cennet_agaci
Kayıtlı Kullanıcı
anladım iyi işte kardeşlerımız bol bol dua ederler size
duamlarım sizinle inş
Ey duaları işiten, gökleri yükselten, daima baki kalan, yokluk ve ihtiyaç içinde olanlara bahşedişi sonsuz olan Allahım!
Ey bilinmezleri bilen, suç ve günahları bağışlayan, kusur ve ayıpları örten, acı ve üzüntüleri içine atan çaresizlerden sıkıntıyı gideren Allahım!
Ey yüce sıfatlar sahibi! Bitkileri yeşerten, dağılmışları toplayan, kırılıp sağa sola dökülmüşleri bir araya getiren,çürüyüp un ufak olmuş kemikleri dirilten Allahım!
Ey yağmurları yağdıran, bulutları denizin suyundan yapıp yumuşak ve kumlu yerlere indiren, açları doyuran, yıkılıp mağlup düşenlere lütfunu yayan Allahım!
Ey burçları yaratan, gökleri kusursuz yapan, gündüzü geceden çıkaran, güneşin ışıklarını parlatan ve onunla yıldızların parlaklığının kaplatan Allahım!
Ey sabahları açtıran , başarılar lütfeden,sabah akşam rüzgarları estiren ve bunu bulutların oluşmasına vesile kılan Allahım!
Ey yüce dağları diken, dünyaya yüksek direkler yapan, yeri böylece koruyan, başlangıcı olmayan, sanat ve kudretiyle eşyayı yaratan Allahım!
Ey doğru yolu gösteren, istikameti ilham eden ,kullarına rızık veren,ülkeleri canlılarla şenlendiren,gam ve kederleri gideren Allahım!
Ey kendisine sığındığım, fazlu keremine güvendiğim, hükmü reddedilemeyen.Benim hakkımda yaptığı hiçbir şeyde eksiklik olmayan,yücelik,hilim ve yumuşaklıkla bana muamele eden Allahım!
Ey esirleri salıveren, kırık gönülleri saran, yoksulu zengin kılan,yavruları besleyen,hastalar şifa veren Allahım!
Ey beni aziz eyleyen, kötülüklerden sakındıran, zillet ve hakaretten kurtaran,musibet ve afetlerden koruyan Allahım! Beni keder ve üzüntülerden muhafaza eyle!
Ey Allahım! Beni cin ve insanların kötülüklerinden, kıyamet gününü unutmaktan,bu yüzden kalbin katlaşmasından,azgın nefsin şerrinden ve lanetli şeytanın kandırmasından koru!
Ey geçimimize vesile olan, rızıkları indiren, insanları ve hayvanları doyuran, yuvalardaki kuş yavrularına rızık gönderen, besleyip kanatlandıran Allahım!
Selamünaleyküm...
ALLAH c.c. razı olsun paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz Rabbim daim eylesin inşALLAH selam ve dua ile kalınız fe emanillah
SELAMÜN ALEYKÜM
NAKŞİBENDİ KARDEŞİM ALLAH (cc) RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN ÇOK GÜZEL
SİZE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVENIRIM
NASİPSE YARINDAN İTİBAREN BİR MÜSLÜMAN KADININA YAKIŞIR ŞEKİRDE KAPANACAĞIM
NELER YAPMAM LAZIM
BUUN İÇİN TEVBE NAMAZI
TEVBE DUASI VARMI
HERŞEY HAKKIYLA OLSUN İSTİYORUM İNŞALLAH
DUA İLE
SELAMÜN ALEYKÜM
NAKŞİBENDİ KARDEŞİM ALLAH (cc) RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN ÇOK GÜZEL
SİZE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVENIRIM
NASİPSE YARINDAN İTİBAREN BİR MÜSLÜMAN KADININA YAKIŞIR ŞEKİRDE KAPANACAĞIM
NELER YAPMAM LAZIM
BUUN İÇİN TEVBE NAMAZI
TEVBE DUASI VARMI
HERŞEY HAKKIYLA OLSUN İSTİYORUM İNŞALLAH
DUA İLE
Neden Bende Ağlayamiyorum Günahkar Olduğun Halde
Fetullah Gülen Hoca Her Sohbetinde Ağlamaktan Mahvoluyor
Onun Gibi Bir Alim Günahlari Için Ağlarken Ben Neden Ağlayamiyorum
Nakşibendi kardeşim Allah (CC) razı olsun.
Hakkını helal et