Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben mevlid kandiliyle ilgili araştırma yaparken girdim ve buldugum için çok sevindim,herkesten Allah razı olsun,seviyeli,bilgili ,faydalı bir site,emegi gecenlerden Allah razı olsun.........
Ben tam hatırlamıyorum ama sanırım dolanıyordum ve burayı gördüm yada İslam'a dönmeyi amaçlıyordum ve burayı buldum cok sık girmesemde burayı gerçekten çok seviyorum.
Bu sitede emeği geçen ve kurulmasında bu hale gelmesinde emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun..
bende yeni hamileyim ve bebegim için dualr ediyorum tesedüf üzerine bu siteyi actım ve cok begendim o yüzden hemen üye oldum Allah bütün herkezin yardımcısı olsun inş.
ben yeni kaç gündür kayıt oldum siteye. son bir aydır içimde aşırı bir huzursuzluk vardı. hiçbir işte kendi mi toparlayamaz oluyordum. bir iş yapmaya kalksam bile şevk ile yapamazdım. ve internet üzerinden , gönül ufkumu açacak, içimdeki huzursuzluğuda bir nebze dindirecek dua, dertlerimi anlatacak bir arkadaş arıyordum.Allah'ıma şükürler olsunki bir arkadaş değilde binlerce arkadaş çıkarttı karşıma. tüm aradıklarımı burda buldum ve buluyorum da. ve şundan da çok büyük bir üzüntü duyuyorum ki keşke daha erken katılabilseydim aranıza...
Allah razı olsun
walla bende böyle bi site yapmak istemişimdir her zaman .Hep bu sitenin aynısını kurmaya çalıştım sonradan farkettimki kursam bile buradaki gibi kardeşlerim olmıyacaktı.Bende pes ettim buraya temenni geldim
Her zaman canımızın istediğini yaparız ama bunun sonucunu düşünmeyiz işte bundan dolayı kötü durumlara dü şeriz yani erkedeşler sonucunu düşünmediğiniz işi yapmayınız. BU SİZE BİRARKADAŞ NASİHATİ OLSUN
bende nette gezerken buldum. bir yandan kabe imamlarından kuran dinlemek bir yandan da böyleine güzel bi siteden yaralanamak çok güzel allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. selam ve dua ile...
BENDE YARIN(8 haziran)peygamber(s.a.s)efendimizin vefat gunu oldugu icin arastirma yaparken buldum iyikide bulmusum cok guzel bir site tsk hersey icin...
bende islamiyet üzerine bir forum sitesi arıyordum. Böyle ortamlara hasret kalmıştım uzun zamandır girmiyordum böyle yerlere. Neyse iste googlde araştırırken buldum ve hemen üye oldum iyiki üye olmusum Rabbim burada çok değerli insanlarla tanışmama ve dost edinmemi sağladır Şükürler Olsun Ona...
siteye arkadaşım sayesinde kayıt oldum.bilgisayara kilitli gibi durur soru sorsamda cevap alamazdım.sonra bir ara korktum kafayı yedi galiba diye ama sonra anladımki harıl harıl dua okuyormuş. Dedim benide kayıt et diye olur dedi ve oldu işte.