Son Konular
merhaba..1000 tane ihlası şerif ben okumak istiyorum..cvp yazarsanız sevinirim..hayırlı geceler..
arkadaşlar neden cvp alamıyorum..bende katkıda bulunmak istiyorum..yeni üye olduğum içinmi?
100 tanede ben alıyorum kardesım fakat ne zamana kadar inş yarın okurumda bıtımı ne zaman
Selam Aleyküm kardeşlerim bu hafta site kapalı olduğu için çoğu kardeşlerimiz duaya katılma imkanı olmadığından dolayı bu perşembe yatsı namazından sonra tekrar duasını yapmak istiyorum hep beraber inşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah her iki dünyada da umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
selamün aleyküm leyla kardeşim dün gece oğlum döndü daha doğrusu biz aldık getirdik bu gece benimle uyudu çok mutluyum hamdolsun sonsuz ve sınırsız RABBİME CC bütün dua eden etmeyen sitedeki kardeşlerimden RABBİM CC razı olsun ne dilekleri muratları varsa kabul etsin inşallah gene gideceyini söylüyor inşallah RABBİM CC fırsat vermezCanım Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak oğlunun bir an önce eve gelmesini nasip etsin Rabbim.
Kolay değil ne demek insanın canının evden uzak ne yaptığı ne durumda olduğunu bilmeden önce Allah hayırlı bir vesile göndersin hidayet sevgi nasip etsin anne baba sevgisi inşallah.
Allah sabır dayanma gücü versin canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz oğlun eve geldiği zaman allah rızası için 1 Yasin okuyacağım dört gözle hayırlı haberlerini bekliyorum kardeşim.
1 Fatiha 11 ayetel Kürsi 100 tane la ilahe illa ente sübhaneke inni künti minezzaliminy umarım yanlış yazmadım insanın sıkıntılardan kurtulup dileklerinin kabulu için Allah nelere Kadir'dir Rabbim hepimizi bir şekilde sınavdan geçiriyor bazen en sevdiği kişiyle Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada da almak umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun dualarım sizinle.