Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (2 Kullanıcı)

aişetün.asel

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim, nasılsın?
Paylaşımın için allah razı olsun.paylaşımın sayesinde tüm arkadaşlarımız bilen, bilmeyen, unutan herkese bir hatırlatma oldu.

hamd-ü senalar olsun ablacim. iyiyim şükür. Allah sizden de razi olsun.

sen nasılsın? ıyısındır ınsallah

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. geçenlerde bir okuma esnasında tavaslının dua kitabı elime geçmiş ve bu duayı görmüştüm ve ezberlemiştimde ama insanız unutuverdim duayı, kitapçıya gidip aradım kitap yok artık ümidimi kesmişken yine sitemizde buldum, aişetün asel kardeşim Allah razı olsun nediyim. ama sanki bir bölümü daha mı vardı ya da ben mi öyle hatırlıyorum bilemedim neyse çok saolasın Allah a emanet...

aişetün.asel

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. geçenlerde bir okuma esnasında tavaslının dua kitabı elime geçmiş ve bu duayı görmüştüm ve ezberlemiştimde ama insanız unutuverdim duayı, kitapçıya gidip aradım kitap yok artık ümidimi kesmişken yine sitemizde buldum, aişetün asel kardeşim Allah razı olsun nediyim. ama sanki bir bölümü daha mı vardı ya da ben mi öyle hatırlıyorum bilemedim neyse çok saolasın Allah a emanet...

rabbim sizden de razı olsun. bundan başka bir bölümü yok. siz de Allahu tealaya emanet olunuz.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razi olsun kardeşim
amin ecmain inşaallah

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
''her kim bu kelimelerle dua eder de günahlarının bağışlanmasını diler veya dünya ve ahireti ile ilgili bir dua eder dilek dilerse duası kabul olur ve istediği verilir.''
amin inşallah ALLAH RAZI OLSUN

İrşadNur

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
hepimizfilistinliyiz.wordpress.com
Allahım, İsm-i Azamın ve Resul-i Ekremin (a.s.m.) hürmetine, alem-i İslamdaki insanlar arasında Risale-i Nur'un devamlı neşriyle bizim için Kur'an hizmetini kolaylaştır. Amin, amin, amin.

Sikke-i Tasdik-i Gaybi | Yirmi Yedinci Mektubun Lahikasından Alınmış Mühim Parçalar | 38

İrşadNur

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
hepimizfilistinliyiz.wordpress.com
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
guLaLe_dua.JPG

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

--------------------------------------------------------------------------------

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

amin Allah razı olsun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

Allahım, İsm-i Azamın ve Resul-i Ekremin (a.s.m.) hürmetine, alem-i İslamdaki insanlar arasında Risale-i Nur'un devamlı neşriyle bizim için Kur'an hizmetini kolaylaştır. Amin, amin, amin.

Sikke-i Tasdik-i Gaybi | Yirmi Yedinci Mektubun Lahikasından Alınmış Mühim Parçalar | 38

Aminnn....
Allah CC. razı olsun...
:a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt