kasım hadi
Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok güzel bir yazı olmuş.Rabim başarılarınızı arttırsın.
RABBIM razı olsun.teşekkür ederim.
selametle
gerçekten çok güzel bir yazı olmuş.Rabim başarılarınızı arttırsın.
selamunaleyküm kasım abı
cok sevındım
tebrık ederım
sankı ben kazanmısım gıbı sevındım abı
alaha emanet olun
çok güzel bir yazı olmuş
sizi canı gönülden tebrik ediyorum
gerçekten sizin adınıza çok sevindim
Rabbim her zaman hayırlar versin inşallah
emeğinize sağlık
selametle kalın inşallah
TEBRİKLER Değerli Abimiz...
Kur'an Hayatımıza tam yansır inşallah...
Sitemiz de yarışma fikrini kabul etmiş ve çalışmalara başlamış.
Bu da çok güzel...
kasım abi yazın süper olmuş dün okumuştum yazmak nasip olmadıda.çok beğendim .artık hemşeri sayılırız seninle maşaallah barekallah.tebrik ederim..hemşerime saygılar...)
kutlarım...
ben merak ettim şimdi o siteyi....
Esselamu aleykum..
Abim tebrik ederiz..şu an vaktim yok yazinizi en kisa zamanda okuyacağim inşaallah..
Selametle..
kasım abi öncelikle imla kurallarına dikkat etmedim deyişin çok tatlı ya.vallahi çok hoşuma gitti.boşver ben öğretmen olmama rağmen bende dikkat etmiyorum sayılır...:a32:RABBIM razı olsun ögretmen hanım.
Yazıyı okuyup begendiginize sevindim.Gerçi imla kılavuzlarında eksiklik olabilir ama işte elden bu kadar geldi.:a12::a12:
Elbetteki artık hemşeriyiz.sizde artık bir karslı oldunuz.benim gibi.
Ama bir fırsat bulursam inşALLAH oralara hasret gidermeye gelecem.sizlerede ugrarım inşALLAH.bir acı kahvenizi içeriz elbette.
eşinizede selamlar.
kagızmana giderseniz ablamlar var isterseniz onlarla tanışırsınız.
selametle
kasım abi öncelikle imla kurallarına dikkat etmedim deyişin çok tatlı ya.vallahi çok hoşuma gitti.boşver ben öğretmen olmama rağmen bende dikkat etmiyorum sayılır...:a32:
onun dışında kağızmana kışın pek gitmiyorum.çünkü çokkk soğuk ya kağızman...:a11:
sıcak sözlerin içinde teşekkürler.elbette uğra buraya gelirsen mutlaka haberim olsun yani.olmazsa kırılırım zaten abim selametle ...
selamun aleykum değerli abimiz.
emeğinize gönlünüze sağlık.tebrik ederim.
Rabbim okumalarımızı "oku"ma eylesin inşaallah.
selam ve dua ile...
Selamun aleykum kasım abi tebrikler Günümüze ışık tutan bir yazı olmuş.Emeklerine sağlıkB)