Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

Recep ayı boyunca konusunda annecine ihlas suresi okuyor(ALlah kabul etsin)salavatta alabilirmi azda olsa

Allaha emanet ol

ALlah duarımızı kabul etsin(aminn
)

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm hayırlı CUMA lar leyla kardeşim dün doktordaydım pazartesi tekrar gitmem gerek bir makinaya bağlayacaklar sonra teşis konulacak bakalım ne olacak ALLAH CC kerimdir bunca sıkıntıda olacağı buydu ALLAH CC yar ve yardımcın olsun inşallah her iki cihanda en güzel yerler nasibetsin amin
Amin Allah razı olsun canım.
Aleyküm Selam kardeşim sanada canım bende cumadan beri siteye giremedim bir kaç gündür şehir dışındayım kısmet olursa yarın eve gideceğim bugün yeğenle fırsat bulmuşken siteye girme imkanı buldum. Dün sonuçlar ne oldu doktor sonucu umarım herhangi bir sorun yoktur Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin insan boşuna mı hasta oluyor o kadar sıkıntıdan dolayı Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun bu dünya bir sınav Alalh beterin beterinden gelmeden esirgesin bizleri.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin gerçekten zor Alalh hepimizin yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin hayırlı bir çıkış bir sebep göndersin hayırlısıyla inşalalh.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereşy gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
S.Aleyküm

Leyla Abla 30 Tane Okudum Ben...

ALLAH Dualarımızı Mekkei Münevvere de Medine-i Münevvere Kabul Ettiği Dualarla Birlikte Kabul Etsin... Rabbimiz Bizleri Şeytandan ve Onun Yardımcılarından Korusun... Okuduğumuz İhlas Surelerini Dergahında Kabul Etsin...

Hayırlı Cumalar

Allah kabul etsin kardeşim Allah razı olsun Rabbim her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rıazsı için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.
hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri hayırsızları olumsuz düşünceleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hayırlı rızk iş kapıları nasip etsin ev isteyenlere hayırlı ev iş isteyenlere iş eş isteyenlere eş çocuk isteyenlere çocuk yuvalarda hurzur mutluluk dirlik düzen sınava gireceklere başarı bütün çocukları hidayet etsin Rabbim sevenlerinde hayırlısıyla birleşmek huzurlu mutlu yuvalar kurmak nasip etsin Rabbim Rabbim herkesin gönlünün muradını versin hayırlısıyla tez zamanda inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Leyla1 almış olduğum 1500 ihlası şerifi okudum..listeye okundu diye eklersiniz..Allah kabul eder inşallah..selametle..

Allah kabul etsin canım Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
4.000 tane alıyorum

Selam Aleyküm Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..:)

leyla-1

Altın Üye
Selamünaleyküm
OKUNAN 5 000
Sağlıkla kalın dua ile kalın.....

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm 500 İHLAS alıyorum

Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
S.Aleyküm

Ben Aldığım 30 İhlas Suresini Okudum...

100 Tane daha alıyorum okuyunca söylerim...

iyi akşamlar...

Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
leyla1 almış olduğum 1500 ihlası şerifi okuduğumu belirttim ama listede 500 tanesine okundu diye eklenmemiş..karışıklık olmasın diye söylemek istedim..aeo.

Canım kusura bakma perşembe gününden beri siteye giremedim ondan kardeşim.
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
S.Aleyküm Günaydın

Almış Olduğum 100 İhlas Suresinide Okudum.... Listeye Okundu diye yazılırsa iyi olur bir karşıklık olmaz...

Selametle

leyla-1

Altın Üye
Selamün aleyküm leylacım aldığım 1 000 ihlas suresi okunmuştur Allah kabul etsin inşallah. hayırlı günler canım.

Amin

leyla-1

Altın Üye
Selamünaleyküm
OKUNAN 3000
Sağlıkla ve dua ile kalın....

leyla-1

Altın Üye
ben okuyunca yazmak istiyorum , allahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah:a07::a07:
Amin
Selam Aleyküm Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm kardeşim ben aldığım ihlasları okudum hatta 650 tanede fazla okudum eklersen sevinirim RABBİM dualarımızı kabul etsin
selam ve baki dua ile...
hayırlı geceler...

Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın görünür görünmez kazalardan belalardan ani ölümlerden kötü art niyetli insanların şerrinden Allah bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

SERKANERDEM

Kayıtlı Kullanıcı
hepimix birimix birimix hepimix için.... Cemil cümle kardeşlerimden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
ben inşallah bi 5-6 gün sonra yeniden ihlas suresi alıcam. okuyanların ağzına sağlık. allaha emanet olun.

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah ortadaki engelelri olumsuzlukları hayırıszları Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için.
Bende cumadan beri siteye giremedim bir kaç günlük şehir dışındayım yarın kısmet olursa eve gideceğim siteye giremedim için aklım burda inanki çok üzülüyorum giremdiğim zamanlarda.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başk akul kapısına muhtaç etmesin.
Allah hepimizin duaları kabul olunan kullar olmak bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak hidayete ermek nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin görünür görünemz kazlardan belalardan kötü art niyetli insanların şerlerinden bizleri koruyup gelmeden esirgesin Rabbim.
Allah hepimiian sonunu hayırlara vesile etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ

leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla Belgin...................5.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................3.000(okundu)+5000 okundu+3000 okundu
Su_damlası..........................
yurtlu............................200+650 (okundu)
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200
ozlem_27........................250(okundu)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000
anamaya..........................250
Hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000
dinci.................................600
rumuzgüller........................1.000
Hülya Ab...........................5.000
masmavi_44......................1.000 okundu
mervenur1...........................100
Leyla_Ebedi.........................300
gülefşan..............................200(okundu)+ 500
masmavi_44.......................1.500 okundu(okundu)
sıla1.................................1.000 okundu
MYKABUS............................30+100 okundu
cdm.................................4,000

OKUNAN.60.830
Kalan:39.170

leyla-1

Altın Üye
hepimix birimix birimix hepimix için.... Cemil cümle kardeşlerimden Allah razı olsun

Amin
Allah senden de razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt