Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten hayırlı bayramlar..
Burdayım elhamdülillah 🤲
Burdayım elhamdülillah 🤲
İnşallah buraya gelirler🤗Burada olmayanlar nerede acaba?
Vealeyküm selam değerli kardeşim.Selamün aleyküm burdayım..kızımın nişan hazirliklariyla uğraşıyorum..gidiyor gözümün nuru .gurur ve hüzün bir arada..yıllar ne çabuk geçiyor..buraya yazarken de aklıma siteye ilk girdiğim yıllar geldi .o zamanlar genç bir uyeyken şimdi kaynana olucam 😊😬valla yazınca stresim gitti tebessüm ettim .. değişik bir duygu ..kızım için hayır dualarınızı bekliyorum 🤲🤲O beni hiç incitmedi hiç sözümü yere vurmadı Rabbim de onu incitmesin Hz.Ali ve Fatma anamızın muhabbetini nasip etsin 🤲🤲😢😢
Hoş geldin canım benim seni burada görmek bizleri çok mutlu ettiBuradayız... çok şükür
Aynen kıymetli kardeşim..onlar mutlu olsun diye tüm gayretimiz ..Rabbim razı olsun amin güzel dua n için..Rabbim bu gururu herkese nasip etsin inşallah 🤲😊Vealeyküm selam değerli kardeşim.
Sizin adınıza sevindim. Kaynana oluyorsunuz ya hem de çok genç bir kaynana oluyorsunuz
Rabbim hayırlı olmasını nasip eylesin, her iki cihanda da mutlu mesut olsunlar.
Her iki tarafı da mahçup ve muhtaç eylemesin.
Çocuklarımız büyüyor ve onların mürvetini görmek hem gurur verici hem de hüzünlendirici.
Hep diyorum... onlar yeter ki mutlu olsunlar. Onlar mutlu oldukça biz daha çok sevineceğiz.
Ve aleykümselam @Nur_u Secde kardeşim..Selamün aleyküm burdayım..kızımın nişan hazirliklariyla uğraşıyorum..gidiyor gözümün nuru .gurur ve hüzün bir arada..yıllar ne çabuk geçiyor..buraya yazarken de aklıma siteye ilk girdiğim yıllar geldi .o zamanlar genç bir uyeyken şimdi kaynana olucam 😊😬valla yazınca stresim gitti tebessüm ettim .. değişik bir duygu ..kızım için hayır dualarınızı bekliyorum 🤲🤲O beni hiç incitmedi hiç sözümü yere vurmadı Rabbim de onu incitmesin Hz.Ali ve Fatma anamızın muhabbetini nasip etsin 🤲🤲😢😢
Amin kardeşim Allah razı olsun 🤲Ve aleykümselam @Nur_u Secde kardeşim..
İki dünya için de birbirlerine göz aydınlığı olsunlar inşallah .
Rabbim tüm aileniz için hayırlara vesile kılsın.