Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cinsi münasebetin uygun olmadığı zamanlar... (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
pek aklı başında bir insanın yaptıgı yorumlara benzemiyor yorumlarınız..!

bir müslüman gayb hakkında söylenenlere hemen inanmamalıdır!!

dogacak çocuk deniliyor yani bir nevi gayb dan haber veriliyor bu çocuk böyle şöyle olacak deniliyor ve sizde tamam falanca şahıs Allah dostudur o söylemişse dogrudur bir bildiği var diyorsunuz!!

Allah aşkına siz aklınızı ipoteğemi almışsınız..
niye bu müslümanlar bu kadar Bagnaz niye bu körü körüne inanmışlık..
niye mantık akıl fikir izan şuur devrede değil..!!

oysaki Kuran'da onlarca yerde denilmiyormu insanlara:"sizler akıl etmezmisiniz,düşünmemezmisiniz" diye...

niye insanlar sizlerde akıl etmiyorsunuz söylesenize bana..!

yeter artık bu bagnazlık bu körü körüne inanmışlık bu akılları ipoteklemek!

yahu Peygamber efendimiz (s.a.v) bile hata yapmış rabbi onu uyarmış ikaz etmiş..
Erzurumlu ibrahim Hakkı hata etmiş olamaz mı yani..!!
onun her söylediğini dogrumu kabul edecez yani!

sizin ilimden,bilimden,şuurdan,akıldan anladıgınız buysa ben diyecek bişey bulamıyorum..

Allah sizlere ipotekten uzak,bagnazlıktan uzak Bir Akıl ve gönül ihsan etsin..

vesselam..

Ben şimdiye kadar bu sitede hiç bir konuda kimseyle tartışmadım. SİZDEN TEK RİCAM Arkadaşlar inanıp, inanmamakta özgürsünüz, fakat LÜTFEN ALAY ETMEYİN. çünkü alay ettiğiniz kişi
bir ALLAH DOSTU...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Ben şimdiye kadar bu sitede hiç bir konuda kimseyle tartışmadım. SİZDEN TEK RİCAM Arkadaşlar inanıp, inanmamakta özgürsünüz, fakat LÜTFEN ALAY ETMEYİN. çünkü alay ettiğiniz kişi

bir ALLAH DOSTU...

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bırak.daha dillerine doladıkları şahsın ne kadar veli bir zat oldugunu bilmiyorlar.akıl fikir sadece mantıktan geçmez.herşeyde mantık arayanlar önce bilmedikleri hakkında konuşmamayı ögrenmeliler.isteyen istedigini yazsın kardeşim.bırak bakalım daha ne gibi ithamlarda bulunacaklar hem bize hemde ibrahim hakkı hz.hakkında.ben hiçbirşey yazmıycm bu konuya.abı_hayat kardeşim bırak sende yazma.onlar kendi kendilerine yazsınlar.hadislerden bahsediyorlar.bırak bahsetsinler.acama merakda ediyorum kaçtane hadis kitabı okumuşlar?ibrahim hakkı hz.hakkında ne kadar bişgileri var.ama bu yazdıklarıma ne yazarlarsa yazsınlar.ben sizleri daha fazla alaya götürmemek için hiç birşey yazmıycam.çünkü bir allah dostu ile dalga geçmenize VESİLE olmak istemiyorumm...

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı

bir ALLAH DOSTU...

kardeşim tekerleme gibi yazmanıza gerek yok..

bizim kimseyle alay ettiğimiz yok..!
sadece sizlere üzülüyoruz müslümanların hallerine üzülüyoruz..
gayri müslimler aya çıkarlarken hayvandan hayvan klonlarken biz hala dogacak çocuk şöyle böyle olacak diyoruz..

asıl bunu başkaları görse sizlere bakıp size alay ederler İbrahim hakkı hazretlerine değil..

bilmem anlatabildimmi..

vesselam...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bırak.daha dillerine doladıkları şahsın ne kadar veli bir zat oldugunu bilmiyorlar.akıl fikir sadece mantıktan geçmez.herşeyde mantık arayanlar önce bilmedikleri hakkında konuşmamayı ögrenmeliler.isteyen istedigini yazsın kardeşim.bırak bakalım daha ne gibi ithamlarda bulunacaklar hem bize hemde ibrahim hakkı hz.hakkında.ben hiçbirşey yazmıycm bu konuya.abı_hayat kardeşim bırak sende yazma.onlar kendi kendilerine yazsınlar.hadislerden bahsediyorlar.bırak bahsetsinler.acama merakda ediyorum kaçtane hadis kitabı okumuşlar?ibrahim hakkı hz.hakkında ne kadar bişgileri var.ama bu yazdıklarıma ne yazarlarsa yazsınlar.ben sizleri daha fazla alaya götürmemek için hiç birşey yazmıycam.çünkü bir allah dostu ile dalga geçmenize VESİLE olmak istemiyorumm...

Hakılısın kardeşim bende susuyorum.
Rabbim senden razı olsun.
Rahmana emanet ol...

melinay

Kayıtlı Kullanıcı
Ab-i hayat kardeşimizin yazdiklari şuan elimde bulunan kitaptada mevcut.merve yayinlari islamda evlilik ve cinsel hayat kitabi yazari yazmiyor bende merve yayinlarindan set olarak almiştim bende okuduğumda şaşirmiştim çünkü ilk defa duymuştum ab_i hayat kardeşimizin üstüne çok gittiğinizi düşünüyorum tam bir ihlasla paylaşmak istemiş yanlişsa araştiririz bir yanlişi düzeltmiş oluruz böylece .hep beraber araştiralim ve paylaşalim diyorum selametle

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Ab-i hayat kardeşimizin yazdiklari şuan elimde bulunan kitaptada mevcut.merve yayinlari islamda evlilik ve cinsel hayat kitabi yazari yazmiyor bende merve yayinlarindan set olarak almiştim bende okuduğumda şaşirmiştim çünkü ilk defa duymuştum ab_i hayat kardeşimizin üstüne çok gittiğinizi düşünüyorum tam bir ihlasla paylaşmak istemiş yanlişsa araştiririz bir yanlişi düzeltmiş oluruz böylece .hep beraber araştiralim ve paylaşalim diyorum selametle

Rabbim senden razı olsun kardeşim...

Bi_iznillah

Kayıtlı Kullanıcı
yetkililerden konunun kapatılmasını hatta kaldırılmasını istiyorum...
buraya her yaştan kişinin girebileceğini hiç düşünmüo musunuz ??
bu konudaki fikirleri herkesin kendisinde kalsın ...
lütfen konu kaldırılsın...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
yetkililerden konunun kapatılmasını hatta kaldırılmasını istiyorum...
buraya her yaştan kişinin girebileceğini hiç düşünmüo musunuz ??
bu konudaki fikirleri herkesin kendisinde kalsın ...
lütfen konu kaldırılsın...

size sadece gülüyorum...

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
anlayamadığım şey şuki:
ibrahim hakkı efendiyi sürekli savunup duruyorsunuz,bizede verip veriştiriyorusuzda bu yeni doğacak günahsızları günahtan batıran erzurumlu hakkı efendi için niye acaba yanlış söylemişmidir diye düşünmüyorsunuz?
doğrumudur bu doğmamış çocukları münafıklıkla,hırsızlıkla,yalancılıkla,gaspla suçlamak?

işte bizim sorunumuzda buya biz böyle kimseler hayatta hata etmezler hayatta günah işlemezler gözüyle baktıgımız için bu durumlardayız..

aynı şey cemaatlerde tarikatlardada var adam cemaat liderini öyle bir safhaya getirmiş ki bak şurda sayın alim hazretlerimiz yanlış yapmış desek adam öldürecek bizi nerdeyse sen münafıksın nasıl böyle dersin diyorlar!
tarikatlarda şeyhi öyle bir yüceltirler ki her dediği dogru kabul edilir!

