hayirli Olanla Senin De Soyledigin Gibi Imtihan Eder....o Dualari Kabul Etmeseydi Kulluna Istemeyi Nasip Edermiydi Boyle Bir Hissiyat Verirmiydi?....sen Duanda Israrci Ol Kardes Israrla Iste ...duanin Gücüyle Acilmayacak Bir Kapi Olurmu ...gerçi O Kapi Nezaman Kapandi Ki ...hiçbir Zaman ....selam Ve Dua Ile ..allah Razi Olsun ..leyla Kardesim Bende 3 Fetih Süresi Aliyorum Rabbim Dualarimizi Kabul Eder Inşllh ....

AMİN AMİN AMİN
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla kendi rızası için. Rabbim sabır versin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin. Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez hiç bir zaman her zaman muhakkak bir çıkış kapısı vardır yeterki sabretmesini blmesi gerekir hepsi sınav bu dünya.

leyla-1

Altın Üye
AMİN...
Ne guzel dua ediyorsun Leyla-1 KARDESİM, ben aranıza yeni katıldım, kendime yeni bir konu actım, [bir sıkıntım var] , okuyup bana yardımcı olursan cok sevinirim,
Allah hepinizden razı olsun,
1 Fetih suresi de ben alıyorum.

AMİN AMİN AMİN
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla kendi rızası için. Rabbim sabır versin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin. Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez hiç bir zaman her zaman muhakkak bir çıkış kapısı vardır yeterki sabretmesini blmesi gerekir hepsi sınav bu dünya.İnşallah yardım ederim kardeşim.

yeliz82

Kayıtlı Kullanıcı
miftahül cennet duası

miftahül cennet duası

selamun aleyküm arkadaslar. ben daha yeni araniza katildim bugun üye oldum.
yardiminiza ihtiyacim var.

Miftahül duasi yada cennet duasi diye geciyor adi o duayi ariyorum ama bulamiyorum. duayi bilen varsa gönderebilirmi acaba? :H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
200 ıhlas okundu kardeşım 100 tane daha alıyorum
allaha emanet olun

leyla-1

Altın Üye
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
ADBA.....................3
MAZLUMkul.............1
okunan..................23
kalan.....................10

zynp34

Kayıtlı Kullanıcı
Allahın Rahmeti Üzerimize Olsun

Allahın Rahmeti Üzerimize Olsun

Dardayım, benim için de du aeder misiniz? Ben de sizin için edeyim. Başkaları için ettiğimiz dualar günahsız ağızlardan çıkmış gibidir.

leyla-1

Altın Üye
selamunaleykum
200 ıhlas okundu kardeşım 100 tane daha alıyorum
allaha emanet olun

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Sıkıntılardan çıkmazlardan kurtarıp tez zamanda yaşamımıza bir düzen yön vermek nasip etsin kendi rızası için. Hayatımızdaki olumsuzlukları çıkmazları hayırsız şer olanları hayırlıya olumluya çevirmek nasip etsin bütün sıkıntılardan kurtarsiın Rabbim hayırlısıyla inşallah bütün gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ

leyla belgin.........1500(okundu)+500
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................300okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil............500(okudu)+500
dindarkız 1000(okundu)
6310............300
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.100(okundu)
gülnisa...............300

TOPLAM 12.300 olmuştur

Allah kabul etsin.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

Selam Aleyküm kardeşlerim İhlas Şerif Hatminin duasını sayısını biraz daha çoğalttım fırsat buldukça okuyalım Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
[/COLOR]

leyla-1

Altın Üye
Dardayım, benim için de du aeder misiniz? Ben de sizin için edeyim. Başkaları için ettiğimiz dualar günahsız ağızlardan çıkmış gibidir.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak nasip edip yaşamımıza bir düzen yön vernek nasip etsin Rabbim. Allah yaşamımızdaki tüm olumsuzlukları hayırsızları çıkmazları engeleleri olumluya ve hayırlıya çevirmek sıkıntılardan kurtulmak nasip etsin kendi rızası için inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kardeşim sizin içinde elimden geldiğince dua etmeye çalışırım kardeşim herkesin tek tek dualarına katılamasak bile tüm dualarımzda namazlarımızda Kur'anlarımızda bütün din akardeşlerimiz için elimizden geldiğince dua etmeye çalışıyoruz Rabbim dualarımızı dergahından boş çevirmeyip hayırlısıyla eksiksiz duası kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun kardeşim.:(

leyla-1

Altın Üye
AMİN..LEYLA KARDEŞİM allah razı olsun duaların kabul edilsin inşallah

Amin kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt