zerda yazdı:
MERHABA DEĞERLİ KARDEŞLER SİZİNLE BİRŞEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM HAFTA SONU PAZAR GÜNÜ HIRKAİ ŞERİFİ VE KUTSAL EMANETLERİ ZİYARETE GİTTİK BİR ARKDAŞIMLA BU ARADA SİTE ÜYELERİMİZDEN DEĞERLİ KARDEŞİM FATOŞLADA YÜZ YÜZE TANIŞMA GÖRÜŞME İMKANIMIZ OLDU ÇOK GÜZEL OLDU AMA FATOŞA ULAŞANA KADARDA BİZDE HELAK OLDUK ONU BULMAK BİR HAYLİ ZORDU DERDİMİ SEVEMİYORUM DEDİRTECEKTİKİİİ SONUNDA BULDUK ÇOK KISA DA OLSA GÜZELDİ BEN ÇOK MEMNUN KALDIM İNŞ ODA ÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜR CANIM KARDEŞİM SENİ TANIDIĞIMA GÖRÜĞÜME ÇOK MEMNUN OLDUM DUAMDASIN UNUTMA
FATMA_ERGUN yazdı:
zerda yazdı:
MERHABA DEĞERLİ KARDEŞLER SİZİNLE BİRŞEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM HAFTA SONU PAZAR GÜNÜ HIRKAİ ŞERİFİ VE KUTSAL EMANETLERİ ZİYARETE GİTTİK BİR ARKDAŞIMLA BU ARADA SİTE ÜYELERİMİZDEN DEĞERLİ KARDEŞİM FATOŞLADA YÜZ YÜZE TANIŞMA GÖRÜŞME İMKANIMIZ OLDU ÇOK GÜZEL OLDU AMA FATOŞA ULAŞANA KADARDA BİZDE HELAK OLDUK ONU BULMAK BİR HAYLİ ZORDU DERDİMİ SEVEMİYORUM DEDİRTECEKTİKİİİ SONUNDA BULDUK ÇOK KISA DA OLSA GÜZELDİ BEN ÇOK MEMNUN KALDIM İNŞ ODA ÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜR CANIM KARDEŞİM SENİ TANIDIĞIMA GÖRÜĞÜME ÇOK MEMNUN OLDUM DUAMDASIN UNUTMA
EVET BELKİDE İLKİ BİZ BAŞARDIK AMA ÇOK GÜZELDİ.BEN ABLAMI ÇOK SEVDİM ALLAH RAZI OLSUN ZAHMET ETTİ AMA DEGDİ.BU GÜZELLİKLER DEVA EDR İNŞ.YÜZ YÜZE KONUŞMAK BİR BAŞKA ÇOK GÜZELDİ YAAA.KISA SÜRDÜ AMA OLSUN.BEN ABLAM GÖRDÜM YA O BANA YETER.ALLAH RAZI OLSUN ABLAM.RABBİM DEVAMINI GETİRİ İŞN.
BENDE SENİ SEVDİM FATOŞUM BEN SENİ ZATEN SEVİYORDUM GÖRÜNCEDE PERKİNLEŞTİ İNŞ BİR GÜN UZUN UZUN GÖRÜŞMEK İMAKNIMIZ OLUR DUA İLEFATMA_ERGUN yazdı:
zerda yazdı:
EVET BELKİDE İLKİ BİZ BAŞARDIK AMA ÇOK GÜZELDİ.BEN ABLAMI ÇOK SEVDİM ALLAH RAZI OLSUN ZAHMET ETTİ AMA DEGDİ.BU GÜZELLİKLER DEVA EDR İNŞ.YÜZ YÜZE KONUŞMAK BİR BAŞKA ÇOK GÜZELDİ YAAA.KISA SÜRDÜ AMA OLSUN.BEN ABLAM GÖRDÜM YA O BANA YETER.ALLAH RAZI OLSUN ABLAM.RABBİM DEVAMINI GETİRİ İŞN.
zerda yazdı:
VEYSEL BEY KARDEŞİM KARDEŞİME LAF ATMA LÜTFEN O SÖYLEMİŞTİ BANA AMA BİZİM KALMA İMKANIMIZ YOKTU ZATEN VAKTİMİZ KISITLIYDI BİR YARIM SAAT VEYA BİR SAAT GÖRÜŞENİLDİK İNŞ BAŞKA SEFERE GÖRÜŞECEĞİZ VE KULAKLARINIZI ÇINLATACAĞIZ MERAK ETMEYİN DUA İLE
zerda yazdı:
VEYSEL BEY KARDEŞİM KARDEŞİME LAF ATMA LÜTFEN O SÖYLEMİŞTİ BANA AMA BİZİM KALMA İMKANIMIZ YOKTU ZATEN VAKTİMİZ KISITLIYDI BİR YARIM SAAT VEYA BİR SAAT GÖRÜŞENİLDİK İNŞ BAŞKA SEFERE GÖRÜŞECEĞİZ VE KULAKLARINIZI ÇINLATACAĞIZ MERAK ETMEYİN DUA İLE
FATMA_ERGUN yazdı:
zerda yazdı:
OLAY BUDUR VEYSEL BEY.HEM İMKANLARI OLSAYDI BIRAKMAZDIM ZATEN AKŞAM BENDE İFTARA DAVETLİYDİM YANİ ABLA KALSAYDI YEMEKLER HAZIRDI.YANİ BENİM YEMEK YAPMAMA GEREK YOKTU VEYSEL BEYYY SİZ ÖNCE SÖZÜNÜZÜ TUTUN
VEYS yazdı:
en güzelini yapıyorsunuz keşke herkes sizin gibi yapsa işte siz bi dostluk örneğisiniz.Bu konuyu okuyan kişiler kendilerine pay çıkarmaları lazım dostulugun nasıl olacagı ıle ılgılı.sizlere imrenmemek elde değil yanii
zerda yazdı:
merhaba değerli kardeşler şu üç günlük dünya hayatımızda bazen sevinç bazen hüzün bazen bir ölüm bazen bir doğum bizleri mutlu eder bazen bir evlilik mutlu ederken bazende acı verir varmısınız dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalım bir istişareyemi ihtiyacımız var yazalım kardeşlerimizin fikirlerini alalım bir mutluluğumuzmu oldu hepberaber paylaşalım unutmayalımki sevinçler paylaştıkça çoğalır birşeyemi üzüldük kardeşlerimizin tesellisi ile avunalım unutmayalımki acılar paylaştıkça azalır varmısınız hayatımızın her anı için derdimizi seviyoruz demeye ben sizleri çok seviyorum ve DERDİMİDE SEVİYORUM rabbimden gelen herşey başım gözüm üstüne
FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:
en güzelini yapıyorsunuz keşke herkes sizin gibi yapsa işte siz bi dostluk örneğisiniz.Bu konuyu okuyan kişiler kendilerine pay çıkarmaları lazım dostulugun nasıl olacagı ıle ılgılı.sizlere imrenmemek elde değil yanii
allah razı olsun veysel bey ama bu yorumla yemegi arada kaynatmayın olurmu.rabbim herkese hayırlı güzel dosluklar nasip etsin inş
zerda yazdı:
aleyküm selam dun surgunu ya değerli kardeşim kendin kadar değerli yorumun için çok tşk allah razı olsun söylediklerine tamamen katılıyorum canım kardeşim duanda unutma yaratana emanet ol