Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Leyla-1 listede 1500 okuyacağım yazıyor ama henüz başlamadım.mervenur1 için fatiha okuyorum..ihlas-ı şerif ne zamana kadar bitmesi gerekiyor?fatiha bitince ihlas suresine başlıycam.selametle..

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.İstediğin zamana kadar okuyabilirsin canım süre var.
Bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leyla kardeşim ALLAH CC razı olsun hakkını helalet kardeşim benim hergün 100 ihlas 100 salavatı tefriciye 200 sübhanallah 200 elhamdülillah 100 kelimeyi tehvit 200 allahu ekber 100 lahavle vela kuvvete .....100 sübhanallahu ve bihamdihi 200 estafirullah 313 ya errahmani rahim 161 yamani 150 ya alim 100 ya ALLAH 100 YA NIMTEKIM 100 YA VASİ 33 YA BATIN 47 YA VALİ 70 YA RAFİU 70 YA HASİB 70 YA MÜZZİL 70 ESTAFİRULLAHE İNNEHU KANE GAFFARE 21 YA CEBBAR 21 YA HALIKU 21 YA HADİ 20 YA VEDDÜT 16 YA HAFİZ 270 YA KERİM YATMADAN ÖNCE 11 İHLAS 1 FATİHA SALAVAT OKUYOR VE UYUYORUM
kardeşim bütün bunları hergün hiç eksiksiz uzun yıllardan beri ihlasla okuyorum hemde ne eziyetle eşimden gizli bazen kavga ederek bilmiyorum ne yapsam sabah erken vana gideyorum doktora kalp sorunum var artık nefes alamıyorum leyla kardeşim ALLAH CC izin verirse cuma günü dönerim RABBİM CC sana hayırlı imanlı özel bir eş nasibetsin hayırlı salih evlatlar nasibetsin seni imanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hakkını hellalet

masmavi_44

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.İstediğin zamana kadar okuyabilirsin canım süre var.
Bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.

Hayırlı sabahlar..Amin kardeşim..iyiki bu siteyle tanışmışım..3 ayları dolu dolu geçirmek için vesile oldu bana..Allah hepinizden razı olsun..selametle..

gulefsan

Kayıtlı Kullanıcı
200 İHLAS ALMIŞTIM okudum Allah kabul etsin hepimizinkini

leyla-1

Altın Üye
Hayırlı sabahlar..Amin kardeşim..iyiki bu siteyle tanışmışım..3 ayları dolu dolu geçirmek için vesile oldu bana..Allah hepinizden razı olsun..selametle..

Senden de Allah razı olsun canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah. Bende 1 yılı geçti üye olalı çok mutlu ve huzurluyum bu sitede olmaktan dolayı kardeşim:)

leyla-1

Altın Üye
Ihlas şerif Hatmi

Rabbim huzursuz olan yuvalarda huzur mutluluk olması, Ya İlahel Alemin namazı niyazı unutan, içkilerle kumarlarla evladını ailesini etrafını bunaltan hatta çeşit çeşit fenalıklara dalan müslüman kardeşlerimizin hidayete erdirip onları hayırlı yollara sevk etmesi için, namaz kılmayanlara namaz muhabbeti, oruç tutmayanlara oruç muhabbeti vermesi için, işi olmayanlara iş, eşi olmayanlara eş, evi olmayanlara ev, borçlulara eda, hastalara şifa, çocuğu olmayanlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanları hayırlısıyla kavuşmak için, Rabbim'in bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak için hepimizin gönül muradlarının isteklerinin dualarının hayırlsıyla kabul olması için ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.İhlas Şerif'i okuyarak muradımıza nail olmak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Rabbim kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin bütün kötülüklerden kötü art nieyetli insanların şerrinden Rabbim gelmeden esirgesin yuvalarında huzursuzluk çıkaran kötü insanları hidayete erdirsin Rabbim.
Maddi sıkıntı yüzünden evlenemeyen kardeşlerimize. maddi sıkıntı yüzünden huzursuz olan kardeşlerimize Rabbim hayırlı rızk iş kapıları açsın inşallah.Darda sıkıntıda olan kardeşlerimizin içinde bulunduğu çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizin yaşamına bir düzen bir yön versin hayırlısıyla inşallah.Tüm öğrencilere başarı versin Rabbim kimsenin emeğini boşa salmasın inşallah.

iHLAS ŞERİF HATMİ
leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla Belgin...................5.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................3.000(okundu)
Su_damlası..........................
yurtlu............................200
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200
ozlem_27........................250(okundu)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000
anamaya..........................250
Hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000
dinci.................................600
rumuzgüller........................1.000
Hülya Ab...........................5.000
masmavi_44......................1.000
mervenur1...........................100
Leyla_Ebedi.........................300
gülefşan..............................200(okundu)
masmavi_44.........................500
sıla1.................................1.000

OKUNAN.46.550
Kalan:53.450
İŞTİRAKLAREİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm leyla kardeşim ALLAH CC razı olsun hakkını helalet kardeşim benim hergün 100 ihlas 100 salavatı tefriciye 200 sübhanallah 200 elhamdülillah 100 kelimeyi tehvit 200 allahu ekber 100 lahavle vela kuvvete .....100 sübhanallahu ve bihamdihi 200 estafirullah 313 ya errahmani rahim 161 yamani 150 ya alim 100 ya ALLAH 100 YA NIMTEKIM 100 YA VASİ 33 YA BATIN 47 YA VALİ 70 YA RAFİU 70 YA HASİB 70 YA MÜZZİL 70 ESTAFİRULLAHE İNNEHU KANE GAFFARE 21 YA CEBBAR 21 YA HALIKU 21 YA HADİ 20 YA VEDDÜT 16 YA HAFİZ 270 YA KERİM YATMADAN ÖNCE 11 İHLAS 1 FATİHA SALAVAT OKUYOR VE UYUYORUM
kardeşim bütün bunları hergün hiç eksiksiz uzun yıllardan beri ihlasla okuyorum hemde ne eziyetle eşimden gizli bazen kavga ederek bilmiyorum ne yapsam sabah erken vana gideyorum doktora kalp sorunum var artık nefes alamıyorum leyla kardeşim ALLAH CC izin verirse cuma günü dönerim RABBİM CC sana hayırlı imanlı özel bir eş nasibetsin hayırlı salih evlatlar nasibetsin seni imanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hakkını hellalet
Amin inşallah kardeşim güle güle git gel canım.
Aleyküm Selam canım kardeşim Allah senden de razı olsun ne hakkı kardeşin kardeşe hakkı olur mu elimden gelen birşey varsa ne mutlu bana bizlere keşke daha çok şey yapabilsek allah kabul etsin hepimizin dualarını.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapsısından başka kul kapsına kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim şu okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine allah hepimizin yaşamına bir düzen hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin bulunduğumuz sıkıntlardan çıkmazlardan hayırlısıyla tez zamanda kurtulup refaha çıkmak nasip etsin Rabbim.
Amin kardeşim allah herkesin gönlüne göre huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin benimde beklediğime göre gönlüme göre versin hayırlısıyla inşallah ortadaki engelelr olusuzluklar ortadan kalksın inşallah hayırlısı olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşalalh:)

leyla-1

Altın Üye
allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah ortadaki engelleri ortadan kaldırsın Rabbim.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin Allah razı olsun senden leylacım. hayırlı akşamlar.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.İstediğin zamana kadar okuyabilirsin canım süre var.
amin kardeşim amin. Allahım hç kimseye muhtaç etmesin. sıkıntılarımızndan feraha çıkalım inşallah. sana da huzurlu ve mutlu bir gönül diliyorum. bizim de yarın ev işimiz var satıldı gibi ev. bakalım Allah bu evi aratmasın bize daha hayırlısını versin. hayırlı komşular versin RAbbim lutfuyla hayırlısıyla. hayırlı akşamlar leylacım.

G

gülderen özdemir

allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah ortadaki engelleri ortadan kaldırsın Rabbim.

amin amin amin ellerine yüreğine ağzına sağlık allah c.c. razı olsun sevgili kardeşim allah c.c. hepimizin duasını kabul etsin yüce katında allh c.c emanet ol hayırlı akşamlar

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı CUMA lar leyla kardeşim dün doktordaydım pazartesi tekrar gitmem gerek bir makinaya bağlayacaklar sonra teşis konulacak bakalım ne olacak ALLAH CC kerimdir bunca sıkıntıda olacağı buydu ALLAH CC yar ve yardımcın olsun inşallah her iki cihanda en güzel yerler nasibetsin amin

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

Leyla Abla 30 Tane Okudum Ben...

ALLAH Dualarımızı Mekkei Münevvere de Medine-i Münevvere Kabul Ettiği Dualarla Birlikte Kabul Etsin... Rabbimiz Bizleri Şeytandan ve Onun Yardımcılarından Korusun... Okuduğumuz İhlas Surelerini Dergahında Kabul Etsin...

Hayırlı Cumalar

yurdagül çetin

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı cumalar 200 fathayı okudum ALLAH mübarek etsin ALLAHA emanet olun

aslan bitlisli

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizi doğro yoldan ayirmasin . Bütün insanlarin sikin tilarini yerine getirir inşallah allah hepimizden razi olsun

aslan bitlisli

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizi doğro yoldan ayirmasin . Bütün insanlarin sikin tilarini yerine getirir inşallah allah hepimizden razi olsun @allaha emanet olun@

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
iHLAS ŞERİF HATMİ
leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla Belgin...................5.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................3.000(okundu)
Su_damlası..........................
yurtlu............................200
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200
ozlem_27........................250(okundu)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000
anamaya..........................250
Hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000
dinci.................................600
rumuzgüller........................1.000
Hülya Ab...........................5.000
masmavi_44......................1.000
mervenur1...........................100
Leyla_Ebedi.........................300
gülefşan..............................200(okundu)
masmavi_44.........................500
sıla1.................................1.000
MYKABUS............................30

OKUNAN.46.580
Kalan:53.420

İŞTİRAKLAREİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt