Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
çokçaa geçmiş olsun ablacım... Verilmiş sadakaları varmış Allah esirgemiş.. Allah korusun bir daha yaşanmasın inşallah
Amin
Allah razı olsun kardeşim çok şükür gerçekten verilmiş sadakaları varmış yapılan bir iyilik bir dua önlerine gelmiş Rabbim nelere Kadir'dir çok şükür Allah bundan geriye bırakmasın başka acı keder göstermesin bununla geçmiş olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün kötülüklerden kazalardan belalardan Alalh gelmedesn esirgeyip korusun inşallah.
Selam ve dua ile Alalh'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller.

leyla-1

Altın Üye
Çok acil cankırıkları kardeşimiz için dualarınızı esrgemeyin kardeşlerim:(

Çok acil cankırıkları kardeşimiz için dualarınızı esrgemeyin kardeşlerim:(

Selam Aleyküm kardeşim cankırıkları kardeşimizin şu anda çok acil duaya ihtiyacı varmış bana mesaj gönderdi ama konunu ne olduğunu tam anlamadım ama mesajını yazıyorum" Abla başım dertte yurt sahibi kanlı bıçaklı oldum bana Yasin oku ve okut diye birde yurt sahibi tehdit ediyoruş kardeşimizi dualarınızı esirgemeyin kardeşim.
Allah kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selametine çıkarmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin inşallah.Allah darda olan sıkıntıda olan bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

leyla-1

Altın Üye
Cankırıkları ve bütün darda sıkıntıda olan kardeşlerimiz için Yasin Süresi

leyla......................3

Allah kabul etsin.

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam...

1 adet okuyayım ben de o da dikkat etsin yahu

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacm. Konu başlığını görünce çok tedirgin oldum..
İnşaallah çok önemli birşey yoktur.. Dua edelim kardeşimize..
Yasin de okurum ben şimdi..
Rabbim yardımcısı olsun.. Dualarına can-ı gönülden amiin..

leyla-1

Altın Üye
aleykümselam...

1 adet okuyayım ben de o da dikkat etsin yahu

Ve aleyküm selam ablacm. Konu başlığını görünce çok tedirgin oldum..
İnşaallah çok önemli birşey yoktur.. Dua edelim kardeşimize..
Yasin de okurum ben şimdi..
Rabbim yardımcısı olsun.. Dualarına can-ı gönülden amiin..
Amin
Allah razı olsun canım kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Kardeşimiz beni şimdi aradı gerçekten çok kötü bir durumda ağlıyorsu yurtatn çıkmak istiyor adam izin vermediği gibi tehdit ediyormuş birda sana iftaira atarım diye birde senetlerini vermiyormuş hiç kimse baş edemiyormuş zaten yurt internette gösterdikleri gibi değilmiş hep yalan söylemişler yine kardeşimiz iyi kötü idare ediyordu ama canına tak etmiş ne yapacağını bilmiyor Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.
Allah zalimin zülümün hakkından gelsin Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kasısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kötaülerede fırsat vermesin inşallah.
gerçekten çok üzüldüm Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin kardeşimizide tez zamanda selametine çıkarmak nasip etsin Rabbim.
Allah yar ve yardımcıları olsun selam ve dua ile selametle kalınız herşey gönlünüzce olsun:(

leyla-1

Altın Üye
Cankırıkları ve bütün darda sıkıntıda olan kardeşlerimiz için Yasin Süresi

leyla......................3
bir_umut..................1
tek_dileğim...............1

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Arzu74 kardeşimizin doku kanseri olan arkadaşı için dua edermisiniz kardeşlerim?:(

Arzu74 kardeşimizin doku kanseri olan arkadaşı için dua edermisiniz kardeşlerim?:(

Selam aleyküm kardeşlerim Arzu kardeşim selamı var sizden doku kanseri olan arkadaşı için dualarınızı bekliyor Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah.
Arzu kardeşimiz 500 yasin'e ve 500 Fatiha okumaya başlamışlar sizledende dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bütün şifa bekleyen hastalarımızada tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

euzubillehimineşşeydanirraciim
**bismillahirrahmanirrahim**

Arzu kardeşimizin doku kanseri olan kardeşimizin ve bütün şifa bekyen kardeşlerimizi için

500 tane Yasin Süresi

leyla.....................5

500 tane Fatiha Süresi

leyla......................50

Alalh kabul etsin.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hepinizden.......

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Allah en hızlısından inşallah şafi adıyla şifa nasip etsin.uzun ömürlü olsun.geçmiş olsun kardeşimize.

leyla-1

Altın Üye
es selamın aleyküm

ALLAH şifa versin inşallah.

5 adet fatiha okudum..

Allah razı olsun hepinizden.......

Allah en hızlısından inşallah şafi adıyla şifa nasip etsin.uzun ömürlü olsun.geçmiş olsun kardeşimize.

ablam50 fatiha 1 yasin aldım bende.ALLAHA emanet olasın

Ben de 20 Yasin okucam Allah'ın izni ile.
Allah yar ve yardımcısı olsun.

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Allah ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah yakınlarımımızın sevdiklerimize ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım ALLAHIM inş şifalar veriri ben 3 yasin ve 200 fatiha okur yazarım inş
ne olduğunu ben biliyorum bende aynı derddenim inş rabbimin izniyle atlayaçağız bu ayın 24 de ilaç ve ışınlamalara başlıyorum ALLAHIM bizlere güç derman versin inş yeneçeğiz bu haastalığı buradaki canılarım hep bir yürek olup ALLAHIM razı olsun onlardan hiç dualarını eksik etmiyorlar
RABBİM herkesin dileğini hayırlı ise gönlüne göre versin bende her fırsat buldukca buraya gırmeden yapamıyorum bana çok moral oluyor biz kocaman bir aileyiz
na kadar güzel
elele
ALLAHA emanet olun

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun acil şifalar versin inşallah

ismy00

Kayıtlı Kullanıcı
Allah acil şifalar versin insallah 30 FATİHA tane okudum rabbim kabul etsin

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Rabbim acil şifalar versin inşallah
200 tane fatiha okudum Rabbim kabul etsin
10 tanede yasin okuyacağım inşallah
selametle kalın baki selam ve dualarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt