Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Rabbim kabul etsin 1 yasin okudum
baki selam ve dualarımlaB)

leyla-1

Altın Üye
50 fatiha 1 yasin okudum rabbim şifa versin inş. 50 fatiha 1 yasin daha okuyacağım inş.selam ve dua ile

139_1.gif
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın." (8)

Cümle şifa arayan,bekleyen müslüman kardeşlerimize her vakit vezifelerimizde dua'da bulunuyoruz mevlam kabul eylesin inşaALLAH.........

almış olduğum yasinler okundu Rabbim kabul etsin inşallah
baki selam ve dualarımla

139_1.gif
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın." (8)

Cümle şifa arayan,bekleyen müslüman kardeşlerimize her vakit vezifelerimizde dua'da bulunuyoruz mevlam kabul eylesin inşaALLAH.........

1 Yasin,33 Fatiha.Şifa Dua sı ve 100 Ya Şafi okudum
Rabbim kabul etsin,tez zamanda şifa kapıları açsın inşallah.

3 tane Fatiha duasi okudum Rabbim sifa verir insallah, insallah dualarimizi kabul eyler, Amin.

ALLAH Celle Celalühü şifa versin.
İnşaALLAH sağlığına kavuşur.

Selamun Aleyküm

10 Tane Fatiha Suresi Okudum.
Allah Acil Şifalar Versin. Rabbim Arkadaşınızı Ailesine ve Sevdiklerine Bağışlasın.

...........

Es selamu aleyküm ve rahmetullah.. Rabbim acil şifalar versin inşaallah..

Es selamu aleyküm ve rahmetullah.. Rabbim acil şifalar versin inşaallah..10 tane yasin okuyacağım inşaAllah.

50 fatiha 1 yasini okudum allah şifa versin inş.

Rabbim kabul etsin annemde 2 tane yasin okudu

bende aldıklarımı okudum.50 tanede fatiha okudum.ALLAHA emanet olun

selamün aleyküm Allah şifa versin bir yasin okunmuştur

Tıpta son yenilik, kansere karşı etkili!
Dikkatle okuyun ve kararı siz verin!!!
Limon, kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir mahsul. Kemoterapiden
10,000 kat daha güçlü!!!

Neden biz bunları bilmiyoruz?
Çünkü bazı laboratuarlarda üretilen sentetik ilaçlarla birileri çok
büyük karlar elde ediyor. Şimdi bir arkadaşına bu maili yollayarak
limon suyunun kanseri önleyici faydalarını bilmesini sağlayabilirsin.
Limonun tadı güzel ve kemoterapinin korkunç yan etkilerine sebep
olmuyor. Multimilyonerlerin sahip olduğu büyük şirketlerin karlarına
zeval gelmesin diye bu sır saklanırken daha kaç kişi ölecek?

Bildiğiniz gibi limon ağacı, limon ve lim (yeşil limon) gibi
çeşitleriyle bilinir. Bu meyveyi farklı şekillerde yiyebilirsiniz:
posasını yiyebilir, suyunu sıkabilir, içecekler hazırlayabilir,
şerbetler ve tatlılar yapabilirsiniz. Bir çok erdemleriyle tanınır,
ama en ilginç olanı tümör ve kistler üzerine olanıdır. Bu bitki her
tür kanser tipine karşı kanıtlanmış bir çaredir. Bazıları kanserin her
türlü varyasyonuna karşı yararlı olduğunu söylüyor.
Bakteri
enfeksiyonları ve mantarlara karşı anti mikrobal spektrum olduğu, kurt
ve parazitlere karşı etkili olduğu kabul ediliyor. Yüksek tansiyonu
dengeliyor. Bunlar dışında stresle savaşan, sinir bozukluklarına iyi
gelen antidepresan etkisi var.

Bu bilginin alındığı kaynak gerçekten büyüleyici:
Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden birinden öğrenildiğine göre;
1970'ten beri 20'den fazla farklı laboratuar test etti ve sonuç
olarak limon ekstresinin 12 kanser tipinde kötü huylu hücreleri yok
ettiği ortaya çıktı! Bu kanserler içinde kolon, göğüs, prostat,
akciğer ve pankreas kanserleri de var.

Kanser hücrelerinin büyümesini yavaşlatmada limon ağacı bileşenlerinin
Adriamycin adlı bütün dünyada genellikle kemoterapide kullanılan
ilaçtan 10,000 kat daha iyi olduğu gösterildi. Daha da hayret verici
olan; limon ekstreleri ile yapılan bu terapi sadece kötü huylu kanser
hücrelerini yok ediyor ve sağlıklı hücrelere hiçbir etkisi bulunmuyor
YÜCE ALLAHIM C.C DERDİ VERİYOR DERMANIDA RABBİM inş açil şıfalar verir istersen bunu bir deneyin ben yiyeçeğim tabiki dualarımdada herzaman varsınız ALLAHA emanet olun

Rabbim kabul etsin 1 yasin okudum

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Allah ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah yakınlarımımızın sevdiklerimize ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm ve Rahmetullah,Hayırlı ve bereketli Cumalar.Almış olduğum 10 tane yasini okudum.Aklıma her geldiğinde kardeşimiz için Allah'tan şife diliyorum.Rabbım kabul buyurup tez vakitte hayırlısı ile Şafi ismi celili yüzü suyu hürmetine kardeşimize şifa nasip etsin inşaAllah.Selam ve baki dualarımla...

