Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok kötü hissediyorum :( (2 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Elizan Abla
Abla diyorum46 yaşındaymışsınız
Ben çok özür dileyerek yazıyorum sizi ordan hatırlamıyorum...
Ebrar ı az çok hatırluyorum...

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
"Rabbim şeytanın kışkırtmalarından sana sığınırım. Ve onların benim yanımda bulunmalarından da Sana sığınırım Rabbim." (Müminun Suresi, 97-98)

Peygamberimiz (sav)'e, dualarında Allah'tan bağışlanma dilemesi ve Rabbimizin merhametini zikretmesi şöyle emredilmiştir:

Ve de ki: "Rabbim bağışla ve merhamet et, Sen merhamet edenlerin en hayırlısısın." (Müminun Suresi, 118)

Rabbim ibadetlerimi layıgıyla yapmayı kısmet etsin

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
canım tabiki diyebilirsin memnun olurum sılada bahsedince tahmin ettim dağçiceği burda bazı arkadaşlarımız olduğunu söylemişti orda ismini bilmiyorum

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Evet
ben ismimi söylemesem yada burda özel msjlaşma vs var mı bilmiyorum
Burda genelde hep okuyorum pek faal olmuyorum
ordaki ismim komik eglence kelimesiydi o yüzden burda yazmak istemiyorum

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
tamam bitanem Allah yar ve yardımcın olsun kalbinin huzursuzluğu iyiliğine delil ya huzursuz olmasaydın yapmak istiyorsun ya elbet yaparsın tez zamanda inşallah

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
"Rabbim şeytanın kışkırtmalarından sana sığınırım. Ve onların benim yanımda bulunmalarından da Sana sığınırım Rabbim." (Müminun Suresi, 97-98)

Peygamberimiz (sav)'e, dualarında Allah'tan bağışlanma dilemesi ve Rabbimizin merhametini zikretmesi şöyle emredilmiştir:

Ve de ki: "Rabbim bağışla ve merhamet et, Sen merhamet edenlerin en hayırlısısın." (Müminun Suresi, 118)

Rabbim ibadetlerimi layıgıyla yapmayı kısmet etsin

Amin
Allah razı olsun...

HUZUR8 kardeşim..

Siz Rabbimizi kalbinize davet edin ..O en güzel şekilde davetinize icabet edecek ve her zerrenize kadar varlığını dolduracaktır.

her dinleyişimde göz pınarlarımdan akan yaşlara hakim olamadığım bir ilahiyi link ile size gönderiyorum.
inşallah sizden güzel haberlerinizi duymayı bekliyoruz.

Mehmet Emin Ay - Çagirayim Mevlam Seni ilahi dinle Çagirayim Mevlam Seni ilahisini indir dinle Mehmet Emin Ay - Çagirayim Mevlam Seni mp3 müzik ilahi dinle indir kaydet

Cevher bey hanım bilmiyorum affedin
Allah razı olsun
Ben ilahi pek fazla dinledim dinlememe vesile olacak bişey olmadı
şimdi işteyim ama eve gidince ilk fırsatta dinleyecegim..
Hem aslında şarkıları bilsem ne olacak öbür dünyada onumu soracaklar
Bundan sonra İLAHİ dinlicem inş...
Allah razı olsun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Evet
Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarımı
Senin gibi biri olsaydı hayatımda
daha çok mutlu dinini yaşayan bir insan olurdum sanıyorum...
Çok iyi anlattın aynen bunları yaşıyorum..[/QUOTE]

Selamun aleyküm kardeşim...böyle düşünmen beni oldukça sevindirdi...Allah razı olsun...ben burdayım inşaALLAH ...gücüm yettiğince yardım etmeye çalışırım...Allah yardımcın olsun...hayatında başarılar diliyorum...hayırlı ve bereketli günler...

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Evet
Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarımı
Senin gibi biri olsaydı hayatımda
daha çok mutlu dinini yaşayan bir insan olurdum sanıyorum...
Çok iyi anlattın aynen bunları yaşıyorum..

Selamun aleyküm kardeşim...böyle düşünmen beni oldukça sevindirdi...Allah razı olsun...ben burdayım inşaALLAH ...gücüm yettiğince yardım etmeye çalışırım...Allah yardımcın olsun...hayatında başarılar diliyorum...hayırlı ve bereketli günler...[/QUOTE]

Aleyküm Selam
Yazdım ya çevremde Allah ı hatırlatıcak hiç bişey yok die
Hiç bir şey ama
Gereksiz var olan neyse hep yanımda
Allah sizleri eksik etmesin yanımdan
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
Allah huzur saglık ihsan etsin sanada.

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablacım bende burdayım sen olursunda ben olmazmıyım ALLAH razı olsun senden beni yönlendridin buraya çok faydasını gördüm

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
tek birşeyi düşün bence sen allahını biliyorsan ki buna sen bile tam olarak emin degilsin işte ozaman hiç bir sıkntı seni yıldırmayacaktır çünkü sonunda allah a varacagını bilirsin o zaman çektigin acı bile sana tatlı gelir ki allah kimseye durduk yere sıkıntı vermez versede gelip geçicidir sabtretmek lazım ama gerekenleride yapmak lazım yanlız böyle bence saçma olan sebeplerinde foruma yazılmasına karşıyım öyle herşeye isayn etmek olurmu sıkntı paylaşmakla kuçülmez bence allah a emanet ol

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
ve birşey daha unutma bu kuran da da geçer sanıyorum allah istemedikten sonra kimsenin şefaatı senin için kabul olmaz allah dilerse hiç kimsenin senin içiğn dua etmesine gerek kalmaz bence bir an önce gerektigi gibi kul omaya bak şu hayal dünyasındann da çık

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı
Huzur 8 kardeş Allah(c.c.) yardımcın olsun . Emin ol çevresi dinimizi yaşamayan insanlarla dolu olan tek sen değilsin. Bende tıpkı senin yaşadıklarını yaşıyordum. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama ne güzel bir şereftir ki Rabbim(c.c.) banada bu çıkmazdan kurtulmayı nasip etti. Sen de şükretmelisin bence içinde bu ışık olduğu için. İnanıyorum ki sende benim gibi kurtulacaksın ve İnşallah Namazın, kuran-ı kerimin nuruyla nurlanacaksın. O öyle bir nur ki günden güne seni sarıyo ve görmeyen gözlerin görmeye başlıyo. Rabbim (c.c.) yar ve yardımcın olsun.

Bir kez Allah dîse aşk ile lisan
Dökülür cümle güneh misl-i hazan "

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sabah her ayın başında yaptığımız hatim duamızı gerçekleştirdik. Nice hatim dualarına diyorum. Gönlüm çok rahat, rabbim cümlemizi daim etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt