Ve Aleyküm selam kardeşim.Burada olanlara SELAM 🌼
Ve Aleyküm selam abim hatırlamayzmıyız hoş geldiniz aramıza sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk daim olur inşallah nasılsınız abim nerelerdesiniz?Selamün aleyküm kıymetli kardeşlerim.
Çoook uzun bir aradan sonra dün foruma girdim. Bu fakiri hatırlar mısınız bilmiyorum ama ben isimlerinizi görünce mutlu oldum.
Mevla Teala ömürlerinizi bereketlendirsin.
Hoşbulduk.Ve Aleyküm selam abim hatırlamayzmıyız hoş geldiniz aramıza sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk daim olur inşallah nasılsınız abim nerelerdesiniz?
Ve aleyküme selam kıymetli kardeşimiz..hatirlamazmıyız ..maneviyatımla yeni yeni tanıştığım dönemde siz aşka Mecnun kardeşlerimizin çok yardımını gördüm şahsen 😊 hoşgeldiniz bizde çok mutlu olduk .Selamün aleyküm kıymetli kardeşlerim.
Çoook uzun bir aradan sonra dün foruma girdim. Bu fakiri hatırlar mısınız bilmiyorum ama ben isimlerinizi görünce mutlu oldum.
Buradayım. Rahatsızlığımdan dolayı her zaman burada olamıyorum.
Dua eder dualarınızı beklerim.
Eyvallah...Ve aleyküme selam kıymetli kardeşimiz..hatirlamazmıyız ..maneviyatımla yeni yeni tanıştığım dönemde siz aşka Mecnun kardeşlerimizin çok yardımını gördüm şahsen 😊 hoşgeldiniz bizde çok mutlu olduk .
Çok sükür bizlerde iyiyiz abim sizler bizim için çok değerlisiniz selam ve dua ile selametle kalınız ..Selamün aleyküm kıymetli kardeşlerim.
Çoook uzun bir aradan sonra dün foruma girdim. Bu fakiri hatırlar mısınız bilmiyorum ama ben isimlerinizi görünce mut
Hoşbulduk.
Sizlerle yeniden karşılaşmak çok güzel.
İyiyiz elhamdülillah.
inşaallah sizin ve diğer kardeşlerinde hali keyfi yerindedir..
Eyvallah...
Bir faydamız olduysa buna sevinen yine biz oluruz...
Mevla Teala ayaklarımızı dini üzere sabit kılsın.
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu,Selamün aleyküm kıymetli kardeşlerim.