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlar.Babamın hastalığı ve vefatı şu an kız kardeşimle ilgili sıkıntılarımız var.Uzakta oturuncada çözüm bulup yanlarında olamıyorsun.Dua etmekten başka yolumuz yok.hala internetim bağlanmadı.psikolojimde pek iyi değil 3 aydır herşey üst üste geldi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.selamlar

leyla-1

Altın Üye
Selamın Aleyküm ve Rahmetullah,Hayırlı ve bereketli Cumalar.Almış olduğum 10 tane yasini okudum.Aklıma her geldiğinde kardeşimiz için Allah'tan şife diliyorum.Rabbım kabul buyurup tez vakitte hayırlısı ile Şafi ismi celili yüzü suyu hürmetine kardeşimize şifa nasip etsin inşaAllah.Selam ve baki dualarımla...

Rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlar.Babamın hastalığı ve vefatı şu an kız kardeşimle ilgili sıkıntılarımız var.Uzakta oturuncada çözüm bulup yanlarında olamıyorsun.Dua etmekten başka yolumuz yok.hala internetim bağlanmadı.psikolojimde pek iyi değil 3 aydır herşey üst üste geldi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.selamlar

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Allah ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim
arzu canım benim Allah içinde bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Canını sıkma canım inşallah Allah'ın izniyle herşey yoluna girer babanın makanıda cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin.
Allah yakınlarımımızın sevdiklerimize ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
139_1.gif

Cümle şifa arayan,bekleyen müslüman kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip et Rabbim..........

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
139_1.gif

Cümle şifa arayan,bekleyen müslüman kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip et Rabbim..........

Allah razı olsun arkadaşım...

leyla-1

Altın Üye
S.A.kardeşlerim Safiye kardeşimizin dedesi için Hatime yardım edermisiniz?

S.A.kardeşlerim Safiye kardeşimizin dedesi için Hatime yardım edermisiniz?

Selam Aleyküm kardeşlerim Safiye kardeşimizi vefat eden dedesi ve bütün ölmüşlerimizin ruhu için hatime yardım edermisiniz kardeşlerim.
Allah hepinizden binlerece kez razı olsun Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.

Bismillahirrahmanirrahim

1.cüz Leyla

Allah kabul etsin.

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

1.cüz................... Leyla
2.cüz....................zerrin
3.cüz....................zerrin

Allah kabul etsin.

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

4.cüz....................zerrin

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Allah razı olsun ablam emeklerine gönlüne sağlık Allah ecriniz, her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Leylacım.Bende katkıda bulunmakistiyorum, ne zamana bitecek kısmetse. Sıradaki cüzüde bana yazın inş.Rabbim izin verir.
Selam ve Dua ile

leyla-1

Altın Üye
Selamun Aleykum Leylacım.Bende katkıda bulunmakistiyorum, ne zamana bitecek kısmetse. Sıradaki cüzüde bana yazın inş.Rabbim izin verir.
Selam ve Dua ile

Allah razı olsun ablam emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Şu anda belli bir süresi yok ablam ne zaman tamamlanırsa inşallah.Allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Bismillahirrahmanirrahim

5.cüz....................Hanife abla

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Bismillahirrahmanirrahim

6.cüz....................safiye
7.cüz....................safiye
8.cüz.....................safiye
9.cüz......................safiye
10.cüz
11.cüz
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz...........................mavci
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Bismillahirrahmanirrahim

6.cüz....................safiye
7.cüz....................Sühayla(annesi)
8.cüz.....................safiye
9.cüz......................safiye
10.cüz.....................safiye
11.cüz....................Ayla
12.cüz....................Hacer
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz...........................mavci
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
.....................................................................

leyla-1

Altın Üye
Zor durumda olan Serap8791 kardeşimiz için Dua Edermisiniz kardeşlerim?:(

Zor durumda olan Serap8791 kardeşimiz için Dua Edermisiniz kardeşlerim?:(

Selam Aleyküm kardeşlerim gerçekten şu anda çok sıkıntılı zor durumda olan Serap kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurulup tez zamanda selametine çıkması için hep beraber dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim.Alalh hiç kimseyi çıkmazda çarrakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Alalh Serap kardeşimizin yuvasında huzur mululuk dirlik düzen geçim nasip etsin eşiyle arasında sevgi muhabbet versin içinde bulunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtulup selametlerine ermek nasip etsin Rabbim.
Allah Serap kardeşimizin hayatındaki olumsuzlukları olumluya holumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya çevirmek hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim..
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim serap arkadaşımızın yardımcısı olsun.1 fetih suresi okuyayım inşallah.
Leylacığım Saf suresi 70 defa okunduğunda aile içi huzursuzluklar düzelirmiş Allahın izniyle istersen onu ayarlada okuyalım.selamlar

leyla-1

Altın Üye
Rabbim serap arkadaşımızın yardımcısı olsun.1 fetih suresi okuyayım inşallah.
Leylacığım Saf suresi 70 defa okunduğunda aile içi huzursuzluklar düzelirmiş Allahın izniyle istersen onu ayarlada okuyalım.selamlar

Aleyküm Selam canım benim Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah Serap kardeşimizin ve bütün kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Tamam canım hep beraber okuyalım inşallah Allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt