uzun zamandan beri vardı aklımda böyle bi düşünce dini forum arıyordum ama okul yüzünden forumlarla fazla ilgilenemiodum ama aklımdaki hayali gerçekleştirdim dün üye oldum Rabbim beraberliğimizi daim kılsın
tüm büyüklerime ve arkadaşlarıma selamlar. Ben de henüz çok yeni bir üyeyim. Ne kadar yazık ki, neredeyse bu yaşımıza kadar, ağabeyim ve ben güzel dinimize kafi dercede dahil ve alakadar olamadık! Her zaman iyi kişilerdik fakat pek tabi ki bu yetersizdi... Bir gün ağabeyimin, bir arkadaşının telkinleriyle, doğru yola sapmanın sonsuz güzelliklerini tattık; dualar öğreniyoruz, namazlar kılıyoruz ve daha öğrenecek çok şeyimiz var... Internet'te çeşitli hobilerim için zaten yer alıyordum ve bir süredir dışarıdan takip ettiğim islamiyet sitemize üye oldum. Forum prensibini, uğraşı içinde olduğum diğer hobilerimi, paylaşmak amacı ile kullandığımız sitelerden iyi bildiğim için, bu hayatın en büyük hakikati olan yüce dinmiz islamiyet'i de siz kıymetli büyüklerim ve arkadaşlarımla paylaşmanın, bilgilenmenin ve bu sonsuz mutluluğu fiili olarak yaşamanın güzelliğini yaşamaktan daha mükemmel ne olabilirdi ki? Yani bir forum aracılığı ile, hobidaşlarım ile paylaştığım zevki; yine bir forum aracılığı ile, dindaşlarımla islamiyet'in kusursuzluğunu paylaşmanın hoşluğu -ki hobi gibi zaruri değil hayatın ta kendisi- kim bilir nasıl olacak? Bu yüzden çok mutlu, çok heyecanlı ve son derece sevinçliyim... Hülasa, benim bu siteye üye olmama vesilem, hakikate yönelme mutluluğuna haiz olmamdır diyelim. Teşekkürler...
aramıza hoşgeldin kardeşim
ne mutlu ki sana doğru yolu bulamişsin rabbim diğer yolsuzlarada doğru yolu bulabilmeyi nasip eylesin inşaallah
bu siteye üye olduğuna kesinlikle pişman olmayacaksın
hergün yeni şeyler öğreneceksin
site seni kendine çekecek asla burdan kopamayacaksın (mesela ben sabahtan beri burdayım hala çıkmak istemiyorum)
çok güzel insanlarla tanışak paylaşımlarda bulunacaksın
hayırlı paylaşımlar dilerim
selam...dua...muhabbet ile kal
İyi temennileriniz için ben de çok teşekkür ederim. Bir süredir, ziyaretçisi olduğum sitenin üyesi olmamdaki sebep de, tüm sıraladıklarınızdan emim olmamdır. Eksik olmayınız.