işte biz bu yüzden bu haldeyiz hep bagnazlık hep körü körüne inanmışlık akılları ipotek altına almak!

yani Allah dostu olabilir ama sonuçta oda bir insan ve beşer şaşar demiyormuyuz buda niye öyle olmasın..

peygamberler bile hata yapmışken Allah dostu niye yapmasın falan şeyh tarikat ve cemaat lideri niye yapmasın!!

bunun cevabını kendimize vermeden ne kadar kitapta okusak ne kadar didinsekte boş olur çünkü önce o kitapları yerleştirecek zihin hazır değildir.!
önce o zihni kitaplara ilme hazırlamak lazım..

bilmem anlatabildimmi..

vesselam...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
işte bizim sorunumuzda buya biz böyle kimseler hayatta hata etmezler hayatta günah işlemezler gözüyle baktıgımız için bu durumlardayız..

aynı şey cemaatlerde tarikatlardada var adam cemaat liderini öyle bir safhaya getirmiş ki bak şurda sayın alim hazretlerimiz yanlış yapmış desek adam öldürecek bizi nerdeyse sen münafıksın nasıl böyle dersin diyorlar!

işte biz bu yüzden bu haldeyiz hep bagnazlık hep körü körüne inanmışlık akılları ipotek altına almak!

yani Allah dostu olabilir ama sonuçta oda bir insan ve beşer şaşar demiyormuyuz buda niye öyle olmasın..

peygamberler bile hata yapmışken Allah dostu niye yapmasın falan şeyh tarikat ve cemaat lideri niye yapmasın!!

bunun cevabını kendimize vermeden ne kadar kitapta okusak ne kadar didinsekte boş olur çünkü önce o kitapları yerleştirecek zihin hazır değildir.!

bilmem anlatabildimmi..

vesselam...

Bakın kardeşim öncelikle şunu belirteyim ben HİÇ BİR CEMAATE MENSUP DEĞİLİM.
Yazdıklarımı da alın baş tacı yapın DEMİYORUM.
Bahsi geçen kişi bir Allah dostudur, İNAMASAKTA ALAY ETMİYELİM DİYORUM...
Dikkatli okursanız görürsünüz...

nurani

Kayıtlı Kullanıcı

bilmem anlatabildimmi..

vesselam...

Burdaki yanlış yapan kişileri tartışacak olursak o bizi aşar.
efendimizle,ibrahim hakkı (h.z) lerinin sözünü kıyaslayacak bir durum olursa,tabiki efendimizin sözünü ölçü alırız.Ama sizinle, ibrahim hakkı(h.z) lerinin
sözünü kıyas edecek olursak, tabiki sizinki........... lütfen boş yerleri dolduralım.
ayaktakilere yer açılsın.ALEYKÜMSELAM

nurani

Kayıtlı Kullanıcı
Bakın kardeşim öncelikle şunu belirteyim ben HİÇ BİR CEMAATE MENSUP DEĞİLİM.
Yazdıklarımı da alın baş tacı yapın DEMİYORUM.
Bahsi geçen kişi bir Allah dostudur, İNAMASAKTA ALAY ETMİYELİM DİYORUM...
Dikkatli okursanız görürsünüz...

İNŞAALLAH (sapıtmamış ) bir cemaate nail olursunuz.

nurani

Kayıtlı Kullanıcı
siz sanırım konuyu dahi anlayamamışsınız.
bizim söylediğimizi alın demiyoruz.
biz birşeyde demiyoruz.
fakat şu varki sizi KURANa ve SÜNNETe davet ediyor.bu kaynaklar dışında kişi ALLAH dostuda olsa ortaya yeni bir hüküm koyamaz diyoruz.
burada bizim dediğimizi dinleyin diyen yok.
ALLAHve RASULÜnü dinleyin diyoruz.
kişiselleştirmelere girmeyelim.
vesselam.

konuşulan zat(ibrahim hakkı h.z)leri o yolda degilmiki.

