Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Zor durumda olan Serap8791 kardeşimiz ve bütün kardeşlerimiz içinFetih Süresi

Arzu74.....................1

Saf Süresi(70 tane)

leyla.................1

kalan:69

Yasin Süresi

Leyla.......................1

Kevser Süresi

leyla.......................70 tane

Allah kabul etsin.

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
1000 adet Kevser suresi okundu selam ve dua ile

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim gerçekten şu anda çok sıkıntılı zor durumda olan Serap kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurulup tez zamanda selametine çıkması için hep beraber dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim.Alalh hiç kimseyi çıkmazda çarrakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Alalh Serap kardeşimizin yuvasında huzur mululuk dirlik düzen geçim nasip etsin eşiyle arasında sevgi muhabbet versin içinde bulunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtulup selametlerine ermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah Serap kardeşimizin hayatındaki olumsuzlukları olumluya holumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya çevirmek hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim..
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
selamun aleykum konu eskimi yenimi diye bakıyorum bakıyorum tarih yeni, hayırdır inşallah ablacım ?

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Ay çok üzüldüm :( Allah yardımcısı olsun. Daha geçende düğününe gitmiştin sanırım.

Yasin kısmına benim için 20 yazabilirsiniz Leyla ablacığım.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum konu eskimi yenimi diye bakıyorum bakıyorum tarih yeni, hayırdır inşallah ablacım ?

Es selamu aleyküm canım.. Benim de ilk işim konunun tarihine bakmak oldu..

Şimdi gördüm ben de.. Çok üzüldüm görünce.. Canım benim yaa.. Rabbim her ne sıkıntırı varsa hayırlara çıkarsın inşaallah.. :(

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı

Şimdi gördüm ben de.. Çok üzüldüm görünce.. Canım benim yaa.. Rabbim her ne sıkıntırı varsa hayırlara çıkarsın inşaallah.. :(
ve aleykum selam canım ya bende çok şaşırdım,amin canım inşallah mühim bir şey değildir de bi an önce halledilir.

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Kevser duası kısmına 100 adet alıyorum.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
yuva birliği için edilecek en güzel Zikir kelimesi :

El Cami dir. (kullarını bir arada toparlayan birlik beraberlik veren demektir.)

bu ismi sizin için zikredeceğim.

Allah mutlu bir yuva esinizle güzel gecim versin.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun kardeşim..
Amiinn inşaallah..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de saf süresıni 1 defa okuyacagım bu aksam ınsallah..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Kevser suresını de 100 tane yazın kardesım.rabbımız en kısa zamanda sıkıntılarından kurtarır ınsalllah.

leyla-1

Altın Üye
Bismillahirrahmanirrahim

1.cüz................... Leyla
2.cüz....................zerrin
3.cüz....................zerrin
4.cüz....................zerrin
5.cüz....................Hanife abla
6.cüz....................safiye
7.cüz....................Sühayla(annesi)
8.cüz.....................safiye
9.cüz......................safiye
10.cüz.....................safiye
11.cüz....................Ayla
12.cüz....................Hacer
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz...........................mavci
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
1000 adet Kevser suresi okundu selam ve dua ile

Ay çok üzüldüm :( Allah yardımcısı olsun. Daha geçende düğününe gitmiştin sanırım.

Yasin kısmına benim için 20 yazabilirsiniz Leyla ablacığım.

ve aleykum selam canım ya bende çok şaşırdım,amin canım inşallah mühim bir şey değildir de bi an önce halledilir.

Kevser duası kısmına 100 adet alıyorum.

İnşaallah.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..

Rabbim razı olsun kardeşim..
Amiinn inşaallah..

100 kevseri tamamladım. Allah kabul etsin.

Ben de saf süresıni 1 defa okuyacagım bu aksam ınsallah..

Kevser suresını de 100 tane yazın kardesım.rabbımız en kısa zamanda sıkıntılarından kurtarır ınsalllah.

Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim Alalh hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatlarınzı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim gerçekten şu anda Serap kardeşimiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor Allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Serap'ın hepinize çok selamı var şu anda evde internet olmadığı için siteye giremiyor ama en kısa zamanda internetleri bağlanacakmış inşallah.Maalesef konumuz yeni kardeşlerim:(
Allah hiç kimseyi çıkmazda çarrakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Allah Serap kardeşimizin yuvasında huzur mululuk dirlik düzen geçim nasip etsin eşiyle arasında sevgi muhabbet versin içinde bulunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtulup selametlerine ermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah Serap kardeşimizin hayatındaki olumsuzlukları olumluya holumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya çevirmek hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim..
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim Alalh hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatlarınzı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim gerçekten şu anda Serap kardeşimiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor Allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Serap'ın hepinize çok selamı var şu anda evde internet olmadığı için siteye giremiyor ama en kısa zamanda internetleri bağlanacakmış inşallah.Maalesef konumuz yeni kardeşlerim:(
Allah hiç kimseyi çıkmazda çarrakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Allah Serap kardeşimizin yuvasında huzur mululuk dirlik düzen geçim nasip etsin eşiyle arasında sevgi muhabbet versin içinde bulunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtulup selametlerine ermek nasip etsin Rabbim.
amin ablacım

leyla-1

Altın Üye
Allah Serap kardeşimizin ve darda sıkıntıda olan bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
........................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt