Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ.
BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ.
ORADA KİMSE VAR MI ?
Sesimi DUYAN VAR MI ?
Amin ?“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5)
Mü’minlerin birbirlerini sevmeleri, birbirlerinin iyiliğini ve saâdetini istemeleri, bunun için de birbirlerine hayır dua etmeleri Cenâb-ı Mevlâ’yı son derece memnun eder...
Allah'ım bu forumda emeği geçen ,bir çok kardeşimizin hidayetine vesile olan sıkıntıda olan kardeşlerimiz varsa onların sıkıntılarını gider ,yüreklerine ferahlık ver ,darda yolda birakma ..bilmediğimiz hayatını kaybetmiş abilerimiz ablalarımız Kardeşlerimiz varsa mekanlarını cennet eyle ,rahmet eyle ?amin
Selamün aleyküm..YILLARDIR BIKMADAN USANMADAN BÜTÜN KARDEŞLEİMİZİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ
Ve aleyküm selam ,Selamün aleyküm..
Öncelikle hala hatırlanmak ne güzel yüzümde tebessümle ve şaşkınla ismimi okudum )
Yazmayı,alıntı yapmayı bile unutmuşum yıllardır paslanmışız)
Aklıma düştü hala forum varmı diye bakayım dedim zor ulaştım ama hala burdaymışsınız ne sevindim eskileri görünce bi bilseniz
Devam etmek ve tekrar eski günlere ulaşmak duasıyla hoşgeldim ve burdayım diyeyim inşallah
Aleykümselam,Selamün aleyküm..
Öncelikle hala hatırlanmak ne güzel yüzümde tebessümle ve şaşkınla ismimi okudum )
Aklıma düştü hala forum varmı diye bakayım dedim zor ulaştım ama hala burdaymışsınız ne sevindim eskileri görünce bi bilseniz
Devam etmek ve tekrar eski günlere ulaşmak duasıyla hoşgeldim ve burdayım diyeyim inşallah
Aleykümselam.Selamün aleyküm..
Eskisi kadar aktif olabilir miyim bilmiyorum malum seneler geçti hayat meşgalesi, sorumluluk arttı işler değiştiVe aleyküm selam ,
Hiç kimse unutulmadı ki... HER BİRİNİZ AYRI EMEK VERDİNİZ.
Her bir kardeşimi gördüğümde gözlerim doluyor..
Şu an olduğu gibi..
Ne iyi ettiniz düşündünüz..
Geldiniz...
Ve buradasınız... Güzel paylaşımlarla çoğalmak , eskisinden daha iyi olmak duasıyla.
Kalpten isteneni Rabbim nasip ediyor...
Vesileler oluyor...
Hamd olsun.
Eskisi kadar aktif olabilir miyim bilmiyorum malum seneler geçti hayat meşgalesi, sorumluluk arttı işler değişti
Vakit buldukça buralarda olurum inşallah sizleri görmek çok çok iyi geldi bana
Hoşgeldiniz kardeşim ?Selamün aleyküm..
Aleykume selam kardeşim hoşgeldiniz...gelisiniz daim ve hayırlı olsun ?Selamün aleyküm..