Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok kötü hissediyorum :( (2 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
çok haklisin kardeşim... Az önce kılıp geldim.ALLAH (C.C.) Cümlemizin namazlarini kabul eder İNŞALLAH. Bir iş merkezinde çalişiyorum mescidimiz var burda çok şükür.cemaatle kilmaya özen gösteriyorum ama çaliştiğim için imama yetişemediğim zamanlar oluyor...o zaman kendim kılıyorum.kilmayan arkadaşlarada namaz kilmak nasip olur inşallah...

Çok şanslısınız
Allah kabul etsin

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten mi
Çok teşekkür ederim...

evet kardeşim sizi ALLAH C.C. ibadete çağırıyor.Benimde namaza başlamam çok tuhaf oldu bundan 8 ay önce bir ev almak istedim hemde çok istedim.Bu dönemdede ALLAH'ım bu evi alırsam namaza başlayacağım dedim. Aslında söylediğim söz çok yalnıştı bunu zamanla işin manevi tarafını gördükçe anladım.Namaz kılmak için illaki bir şeyin olması gerekmiyor.O bizim ALLAH C.C. ile buluşmamızı sağlıyor.Evi alamadım ama o sözü söyledikten sonra içimden hep namaz kılmak geldi.Çok şükür 8 aydır kılıyorum.ALLAH kabul eder İnşallah cümlemizin namazlarını.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
yani
Yazdınız ya Allah seni ibadet etmeye çagırıyor
üzüntün bu yüzden die
İnanılır gibi degil demek istedim
Yani Allah beni acıtıyor ibadeetlerini yap die
öyle anladım

yuce rabbım sevdıgı kullarını ister karsısında sizide istiyo demekki tek yapmnız gereken abdest alıp hakka yonelmek seytanla iş birligi yapıyoruz (kendımde dahıl) namazı aksatarak seytanı8 mutlu edıyoruz hadı kardeşim siz bunun muhasebesını yapıyorsanız ve vıcdanınız rahat degilse yavas yavas duzenen girercektır ibadetleriniz.inanıyorum.selam ve dua ile.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
kılarsanız sizde o şanslılardan olursunuz...
alın abdestinizi eğer kılmanıza mani yoksa ve kılın namazınızı inşaallahuteala...

Şu an işteyim
Akşam inşallah deniyecegim...
Utandım ayrıca
sizde şanslı olun yazınca
beni utandıracak bişey yok belkide hayatımda
herkes günlük güneşlik eglenip yatıp kalkıp çalışıyoruz...
Anlatabilmişimdir umarım

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim sizi ALLAH C.C. ibadete çağırıyor.Benimde namaza başlamam çok tuhaf oldu bundan 8 ay önce bir ev almak istedim hemde çok istedim.Bu dönemdede ALLAH'ım bu evi alırsam namaza başlayacağım dedim. Aslında söylediğim söz çok yalnıştı bunu zamanla işin manevi tarafını gördükçe anladım.Namaz kılmak için illaki bir şeyin olması gerekmiyor.O bizim ALLAH C.C. ile buluşmamızı sağlıyor.Evi alamadım ama o sözü söyledikten sonra içimden hep namaz kılmak geldi.Çok şükür 8 aydır kılıyorum.ALLAH kabul eder İnşallah cümlemizin namazlarını.

Allah başka güzel begeneceğiniz evler almak nasip etsin inşallah
vesile olmuş işte ne güzel
Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun benim için güzel düşündügünüz için...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sa
kardeşim bazen bizede oluyor böyle durumda bende bugun çok huzursuzum fakat namazımı kılıyorum allaha dua ediyorum .bunları yaptıgım zaman içime bir huzur ve neşe geliyo sen de rahatlayacaksın

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
yuce rabbım sevdıgı kullarını ister karsısında sizide istiyo demekki tek yapmnız gereken abdest alıp hakka yonelmek seytanla iş birligi yapıyoruz (kendımde dahıl) namazı aksatarak seytanı8 mutlu edıyoruz hadı kardeşim siz bunun muhasebesını yapıyorsanız ve vıcdanınız rahat degilse yavas yavas duzenen girercektır ibadetleriniz.inanıyorum.selam ve dua ile.

Allah razı olsunn
İçim biraz olsun rahatladı
yaklaşmış gibi hissediyorum
Allahım sen bana nasip et...
Akşam inş denicem arkadaşlar
İnşallahhh Allahım sen bana nasip et Ya Rabbim

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsunn
içim biraz olsun rahatladı
yaklaşmış gibi hissediyorum
allahım sen bana nasip et...
Akşam inş denicem arkadaşlar
inşallahhh allahım sen bana nasip et ya rabbim

evet kardeşim bakin işte budur :) hamdolsun akşamda eda ederiz namazalrimizi dualarimizi af dileriz rabbimizden tovbe eder salavatlar cekeriz rahman hzuruna nail eder inşa-ALLAH
selametle kalin kardeşim.duanıza amin dıyorum

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
şeytani yenmek çokta zor değil....

--------------------------------------------------------------------------------

Selamün aleyküm arkadaşlar,
25 yaşindayim fakat bu yaşima kadar içim sadece 8 aydir huzurlu ve rahat. çünkü 8 aydir namaz kiliyorum . Dinimle ilgili kitaplar okuyorum. Tam unutmakta olduğum kutsal kitabimiz kuran-i kerim’i okuyorum.bulunduğum ruh dünyasini anlatamam ancak yaşanir. Inşallah bu hidayeti rabbim daim kilar ve herkese nasip eder. çok günahkarim allah(c.c.) affetsin cümlemizi. Isyan ettiğim günlerime aciyorum. şimdi herşeye şükrediyorum. Mutsuz olduğumda rabbinin huzuruna geçiyorum ancak orasi gerçek huzuru veriyor bana. Mutsuz huzursuz olan tüm arkadaşlarimi namaza davet ediyorum. Gafletten uyanin ellerimizi kaldiralim semaya. Birakalim bu gelip geçici dünyanin göz boyayan zevklerini ihtişamlarini cenneti kazanmaya çalişalim geç olmadan. Imani yakalamak için ben 8 aydir dualar ediyorum çok ağladim allahim banada hidayet ver diye.kabul oldu.şükürler olsun.ve şu çok yanliş bence içinden gelerek yapmalisin sözü.şeytan hep bizim yakamizda ilk önce bende üşeniyordum namaz kilmaya.kuran okumaya .ama biliyordumki benim hatam değildi şeytanin hileleriydi bunlar.hiç vazgeçmedim.sabrettim.çok vesveselerle uğraştim halada uğraşiyorum.ama izin vermemeliyiz şeytana.biz yapamayiz demeyelim biryerden başlayalim arkadaşlar.allah c.c.’nin iplerine simsiki sarilmaliyiz.
Inşallah sikmadim sizleri.ama gerçekten içimden gelenleri yazdim.o kadar gaflet içinde olan insan varki artik üzülerek bakiyorum etrafima.rabbim cümlemize hidayet versin.amin.
Selam ve dua ile………

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah başlarsin kardeşim namaza inşallah dualarimiz seninle.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
sa
kardeşim bazen bizede oluyor böyle durumda bende bugun çok huzursuzum fakat namazımı kılıyorum allaha dua ediyorum .bunları yaptıgım zaman içime bir huzur ve neşe geliyo sen de rahatlayacaksın

Allah kabul etsin...
Kılabilirim bende düşüncesi bile yetiyor beni huzurlu mutlu etmeye

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim bakin işte budur :) hamdolsun akşamda eda ederiz namazalrimizi dualarimizi af dileriz rabbimizden tovbe eder salavatlar cekeriz rahman hzuruna nail eder inşa-ALLAH
selametle kalin kardeşim.duanıza amin dıyorum

Töbe de ediyordum eskiden 3 4 sene evvel
her akşam
Salavatlarım vardı
Her gece yasin okur öyle uyurdum
Hayatın akışına dalınca
iş güç evlilik
Unuttum yapmayı yetiştiremedim
İnşallahhh İnşallahhh

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
şeytani yenmek çokta zor değil....

