ben inşallah bi 5-6 gün sonra yeniden ihlas suresi alıcam. okuyanların ağzına sağlık. allaha emanet olun.
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah ortadaki engelelri olumsuzlukları hayırıszları Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için.
Bende cumadan beri siteye giremedim bir kaç günlük şehir dışındayım yarın kısmet olursa eve gideceğim siteye giremedim için aklım burda inanki çok üzülüyorum giremdiğim zamanlarda.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başk akul kapısına muhtaç etmesin.
Allah hepimizin duaları kabul olunan kullar olmak bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak hidayete ermek nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin görünür görünemz kazlardan belalardan kötü art niyetli insanların şerlerinden bizleri koruyup gelmeden esirgesin Rabbim.
Allah hepimiian sonunu hayırlara vesile etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun