s.a can kardeşim,
ALLAH bütün dualarını kabul etsin.
selametle.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
selamün aleyküm ablacım emeğine sağlık gerçi ben sürekli dua ettiğim için hatta uyku arası bile hatta bu konuda aştım kendimi ALLAH kabul etsin
selam ve baki dualarımla ablacım ALLAH a emanet ol...
Bize aktardiginiz güzel bilgiler icin AllhaC.C sizden razi olsun. Azinizi kopyaladim hakkinizi helal edin. Dualarimiz kabul olsun. Allaha C.C emanet olun
Selamün Aleyküm Kardeşim...
Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA istifade etmeyi nasip eylesin inşaLLAH AMİN
DUANIN GERİ ÇEVRİLMEDİĞİ YER VE ZAMANLAR
EZAN VE KAMET ARASINDA YAPILAN DUA
GEÇE YARISINDAN SONRA YAPILAN DUA
YAĞMUR YAĞARKEN RÜZGAR ESERKEN YAPILAN DUA
AREFE GÜNÜ YAPILAN DUA
CUMA VE BAYRAM GEÇELERİ YAPILAN DUA
RAMAZAN AYINDA YAPILAN DUA
FARZ NAMAZLARDAN SONRA YAPILAN DUA
KURANI KERİM HATMİNDEN SORA YAPILAN DUA
BERAT VE KANDİL GECELERİNDE YAPILAN DUA
SEHER VAKTİNDE YAPILAN DUA
ARAFATTA YAPILAN DUA
ZEMZEM SUYU İÇİLİRKEN YAPILAN DUA
FAHRİ KAİNAT EFENDİMİZ BİR HADİSLERİNDE ŞÖYLE BUYURUYOR DÖRT KİŞİNİN DUASI KABULE ŞAYANDIR ADİL HÜKÜMDARI DUASI
MAZLUMUN DUASI
BABANIN EVLADINA YAPTIĞI DUA
MÜSLÜMANIN MÜSLÜMAN KARDEŞİ GIYABINDA YAPTIĞI DUA
CENABI MEVLA MIZDA KİTABINDA ŞÖYLE BUYURUYOR
RABBİNİZE GÖNÜLDEN YALVARA YAKARA DUA EDİNİZ (ARAF 55)YÜCE YARATAN HEPİMİZİN YAPTIĞI VE YAPACAĞI DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN AMİN
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
Allah razı olsun ama duaların ne zaman kabul olacağına sadece ve sadece Allah bilir aslında şu saatte dua kabul olunur diyerek yapılan Allah muhafaza insanı riyakarlığa bile sokabilir biz duamızı ne zaman nerde olursak olsun edelim kabul edip etmemek Allaha kalsın yani bunu belli kalıplar altına sokmanın bi anlamı yok ki...
eyvallah