Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
Gelir inşallah ?@tusunami vardı kullanıcı adını değiştirmediyse tabiki gerçi kendisi yakınlarda 2. Kez anne oldu girebilir mi foruma bilemiyorum... ?
Ayy abla evet yanlış yazmışım şimdi farkettim bende. Bide İngilizceciyim ben hay Allah ???@tsunami diye hatırlıyorum inşallah kardeşim.
Ayy abla evet yanlış yazmışım şimdi farkettim bende. Bide İngilizceciyim ben hay Allah ???
Benim ufaklıklar akılmı bıraktı bende ??? küçük kızım 1 ayda 6 diş çıkardı gerisini varın siz düşünün artık ???Ben lise terkim bak İngilizcem ne kadar iyi ???
Ben aralarında bir yaş olan iki hiperaktif erkek çocuğu büyütüyorum ..seni çok iyi anlıyorum ? maşallah guzuyaBenim ufaklıklar akılmı bıraktı bende ??? küçük kızım 1 ayda 6 diş çıkardı gerisini varın siz düşünün artık ???
Oyyy MaşaAllah, Allah kolaylık versin hepimize ?Ben aralarında bir yaş olan iki hiperaktif erkek çocuğu büyütüyorum ..seni çok iyi anlıyorum ? maşallah guzuya
Haydi bakalım kolay gelsin ?Ben aralarında bir yaş olan iki hiperaktif erkek çocuğu büyütüyorum ..seni çok iyi anlıyorum ? maşallah guzuya
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhuDuydum ki bizi davet etmissiniz icabet edip sünneti yerine getirelim Selamun aleyküm.