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Her ne kadar yalan yanlışta olsa, bu tip konular kadınlı erkekli hepimizin dikkatini celbeder...Mahrem konuların tamamı böyledir...Şimdi, arkadaşımızın yazdığı eğer doğruysa, kırpa kırpa bir ayın, sadece birkaç gününe cevaz vermiş...Evet peygamber efendimiz (s.a.v.) bazı günlerde sabırlı olmanın daha iyi olcağını buyurmuşlar, ancak; asla haram dememişler...Haram olan hallerde var..ama kadında hiç bir mazeret yoksa, bizide tutan yoksa, din bunu suç olarak görürmü bilmem?...Bu konuları yazan kardeşler, delilli ıspatlı yazarlarsa daha mantıklı olur..bu işler derin işler..........

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
kendisi o yolda değil demedim.
ama konu tamamen hurafe.
bunu yazan ibrahim hakkı efendide olsa bu gerçeği değiştirmez.
bu konunun İSLAM diniyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
keyfi hükümlerdir.
ne demek doğmamış çocuğun münafık,hırsız,gaspçı vs olacağını söylemek?
sırf bilmem ne günü anne baba cima etti diye doğacak çocuk eşkiya,münafık vs olurmu?
varmı böyle bir saçmalık?
çocuğun günahı ne annesi babası bilmem ne günü cima etti diye?
ayrıca o günlerin günahı neki o günlerde cima edilirse çocuk münafık oluyor hırsız,gaspçı oluyor?
vesselam.

Bak güzel kardeşim. Sadece mantığına güvenerek işine gelene doğru yada işine gelmeyene hurafe diyemezsin. Size sordum ama cevap alamadım sanıyorum ve tekrar soruyorum; marifetname de Hadis ve kurana aykırı ne gördüğünüzü söylermisiniz lütfen? Çok zor bir soru olmadığı kanaatindeyim..
Vesselam:)

nurani

Kayıtlı Kullanıcı
kendisi o yolda değil demedim.
ama konu tamamen hurafe.
bunu yazan ibrahim hakkı efendide olsa bu gerçeği değiştirmez.
bu konunun İSLAM diniyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
keyfi hükümlerdir.
ne demek doğmamış çocuğun münafık,hırsız,gaspçı vs olacağını söylemek?
sırf bilmem ne günü anne baba cima etti diye doğacak çocuk eşkiya,münafık vs olurmu?
varmı böyle bir saçmalık?
çocuğun günahı ne annesi babası bilmem ne günü cima etti diye?
ayrıca o günlerin günahı neki o günlerde cima edilirse çocuk münafık oluyor hırsız,gaspçı oluyor?
vesselam.

efndimiz miraca çıktıgı zaman onu müşrikler yalanladı inanmadı,h.z ebubekire sordular ne diyosun diye oda aklı almadı buişi ama dediki O SÖYLÜYORSA DOĞRUDUR.hulasa bu yazılanlar hurafe olsa o zat söylememiştir,ama söylemiş ise tamamen doğrudur.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Şunlara dikkat etmek iyi olur:
1- Cimaya Euzü-Besmele'yle başlamalıdır. Niyeti kendini ve hanımını zinadan korumak ve hayırlı evlat yetiştirmek olmalıdır!
2- Cima başlamadan önce, kadınla kafi miktarda oynaşmak ve kadında kuvvetli bir arzu belirdikten sonra başlamak gerekir. Böyle bir başlangıç olmadan cimada bulunmanın, kadın için cefa olacağı hadis-i şerifte belirtilmiştir.
3- Cima anında acele etmemeli, kadının tatmin olmasını da beklemelidir!
4- Cima bitince hemen çekilmemeli, biraz daha birlikte kalmalı; kadının zevkinin ifası için bir miktar daha beklemelidir.
5- Cimadan sonra tekrar beraber olmak veya uyumak için, hemen avret yerlerini yıkamak faydalıdır. Ayrıca abdest almak veya gusletmek lazım değilse de iyi olur.
Cimanın pazartesi ve cum'a geceleri olması iyidir. Diğer geceler de caizdir.
Cimada şunları yapmamak iyi olur:
1- Cima esnasında kıbleye ayaklar kıble istikametinde olmamalıdır.
2- Yorgan ve benzeri bir örtü olmadan, açık olarak çırılçıplak cima etmemelidir.
3- Tam cima halindeyken konuşmak, gülmek, sesi yükseltmek uygun değildir. Bu halin çocuk için konuşma aksaklığına sebep olacağı söylenmiştir. Bu konuşmalar, cima zevkini kısar ve tatsızlık doğurur. Konuşma ve fısıldaşmalar, başlangıç sırasında olmalıdır.
4- Eşinin ve kendinin avret uzvuna bakmamalıdır. İhtiyaç halinde karı koca birbirine tepeden tırnağa bakabilir.Haram değildir.
5- Kameri ayların ilk, orta ve son gecelerinde cima etmemek iyi olur.İhtiyaç olursa, şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa cima etmek lazım olur. Eşler arasında geçen cinsi ilişkilerle ilgili mahrem sırların başkalarına ifşa edilip yayılması haramdır.
Bazı adab kitablarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki te'sirlerinden bahsedilmiştir. Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir. Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur.
Cima için tavsiye edilen vakitler: Pazartesi, salı, perşembe, cum'a geceleri ve gündüz öğleden önce. Tavsiye edilmeyen vakitler: 1- Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir. 2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri. 3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri, 4- Berat gecesi; 5- Yola çıkılacak gece; 6- Gündüz öğleden sonra.
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz. Cima için münasib görülmeyen haller: 1- Zevcenin rızası yoksa. 3- Abdesti sıkışıksa.4- Fazla tok, hasta ve yorgun ise. 5- Çok soğuk ve çok sıcaksa.
Kendini haramdan korumaya, halal ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâ'ya sığınıp, (Bismillahi Allahümme cennibna-ş-şeytane ve cennibi-ş-şeytane ma razaktena) demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Pek yaşlı bir kadınla, çok küçük yaşta bir kızla ve hasta kadınla cima' etmemelidir. Kadıla hayz (aybaşı hali), nifas (lohusalık) halinde münasebette bulunmak haramdır. Helal olduğuna inanan, dinden çıkar, kafir olur.
Başka bir hadis-i şerifte de şöyle buyurulmuştur:
"Bir kimse, karısıyla dübüründen (arkasından) cima' etse, Allahü teâlâ ve melekleri ona lanet ederler ve Allah'ın rahmetine ulaşamaz."
Lezbiyencilik, kadının, kadınla münasebeti de asla caiz değildir. Böyle yapan kadınlar, zina yapmış olurlar. Oral yol ile muamele de dinimizce uygun görülmeyen çirkin bir şeydir.
Erkek ve kadın cima'dan sonra elini ve uzvunu yıkamalıdırlar. Çocuk olmaması için tetbir almakta bir mahzur yoktur.Hatta tetbir almak ihtiyaç haline gelmiştir. Çünkü, zamanımızda islam terbiyesinde çocuk yetiştirmek zorlaşmıştır, hatta imkanmiz hale gelmiştir.
kaynak:islamda kadın ve aile..

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Şunlara dikkat etmek iyi olur:
1- Cimaya Euzü-Besmele'yle başlamalıdır. Niyeti kendini ve hanımını zinadan korumak ve hayırlı evlat yetiştirmek olmalıdır!
2- Cima başlamadan önce, kadınla kafi miktarda oynaşmak ve kadında kuvvetli bir arzu belirdikten sonra başlamak gerekir. Böyle bir başlangıç olmadan cimada bulunmanın, kadın için cefa olacağı hadis-i şerifte belirtilmiştir.
3- Cima anında acele etmemeli, kadının tatmin olmasını da beklemelidir!
4- Cima bitince hemen çekilmemeli, biraz daha birlikte kalmalı; kadının zevkinin ifası için bir miktar daha beklemelidir.
5- Cimadan sonra tekrar beraber olmak veya uyumak için, hemen avret yerlerini yıkamak faydalıdır. Ayrıca abdest almak veya gusletmek lazım değilse de iyi olur.
Cimanın pazartesi ve cum'a geceleri olması iyidir. Diğer geceler de caizdir.
Cimada şunları yapmamak iyi olur:
1- Cima esnasında kıbleye ayaklar kıble istikametinde olmamalıdır.
2- Yorgan ve benzeri bir örtü olmadan, açık olarak çırılçıplak cima etmemelidir.
3- Tam cima halindeyken konuşmak, gülmek, sesi yükseltmek uygun değildir. Bu halin çocuk için konuşma aksaklığına sebep olacağı söylenmiştir. Bu konuşmalar, cima zevkini kısar ve tatsızlık doğurur. Konuşma ve fısıldaşmalar, başlangıç sırasında olmalıdır.
4- Eşinin ve kendinin avret uzvuna bakmamalıdır. İhtiyaç halinde karı koca birbirine tepeden tırnağa bakabilir.Haram değildir.
5- Kameri ayların ilk, orta ve son gecelerinde cima etmemek iyi olur.İhtiyaç olursa, şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa cima etmek lazım olur. Eşler arasında geçen cinsi ilişkilerle ilgili mahrem sırların başkalarına ifşa edilip yayılması haramdır.
Bazı adab kitablarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki te'sirlerinden bahsedilmiştir. Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir. Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur.
Cima için tavsiye edilen vakitler: Pazartesi, salı, perşembe, cum'a geceleri ve gündüz öğleden önce. Tavsiye edilmeyen vakitler: 1- Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir. 2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri. 3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri, 4- Berat gecesi; 5- Yola çıkılacak gece; 6- Gündüz öğleden sonra.
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz. Cima için münasib görülmeyen haller: 1- Zevcenin rızası yoksa. 3- Abdesti sıkışıksa.4- Fazla tok, hasta ve yorgun ise. 5- Çok soğuk ve çok sıcaksa.
Kendini haramdan korumaya, halal ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâ'ya sığınıp, (Bismillahi Allahümme cennibna-ş-şeytane ve cennibi-ş-şeytane ma razaktena) demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Pek yaşlı bir kadınla, çok küçük yaşta bir kızla ve hasta kadınla cima' etmemelidir. Kadıla hayz (aybaşı hali), nifas (lohusalık) halinde münasebette bulunmak haramdır. Helal olduğuna inanan, dinden çıkar, kafir olur.
Başka bir hadis-i şerifte de şöyle buyurulmuştur:
"Bir kimse, karısıyla dübüründen (arkasından) cima' etse, Allahü teâlâ ve melekleri ona lanet ederler ve Allah'ın rahmetine ulaşamaz."
Lezbiyencilik, kadının, kadınla münasebeti de asla caiz değildir. Böyle yapan kadınlar, zina yapmış olurlar. Oral yol ile muamele de dinimizce uygun görülmeyen çirkin bir şeydir.
Erkek ve kadın cima'dan sonra elini ve uzvunu yıkamalıdırlar. Çocuk olmaması için tetbir almakta bir mahzur yoktur.Hatta tetbir almak ihtiyaç haline gelmiştir. Çünkü, zamanımızda islam terbiyesinde çocuk yetiştirmek zorlaşmıştır, hatta imkanmiz hale gelmiştir.
kaynak:islamda kadın ve aile..

Paylaşımınızdan dolayı Allah razı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt