odtulu.seyma
Kayıtlı Kullanıcı
çok hoş ve duyguulu hikaye olmuş.teşekkürler
selamünaleyküm ALLAH RAZI OLSUN bu süper paylaşım için daha öncede okumuştum ve yine hiç sıkılmadan okudum...selam ve dua ile...
selamün aleyküm allah razi olsun çok güzel bir paylaşim gözlaşlarima hakim olamadim çok teşekkür edrim allah 'a emanet olun selametle
Allah razi olsun cok güzel bir paylaşim insanin gözüde gönlüde cömert olmaliki hemkendi hemdi etrafindakileri hayata bağlasin selam ve dua ile
allah razı olsun kardeşim.islamda cömertliğin ne kadar önemli olduğunu anlatan yazınla bizi bir kere daha düşündürdün.bence çocu sevindirmekte bi okadar önemli.e meğine sağlık.
boyle guzel boyle ıyı ınsanlar var demı hayatta...
Allah razı olsun guzel şeyler okumak ınsana keyıf verıyor
bazı gorevlerımızı hatırlatıyor
emegıne saglık
emeğinize sağlık. duygulanmamak elde değil hele ki ağlamamak!!! rabbime emanet olunuz
duygulanmamak elde degil ki ablacımm eline saglık cok güzel olmuss...
selamın aleyküm eminenur kardesım elıne yuregıne saglık böle bı hıkayeyı bızle paylaştıgın ıcın okurken hem duygulandım hemde ayakkabıcının davranısına tebessüm ettım ıns bızde öle kullardan oluruz allah razı olsun kardesım hayırlı aksamlar
aleykum selam teşekkür ederim mevla razı olsun inşaALLAH selametlegerçekten paylaşımınz kayda değer.ALLAH IN Cc RIZASI YOLUNDAN AYRILMAMAK ÜZERE İNŞALLAH..
selam ve baki dualarımla..
teşekkür ederim mevla sizdende razı olsun inşaALLAH selametlepaylaşım için teşekkürler...Allah razı olsun.
teşekkür ederim mevla razı olsun inşaALLAH selametleçok hoş ve duyguulu hikaye olmuş.teşekkürler
Allah razi olsun kardesim..
dinimizde hayirin ve iyiligin ne kadar güzel bisey oldugunu ve insani ne kadar mutlu edecegini bir kez daha hatirlattigin icin cok tesekkur ederim..
yüregine ve emegine saglik..
selam ve dua ile
aleykum selam kardeşimselamün aleyküm ramazanınız mübarek ve bereketli olsun çok güzel bir paylaşım allah razı olsun gözlyaşları içinde okudum allah icimizdem vicdanımızı almasın
selamunaleykum amınenur kardeşım
gozum yaşlı okudum kı bu hıkayeyeı bıldığım halde
emeğıne sağlık
hayyatta bır cocuğu sevındırmek ne kadar guzel
ne kadar sevap
herşeye sahıp olup da manevı yokluk ceken o kadar ınsan var kı
oysa kı
hayır yapmak ıcın yarış halınde olmalıyız değıl mı
cunku hayırlarda bızlerı cok ama cok mutlu kılar
hayata olumlu yonlerle bakabılmek ve bunu da öğretebılmek de cok onemlı
hayatın anlamlı zaten bu ayrıntılarda gızlı değıl mıdır
allah razı olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
selamün aleyküm ramazanınız mübarek ve bereketli olsun çok güzel bir paylaşım allah razı olsun gözlyaşları içinde okudum allah icimizdem vicdanımızı almasın