Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (1 Kullanıcı)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selemun aleyküm arkadaşlar bitki uzmanlıgı yapıyorum forma daha yeni üye oldum ve bu sıcak ortamı çok sevdim ve gerçekten faydalanıyorum benden istedigiz cilt yada hastalıklarla ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalısırım seve seve herşeyin bir yaradılış nedeni var yüce allahımda bitkileri yaratırken hepsine ayrı ayrı şifa vermiş allaha emenet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun. kardeşim çocuklara ağrı kesici etkisi yapacak bi bitki var mı? biz adaçayı ve ıhlamur kullanıyoruz ama. bi de iştah açıcı ne kullanılabilir?

elo.06

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz arkadaşımın midesi baya sorunlu ağrımıyor ama kendini sürekli şiş hissediyor su içse bile şiştim diye çok rahatsız oluyor tualet sorunuda yok tek sorunu şişlik hangi bitkiyi tavsiye edersiniz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Çok teşekkürler.çocuklarınız kaç yaşındalar gelişimi için ve iştah için arısütü bal polen karışımları vermenizi ve balık hapı kullanmanızı tavsiye ederim hem bagışıklık sistemi hemde savunma sistemlerini güçlendirir.gelişimi için faydalı anason ve benzeri bitkiler de var tabiki ama zor kullanırlar buyüzden en iyisi ve yararlı olacagına inandıgım büyüme çagında arısütü bal polendir.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kabızlık şikayeti yok dediniz hazımsızlıktan olabilir sindirimi kolay ve sulu gıdalar almaya özen göstersin rezene anason papatya kimyon meyvesi kakule bitkilerini eşit miktarda karıştırsın 1bardak sıcak suya bir tatlı kaşıgı karısımdan koysun 5dak demlesin içsin allah herkese şifa versin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Çok teşekkürler.çocuklarınız kaç yaşındalar gelişimi için ve iştah için arısütü bal polen karışımları vermenizi ve balık hapı kullanmanızı tavsiye ederim hem bagışıklık sistemi hemde savunma sistemlerini güçlendirir.gelişimi için faydalı anason ve benzeri bitkiler de var tabiki ama zor kullanırlar buyüzden en iyisi ve yararlı olacagına inandıgım büyüme çagında arısütü bal polendir.
beş yaşında. balık hapını içemiyor hap içemiyor yani. yağını kullanmıştım kaşıkla boy uzamasına faydası olmuştu. arı sütü polen karışımıyla bal vermedim. satılanlar sahtemi gerçekmi bilmediğim için. kendim yıllar önce kullanmıştım izmirde bi yerden almıştım öz müş çünkü faydası oldu. balı da bitki çayına katarak veriyoruz. ağrı kesici olarak ne kullanılabilir var mı böyle bişey? dediğim gibi ıhlamur ve adaçayı kullanıyoruz. teşekkür ederim.

elo.06

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kabızlık şikayeti yok dediniz hazımsızlıktan olabilir sindirimi kolay ve sulu gıdalar almaya özen göstersin rezene anason papatya kimyon meyvesi kakule bitkilerini eşit miktarda karıştırsın 1bardak sıcak suya bir tatlı kaşıgı karısımdan koysun 5dak demlesin içsin allah herkese şifa versin

Allah razı olsun hemen yarın dediklerinizi alıp yapmaya başlayacak inşallah çok teşekkür ederim

zeyneb_ül-kübra

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah..

benim öğrenmek istediğim entele diye bitki var tam olarak neye iyi geliyor?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim allah hepimizden razı olsun sıla hanım dediğiniz gibi piyasada bir sürü ürün var ve inanmak gerçekten güç by yüzden arı sütü poleni ve balı kendiniz ayrı ayrı alarak yapabilirsiniz bence 5yasındaki bir çocogun kullanmasında yarar var agrı kesiçi olarak da bir sürü ayrı ayrı hastalılara etki edecek bitkiler var ne agrısı oldugunu belirtirseniz genel olarak kekik içirebilirsiniz

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ameliyat ağrısı kardeşim sünnet oldu. ilk gün ağrı kesici şuruptan içirdik galiba fazla içirdik zehirledi. ertesi gün devamlı istifra etti. şimdi de içmek istemiyor. gece bile uykusundan uyandı ağladı acıyor diye. cevap için çok teşekkür ederim. Rabbim ecrini fazlasıyla versin.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
entele otu saçı uzatan bitki olarak bilinir hindistanda yetişen bir bitki zehirli bir bitkidir bayanlar saç uzatmak için bi kaç karışımla kullanıyorlar haftada 1cm civarında uzattıgı biliniyor zehirli bir bitki ve açık yaralarda kullanılması sakıncalı

zeyneb_ül-kübra

Kayıtlı Kullanıcı
entele otu saçı uzatan bitki olarak bilinir hindistanda yetişen bir bitki zehirli bir bitkidir bayanlar saç uzatmak için bi kaç karışımla kullanıyorlar haftada 1cm civarında uzattıgı biliniyor zehirli bir bitki ve açık yaralarda kullanılması sakıncalı

Aah cc razı olsun peki saçla ilgili kullanılabilecek yani saçı uzatan başka bitki var mı?mesela çam terebenti?

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim hoşgeldin sitemize ben ten rengini açmak ve parlaklaşmasını saglamak için tavsiye edebilieceginiz bi bitki veya maske varmı acaba şimdiden teşekkürlerr ALLAHA emanet olun selametleee....

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
kübra hanım saç için bitki yaglarını kullanıp sacı beslemesine yardımcı olabilirsiniz saglıklı ve beslenen saçlar normalden daha hızlı uzar çam terebenti saç dökülmesi için sanuç verir tabi saçıda besler 200cclik bir şampuana bir kapak koyarak kullanabilirsiniz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
ten renginde ne gibi bir problem var yazarsanız sevce seve öneride bulunabilirm bir problem yoksa aktarlarda bulabileceginiz arapkızı kremini kullanabilirsiniz uygun bir krem genelde sonuç veriyor denemeye deger maske yapıcaksanızda kil maskesi yapabilirsiniz

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
Selamun aleykum ...
Babam 71 yaşında ve beyin damarlarında tıkanıklık var ..gittiğimiz bir dotor parkınson teşhisi koydu ama sonra gittiğimiz bi doktorda parkinson olmadığını söyledi parkınson ilaçlarını kestik ..
Asıl sorun yürümede zorluk çekiyor yanı ayaklarında güç yok beyin damarlarındakı tıkanıuklık yaşına göre olabilir diyor doktor.. ama son beş ay içinde gelişti bu rahatsızlığı anlayamadık...daha doğrusu bi iki hafta güzelvce yürüyor namazlarını kılıyor sonra bi bakıyoz üç dört gün gene yürümede zorluk çekiyo bazen oluyoki yerinden kendini kaldıramı9yor...
Benim isteğim beyin damarlarındakı bu tıkanıklığı ve ayaklarındakı bu takatsızlığı giderecek bi bitkisel ilac yada bitki var mı....
Yardımcı olursanız sevinirim selametle

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
as geçmiş olsun merak ettigim parkinson teşhisini hangi belirtiler üzerine koydu doktor ve bu belirtiler kayboldumu? hemen ginkgo biloba ekstratı kullandırın beyne giden kılcal damarları acıcı ve beyne giden oksijen alımını artırırıyor ekstrat kullanırsanız kısa sürede faydasını görürsünüz eger tansiyon problemi yoksa bitkisel bir karışım hazırlanması lazım kanı sıvılaştıran

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Bende annem için yardım isteyecem sizden ayaklarında romatizma ve kireçleme var. Ağrıları çok fazla sürekli doktorlarda hiç bir ilaç ve iğne tesir etmiyor.Aktarlardan da bir yağ aldı şu an hatırlamıyorum ismini onun da faydası olmadı. Sizin bildiğiniz bir yöntem varmı? hiç değilse ağrıları dinsin. Yardımcı olursanız sevinirim. BEnimde kolestrolüm çok yüksek ilaç kullanmıyorum. Yememe içmeme dikkat ediyorum Yinede 400 'ün altına düşüremiyorum. Biraz ceviz kullandım suyu içtim onun da pek etkisi olmadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim. Üyeliğin hayırlı olsun.. Benim migrenim var. Çok kötü bir hastalık. Bitkisel migren ilaçları görmüştüm faydası oluyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt