ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
harika bir paylaşım ALLAH razı olsun
teşekkür ederim mevla sizdende razı olsun inşaALLAH
selam ve dua ile
harika bir paylaşım ALLAH razı olsun
Selmaün aleyküm
Tesekkür ederim, Allah c.c. razi olsun. Hikaye cok hosuma gitti. En cok etkilendigim de adamin cocugu hic krimadan hic incitmeden, kendisini iyi hissetmesini saglayark üstelik ayakkabiyi vermesi oldu. Neticede herkez sadaka verebilir, ama bu en güzel verme bicimi olsa gerek. O cocuga sadece ayakkabiyi ve parayi vermedi, o cocugu motive etti, mutlu etti, sükreden bir cocuk etti, cünki cocuk 10 lirayi geri verdi. Yani nereden bakarsan alinacak örenekler cok. bu zamanda cok gerekli güzel bir hikaye. Tekrar tesekkürler.
Selam ve dua ile....
:a35::a35:
selamün aleyküm hayırlı sabahlar canım çok güzel bir paylaşım daha öncede okumuştum yine zevkle okudum emeyine yüreyine sağlık yüreyi güzel kardeşim selametle kal
selamun aleyküm...gerçekten çok harika bir yazı...duygulanmamak mümkün değil...böyle iyi insanlar var mı acaba bu zmandada...neyse Allah cümlemize salih amel işlemek nasip etsin..Allah'a emanet olun.............!
çok güzel bir hikaye Allah razı olsun..
emeğine yüreğine sağlık çok hoş bir paylaşım insanı ister istemez duygulandırıyor
selamünaleyküm ALLAH RAZI OLSUN bu süper paylaşım için daha öncede okumuştum ve yine hiç sıkılmadan okudum...selam ve dua ile...