Emanet
Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim,hoşbuldum..Kullanıcı adınız Emanet olarak güncellenmiştir. Tekrar hoş geldiniz.
Selam ve dua ile...
Teşekkür ederim,hoşbuldum..Kullanıcı adınız Emanet olarak güncellenmiştir. Tekrar hoş geldiniz.
Selam ve dua ile...
Duydum ki bizi davet etmissiniz icabet edip sünneti yerine getirelim Selamun aleyküm.-Burcu-
-ŞEB-İ ARUS-
erzsalih
*ayşe*
~Leyfunnur~
gülkoksam
SAFİYE
Kur'ana sevdalı
can kırıkları
NEREDESİNİZ ??????
Şeb-i arus kardeşimiz..Duydum ki bizi davet etmissiniz icabet edip sünneti yerine getirelim Selamun aleyküm.
@Erkan kardeşimiz inşallah üyelik probleminizle ilgilenecektir.Şifremi unuttuğum için giremedim,yeni üyelik aldım. Nefes almaya,bir umut ışığı bulmaya çok ihtiyacım vardı. Güzel günler geçirdim burada iyi kötü bir çok anımda hep burdaydım. Şimdi 3 minik evladı olan bir anne olarak burdayım.. ah zaman ah. Toparlanma zamanı olur bana inşallah.
Canım benim hoşgeldin sefa getirdin.seni gördüğüme çok mutlu oldum ?Rabbim evlatlarını bağışlasın . masallah ?Şifremi unuttuğum için giremedim,yeni üyelik aldım. Nefes almaya,bir umut ışığı bulmaya çok ihtiyacım vardı. Güzel günler geçirdim burada iyi kötü bir çok anımda hep burdaydım. Şimdi 3 minik evladı olan bir anne olarak burdayım.. ah zaman ah. Toparlanma zamanı olur bana inşallah.
Amin inşallah@Erkan kardeşimiz inşallah üyelik probleminizle ilgilenecektir.
Allah bağışlasın kardeşim.
Hepimizin kalbinde özel yeri var buranın.
Birbirimizin kurtuluşuna , huzuruna vesile kılsın Rabbimiz ...
Yaaaa ? ben böyle duygulanırım ama yaş geçmişe gidip gidip. Ne güzel ne kıymetli zamanlar geçirdik yaCanım benim hoşgeldin sefa getirdin.seni gördüğüme çok mutlu oldum ?Rabbim evlatlarını bağışlasın . masallah ?
Hoşbuldum aydica cokkk teşekkür ederim ?Canım benim hoşgeldin sefa getirdin.seni gördüğüme çok mutlu oldum ?Rabbim evlatlarını bağışlasın . masallah ?
Aynen canım çok güzel günlerdi yine olucak ..burası huzurun adı ?sen 3cocuk deyince tamam ben yaşlandım dedim ?sizler sitenin genç bekar gencleriydiniz ..hey gidi günler heyYaaaa ? ben böyle duygulanırım ama yaş geçmişe gidip gidip. Ne güzel ne kıymetli zamanlar geçirdik ya
Ve Aleyküm selam kardeşim...Şifremi unuttuğum için giremedim,yeni üyelik aldım. Nefes almaya,bir umut ışığı bulmaya çok ihtiyacım vardı. Güzel günler geçirdim burada iyi kötü bir çok anımda hep burdaydım. Şimdi 3 minik evladı olan bir anne olarak burdayım.. ah zaman ah. Toparlanma zamanı olur bana inşallah.
Yani şimdi ben 35 olduysam ? zaman şu gibi akıp gidiyor biraz vursa da çok şükür bugüne geldikAynen canım çok güzel günlerdi yine olucak ..burası huzurun adı ?sen 3cocuk deyince tamam ben yaşlandım dedim ?sizler sitenin genç bekar gencleriydiniz ..hey gidi günler hey
@Şeb-i arus-, aleykumselam kiymetli kardeşim şükür kavusturana hos sefa geldiniz ? elhamdülillah ?
Allah razı olsun. İnşallah cümlemize.umarim tekrar eski formuna kavuşur burası bizlerle beraberVe Aleyküm selam kardeşim...
Hoşgeldiniz...
Maşallah Barekallah...
Rabbim sağlık sıhhat huzur ve mutluluk dolu daha nice hayırlı ve güzel yıllar versin inşallah cümlemize...
Her daim burada olmanız dileğiyle...
Selâm ve DUA ile ?
Okuduklarımla geçmişi yad edip , her birinin oluşturduğu tebessümle isimlerini tek tek yazmak istiyorum.
Biz sizinle bir bütün olduk....olacağız...Bu forumla öğrendik... Birlikte ayağa kalkıp yürüdük.....
Allah cc hepsinden razı olsun. Yad etmeye devam....
Devamını getireceğim İnşaallah...
@serdengeçti
@niğdeli[/FONT]
@serap8191
@Muhtazaf
@Nadas06
@gülsengüll
@gecekondu ]
@çeşmibülbül
@zamanzaman
@mürmüdük
@buket58