--------------------------------------------------------------------------------

Selamün aleyküm arkadaşlar,
25 yaşindayim fakat bu yaşima kadar içim sadece 8 aydir huzurlu ve rahat. çünkü 8 aydir namaz kiliyorum . Dinimle ilgili kitaplar okuyorum. Tam unutmakta olduğum kutsal kitabimiz kuran-i kerim’i okuyorum.bulunduğum ruh dünyasini anlatamam ancak yaşanir. Inşallah bu hidayeti rabbim daim kilar ve herkese nasip eder. çok günahkarim allah(c.c.) affetsin cümlemizi. Isyan ettiğim günlerime aciyorum. şimdi herşeye şükrediyorum. Mutsuz olduğumda rabbinin huzuruna geçiyorum ancak orasi gerçek huzuru veriyor bana. Mutsuz huzursuz olan tüm arkadaşlarimi namaza davet ediyorum. Gafletten uyanin ellerimizi kaldiralim semaya. Birakalim bu gelip geçici dünyanin göz boyayan zevklerini ihtişamlarini cenneti kazanmaya çalişalim geç olmadan. Imani yakalamak için ben 8 aydir dualar ediyorum çok ağladim allahim banada hidayet ver diye.kabul oldu.şükürler olsun.ve şu çok yanliş bence içinden gelerek yapmalisin sözü.şeytan hep bizim yakamizda ilk önce bende üşeniyordum namaz kilmaya.kuran okumaya .ama biliyordumki benim hatam değildi şeytanin hileleriydi bunlar.hiç vazgeçmedim.sabrettim.çok vesveselerle uğraştim halada uğraşiyorum.ama izin vermemeliyiz şeytana.biz yapamayiz demeyelim biryerden başlayalim arkadaşlar.allah c.c.’nin iplerine simsiki sarilmaliyiz.
Inşallah sikmadim sizleri.ama gerçekten içimden gelenleri yazdim.o kadar gaflet içinde olan insan varki artik üzülerek bakiyorum etrafima.rabbim cümlemize hidayet versin.amin.
Selam ve dua ile………

Amin inşallah
başta banaa
Hiç sıkmadın beni emin ol..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
:a26:rahatladınız mı bıraz canım kardeşim

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Sanırım şimdiden bile bir rahatlama geldi değil mi?? Akşam eve gidince muhakkak şeytan vesvese verip sizi niyetlendiğiniz namazınızdan alıkoymaya çalışacaktır..İnşallah şeytana ve nefsimize yenilmeden kulluk borcumuzu yerine getiririz..
Tek kalmanızda sizin zararınıza olacaktır.Eşinize de güzel bir dille bu duygularınızı anlatıp beraber Allaha yönelirseniz.Birbirinizden destek alıp daha da şevkle ibadetinizi yerine getirebilirsiniz...Rabbim şimdiden kılacağınız namazlarınızı ve dualarınızı kabul etsin..

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun
Beni yanlız bırakmadınız...
ÇoK İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR
Allah dert verip derman aratmasın inşallah

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun
beni yanlız bırakmadınız...
çok iyiyim allaha şükür
allah dert verip derman aratmasın inşallah

çok sevindim adiniza akşam şeytanin namaziniza engel olmasina izin vermeyin lütfen...yarin ii haberleriniz bekliyoruz kardeşim inşallah...

gurbetci 1743

Kayıtlı Kullanıcı
Bu problemini burada paylasman güzel.ama sen cevabinida kendin vermissin zaten...bence cevabini bilmedigin bir derdin yok.seytanin bacagini kirman gerektigini söylemissin.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt