elinize yüreğinize sağlık...
elinize yüreğinize sağlık...
aleyna ve aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
Çoktandır sizi göremiyordum.Bu vesile ilede sizi gördüm,çok mutlu oldum.
Yazıyı okurasanız memnun olurum.Ama siz yazsa idiniz inanıyorumki çok daha güzel yazardınız.:a35:
selametle
Can abim ;bizler maddeten bu mecliste olmasak ta ,unutulmamalıdır manen hep sizlerin safınızdayız...
Yazınızı okudum ..bakış açınız çok güzel ...çıkış noktanız da bi harika...ayrıca bi kural vardır tasvirin fazlası can sıkar diye...çıkış noktanızdaki tasvirinizi örneklendirmek okadar zordurki...siz bunu çok yerinde cümlelerle anlatmışsınız..bi ufak eleştiri:günümüz çağı insan modeli --geçtiğimiz insan çağları modelinden kalıntılardır..bu model kuranda insana ait bir husus olarak belirtilmektedir..öyleyse kuran her çağın hastalığına tek çaredir...(uafak eleştiri aslında bir nevi beklentidir yanlış anlaşılmasın)
Abim siz yazmışsınız biz yazmışık önemimi var ...siz benim yazımı beğenirsiniz ben sizin yazınızı beğenirim..geçen gün bir arkadaşla konuşuyordum bir mevzu üzerine ..arkadaş dediki ne güzel anlattın yıllardır böyle anlatana rastlamadım..ben de o an arkadaşım bana bunları söylerken şunları düşünüyordum..(bunları konuşan benmiyim?) arkadaşa dönüp dedim ki...sana konuşurken ben de dediklerimi dinledim..bana da iyi bir ders oldu...
Neyse abim ben bu günlerde çok aykırı metinler yazıyorum ve sitede yazmaya korkuyorum...sizin bu yazınız vesilesi ile sitadeki arkadaşlara bir hatırlatma yapacağım...inşaAllah..kulak arkası yapmazlar..yıllar önce bi köşe yazısında bi bayan yazar ..islami sitelerdeki forumları dolaşmış...ve araştırması sonucu ilkokul seviyesinde bilgi paylaşımı olduğunu tespit etmiş..genelde alıntı ile ve o alıntıya ---(teşekkür vasıtası ile) ilginin çok olduğu ancak üretken makalelere ilginin az olduğunu yazmıştştı ve devam etmişti...evet şahsım dahil lütfen ...üç alıntı yapıyorsak ...bir üretelim...altı alıntı yapıyorsak ..iki üretelim..sadece teşekkür edip konunun içeriğine katkı yapmaya da çalışırsak bizim siteden çıkacak yorum artık şöyle olsa gerek..anaokul seviyesinde araştırılıp yazılmış bir köşe yazısı diye artık hafızalarda kalacaktır...diye ümit ediyorum..ve can abimi tekrar kutluyorum..
Selametle...