Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok kötü hissediyorum :( (1 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
kendimi çok mutsuz yanlız çaresiz hissediyorum..
Üstelik Allaha şükür hiç derdim de yok
aç degilim açıkta degilim ama mutsuzum :(:(
Namaz kılmak istiyorum aylardır
şeytanın bacagını kıramadım bir türlü
ama çok rahat plates yoga denedim yaptım çok rahat
(bu sebebten kendimden nefretde ediyorum)
Aynada kendime bakıyorum igrenç bir ifadem var
içimin kötülügü yüzümede yansımış
Aslında imanı güçlü biriyim (oldugumu sanıyodum)
Beni anlıcak ailemde dahil eşimde dahil
kimsem yok hiç kimsemmm
kimse beni anlamıyor
İçimde ki ben bile...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen öyle durumlar olur ki insanın canı sıkılır.Yapacak bişey arar ama bulamaz.Belki dertleşecek birini arar bulamaz ya da bulduğu kişi de onu anlamaz..Ama eğer ki bu sürekli yaşanacak bir durum olmuşsa artık bir hastalık gibidir. Dolayısıyla ilaça ihtiyaç vardır. Beden hastalığı olmadığı gibi maddi ilaçlarda işe yaramaz..Burda ruhumuzu tedavi etmek gerekiyor..Bu da dini sohbetlere giderek, namaz kılarak kısacası islamı yaşayarak aşılabilir... İslamın olduğu evde huzur vardır.

Eğer eşinizde anlayışlı ve inançlı biriyse beraber ilmihal okuyup üzerinde konuşabilirsiniz...İnşallah yavaş yavaş içinde bulunduğunuz kötü durumdan sıyrılırsınız...
Namazdaki huzuru ne yoga verir ne de başka birşey..Mutluluğu başka şeylerde aramak insanları hüsrana götürür.
İnşallah Rabbimize dua edip inançlı bir mümin olarak elimizden geldiğince gayret gösterirsek o bize doğru yolu gösterecektir.
Allah Celle Celalüh hakkınızda hayırlısını versin...

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen öyle durumlar olur ki insanın canı sıkılır.Yapacak bişey arar ama bulamaz.Belki dertleşecek birini arar bulamaz ya da bulduğu kişi de onu anlamaz..Ama eğer ki bu sürekli yaşanacak bir durum olmuşsa artık bir hastalık gibidir. Dolayısıyla ilaça ihtiyaç vardır. Beden hastalığı olmadığı gibi maddi ilaçlarda işe yaramaz..Burda ruhumuzu tedavi etmek gerekiyor..Bu da dini sohbetlere giderek, namaz kılarak kısacası islamı yaşayarak aşılabilir... İslamın olduğu evde huzur vardır.
Eğer eşinizde anlayışlı ve inançlı biriyse beraber ilmihal okuyup üzerinde konuşabilirsiniz...İnşallah yavaş yavaş içinde bulunduğunuz kötü durumdan sıyrılırsınız...
Namazdaki huzuru ne yoga verir ne de başka birşey..Mutluluğu başka şeylerde aramak insanları hüsrana götürür.İnşallah Rabbimize dua edip inançlı bir mümin olarak elimizden geldiğince gayret gösterirsek o bize doğru yolu gösterecektir.
Allah Celle Celalüh hakkınızda hayırlısını versin...

Allah razı olsun
ne yazık kı üzülerek yazıyorum hiç öyle ortamım yok
kahve içmelere giidyorum giysiden kozmetikten dünyevi şeylerden bahseden arkadaşlarım var maalesef :( :( :(

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesım Rabbım yar ve yardımcınız olsun...
namaz ve sabırla Allah'tan hayırlısını ısteyın bence...
selametle..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Bismillah her hayrın başıdır...
Önce Bismillah ile bir başlayın...

Yaptığımız bütün kötülükleri, şerleri şeytana atmayalım...
Allah CC. bize akıl, izan ve düşünce vermiş...

Düşünelim:
Biz neden, niçin, ne maksatla yaratıldık?
Dünyaya neden gönderildik?
Neden hayvan değil de insan olarak yaratıldık?
Neden müslüman bir ülkede yaratıldık?
Neden?
Niçin?
Neden?
Bu soruları kendimize devamlı soralım...

Bir küçük makinanın bile bir yapılış amacı bir üretim maksadı ve bir kullanma klavuzu vardır...
Biz insanlar ki; Yüce Allah'ın yarattığı eşsiz bir fabrika gibiyiz...
Mutlaka ve mutlaka yaradılış amacımıza uygun hareketle mükellefiz...

Allah cc varsa herşey var...
O'na dayanın, O'na güvenin...İnşallah herşey düzelir....
Allaha emanet olun...

Dualarafukara

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim ama bende seni anlayamadim ne maksatla yazdiniz bu yazinizi

Kardeşimiz anlaşılmayacak bir şey yazmamış.Halinden memnun değil onunla dertleşip yanlışını anlatıp onun boynuna borç olan ibadetlerini yapması gerektiğini hakkıyla anlatacak bir dosta bir kardeşe ihtiyacı var.Uyuduğu uykudan uyanmak hakikate girmek istiyor.

Kardeşim bunları düşünmeniz çok güzel ama sizcede malüm düşünmekle olmuyor sizin hiç alacağınız oldumu?Yada yaptığınız iyiliğe karşı size hiç tepki vermeyen dostunuz ve ona kızdığınız :) işte RAB'iM her şeyin hakiki ve tek sayibi bizim hiç bir ibadetimizede ihtiyacı yok biz kullarına tüm güzellikleri vermiş eeeee biz ne yapıyoruz ne yapmalıyız eminim sizde çok iyi biliyorsunuz :) zaten yazınızdada bu belli.Gelin ilk önce güzel bir abdestle başlıyalım.Kimbilsin yüreğiniz ne doludur yönelelim hakikatleri bilen RAB'iME bakın ne kadar ferahlıyacak rahatlıyacaksınız.(bu arada o güzel dualarınızda bu garibide unutmayınız inşaALLAH.:)

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
maksat ???
Sizde üzmeyin beni
paylaşmaktan başka ne maksadım olabilir.

estağfirullah maksatim daha yardimci olmaktir.tanliş anlamayin.üzüldüğünüz konu ibadetlerinizi yapamamanizmı.aile fertlerinin sizi anlamamasimı.hayattan zevk almamanizmi.neye üzülüyorsunuz onu anlamiyorum

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
ne yazık kı üzülerek yazıyorum hiç öyle ortamım yok
kahve içmelere giidyorum giysiden kozmetikten dünyevi şeylerden bahseden arkadaşlarım var maalesef :( :( :(

Bakın bildiğim kadarıyla hemen hemen her mahallede sohbet yapılan evler var.. Bayanlar özellikle eşleri işte olduğu için gündüz vakitlerinde toplanıp aralarında sohbet yaparlar..1-2 defa gittiğinizde çok daha güzel duygular hissedeceğinizi düşünüyorum.Tez zamanda bu gibi arkadaşlarınız olursa hayat daha da güzel olacaktır inşallah...Tabii bize de dua ederseniz bizlerde memnun oluruz:)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
estağfirullah maksatim daha yardimci olmaktir.tanliş anlamayin.üzüldüğünüz konu ibadetlerinizi yapamamanizmı.aile fertlerinin sizi anlamamasimı.hayattan zevk almamanizmi.neye üzülüyorsunuz onu anlamiyorum

Abi benim anladığım kadarıyla bunların hepsi de kardeşimizin problemi..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm....
mutsuzluğunuzun nedeni açık ve ortada..
"iman zayıflığı"
tam sınırdasınız...
bi tarafta gülen oynayan,dünyaya düşkün bir nefis,diğer tarafta vicdani rahatsızlıklar...dünyalıkların boş olduğuna farkına varmışsınız güzel..ama şimdi imanınızın zayıf olduğunu da farketmişsiniz...bir bocalamadasınız...mutsuzsunuz....yapılacakları değerli büyüklerim arkadaşlarım yazmış tekrar dile getirmek istemiyorum..inşaALLAH imanı sağlam müslümanlardan olmak duasıyla

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
valla bende bayağı kendimi kötü hissediyorum ama ne yapacaksın?esnafız iş güç yok...ev kira...dükkan kira...

ödemelerin birisi gidiyor birisi geliyor...çekler...kredi kartları...kiralar....
maddi sıkıntı manevi sıkıntıya dönüşüyor...
ama ne yapalım?
hayat bu...
imtihanımıza razıyız...
ALLAH kaldıramayacağımız sınavla sınamasın inşaallah...
amin...sizinde ALLAH yardımcınız olsun...
ama herkesin kendine göre derdi var...
bunuda unutmayın...

selam ve dua ile...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAKLISIN ESNAFLIK ZOR.BÜYÜK FİRMALAR KÜÇÜKLERİ GÖTÜRDÜ.ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN.HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH SELAM VE DUA iLE

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
valla bende bayağı kendimi kötü hissediyorum ama ne yapacaksın?esnafız iş güç yok...ev kira...dükkan kira...
ödemelerin birisi gidiyor birisi geliyor...çekler...kredi kartları...kiralar....
ama ne yapalım?
hayat bu...
imtihanımıza razıyız...
bunuda unutmayın...
selam ve dua ile...

Amin..Amin.. Zaten dediğin gibi bunlar olmasa sınavımız nasıl olacaktı..Bu devirde esnaf olmak çok zor..Allah celle celalüh yardımcı olsun..

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
ama ne yapalım?
hayat bu...
imtihanımıza razıyız...
bunuda unutmayın...
selam ve dua ile...

Allah yardımcınız olsun
İnş hayırlı işleriniz olur...

İbadetlerimi yapamadıgım için üzülüyorum
bu hayatı yani bu tarafı düşünüp zevk almak kastınız mutlu olmak ise bu tarafta mutlu olmak istemiyorum öbür tarafta
çok ii biliyorum bu dünyaya imtihan için geldik ama
Anlatması zor :S :S

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
sanirim haklisin.kardeşimiz kusura bakmasin cahilliğimize versin.selam ve dua ile

Estafurullahhh
Estafurullah

selamun aleyküm....
mutsuzluğunuzun nedeni açık ve ortada..
"iman zayıflığı"
tam sınırdasınız...
bi tarafta gülen oynayan,dünyaya düşkün bir nefis,diğer tarafta vicdani rahatsızlıklar...dünyalıkların boş olduğuna farkına varmışsınız güzel..ama şimdi imanınızın zayıf olduğunu da farketmişsiniz...bir bocalamadasınız...mutsuzsunuz....yapılacakları değerli büyüklerim arkadaşlarım yazmış tekrar dile getirmek istemiyorum..inşaALLAH imanı sağlam müslümanlardan olmak duasıyla

çok güzel ifade etmişsiniz beni
Herkes gülüp egleniyor
5 ayakkabısı varken 6. almaktan geri kalmıyor
bana çok ters çokkk ters 3 kap yemegi varken 4. ne sebeb ne
İman zayıflıgı çok agır bir kelime degilmi
Bagışlayın sorumu
Çok agır geldi bana

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
İbadetlerimi yapamadıgım için üzülüyorum
bu hayatı yani bu tarafı düşünüp zevk almak kastınız mutlu olmak ise bu tarafta mutlu olmak istemiyorum öbür tarafta
çok ii biliyorum bu dünyaya imtihan için geldik ama
Anlatması zor :S :S[/quote]

OZAMAN ÇABA HARCAMAN GEREKİYOR GERÇEK GÜZELLİĞİN NE OLDUĞUNUN FARKINA VARMIŞSIN NE GÜZEL.ÖNEMLİ OLAN BUNU HAYATINA GEÇİRMEN SENİ İBADETLERİNİ YAPMAKTAN ALI KOYANIN NE OLDUĞUNU ÖĞRENEBİLİRMİYİM

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Bakın bildiğim kadarıyla hemen hemen her mahallede sohbet yapılan evler var.. Bayanlar özellikle eşleri işte olduğu için gündüz vakitlerinde toplanıp aralarında sohbet yaparlar..1-2 defa gittiğinizde çok daha güzel duygular hissedeceğinizi düşünüyorum.Tez zamanda bu gibi arkadaşlarınız olursa hayat daha da güzel olacaktır inşallah...Tabii bize de dua ederseniz bizlerde memnun oluruz:)

Ben çalışıyorum
bütün gün
akşam 9 da evde oluyorum....
Bazen oludugu zaman mevlütlere gitmeye çalışıyorum
Ordada bütün hanımlar makyajlı son model kıyafetler altınlar takıp geliorlar...
Samimiyetlerine inanamıyorum
Lütfen beni yanlış anlamayın lütgen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt