_YUSUF_
Yönetici
@ishakyakup, hocam hos sefa geldiniz Allah'ın selamı bereketi üzerinize olsun
Hoşbulduk Yusuf kardeşim.@ishakyakup, hocam hos sefa geldiniz Allah'ın selamı bereketi üzerinize olsun
Rabbim kolaylıklar versin cümlemize.Burdayım aslında nerdeyim tam bilmiyorum..yerdemiyim goktemiyim ..6 şubattan beri uykusuz yorgun bitkinim.. köyümüze gelen deoremzedeler yerde betonda yatan 40 i çıkmamış bebekler , eşini kaybetmiş loğusa kadınlar,tüm sülalesini kaybedenler ....vs..yetisemiyoruz birinin evini eksiklerini tamamlamaya çalışırken başka bir haber geliyor..onu tamamlıyoruz başka bir depremzede ..çok acı çok .ve en kötüsü nasılsın kardeşim diyemiyoruz ,boş gözlerle bize biz onlara bakıyoruz.gececek bile diyemiyoruz .biz burdayız kardeşlerim diyoruz usulca ..Allah'ım Allah'ım yeryüzüne sakinlik ver Yarabbim 🤲 üstünde namaz kılanlar Tevbe edenler var Yarabbim 🤲 yüreklerimize inşirah ver , ülkemizi feraha çıkar 🤲🤲
Mutlak Hükümranlık Elinde Olan Allah,
Yüceler Yücesidir ve O'nun Her Şeye Gücü Yeter."
Mülk suresi
Aleykümselam,Selamün aleyküm kıymetli kardeşlerim.
Çoook uzun bir aradan sonra dün foruma girdim. Bu fakiri hatırlar mısınız bilmiyorum ama ben isimlerinizi görünce mutlu oldum.
Mevla Teala ömürlerinizi bereketlendirsin.
Amin hoş geldin canım benim hayırlı Ramazanlar seni görmek mutlu etti bizleri..@Muhtazaf ABİMİZ e çok geçmiş olsun. Rabbim Ya Şafi celle celaluhu ismi hürmetine şifalar nasip eylesin.
Ramazan ayımızda bu mübarek günlerin değerini bilerek geçirmeyi nasip eylesin..
Elimizden geldiğince buradayız.