bitki uzmanı kardeşimizden ala hastalıgı için ne yapmalı
:a1
2:
kimde hastalık kaç yaşında ve nezamandır bu rahatsızlık var kullandıgınz ilaç krem varmı bunları yazarsanız tavsiyelerde bulunmaya çalısıcam
bitki uzmanı kardeşimizden ala hastalıgı için ne yapmalı
:a1
2:
hım kokusu kantarondan daha iyi diye lavanta yağını tercih etmiştim. tamam o zaman kantaron kullanalım. aynı sefa kremini de sonradan aklıma geldi sipariş ettik netten. Allah razı olsun. olsun sizin buraya gelme ihtimaliniz bile rahatlatıyor beni. hayırlı günler.aynı sefa kremi ve kantaron yagından başka bişey kullanmayın aynı sefa kremi daha iyi olur hemen ve düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz işallah geçmiş olsun malesef çok zamanım olmuyo kusura bakmayın fırsat buldukça girmeye çalısıyrum
selemun aleyküm arkadaşlar bitki uzmanlıgı yapıyorum forma daha yeni üye oldum ve bu sıcak ortamı çok sevdim ve gerçekten faydalanıyorum benden istedigiz cilt yada hastalıklarla ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalısırım seve seve herşeyin bir yaradılış nedeni var yüce allahımda bitkileri yaratırken hepsine ayrı ayrı şifa vermiş allaha emenet olun
şifacı kardesım ıkı sorum olcak kıraz yada vısne saplarının kaynatılıp ıcılmesı dogrumu bıde arap kızı kremı beyazlatıyomu cıldı gercekten[/QU
tıbbi olarak kiraz sapı kullanılııyr ödem atıcı özelligi vardır idrar söktürücüdür ve 2dak kaynatlıp demlenir öle içilr
arap kızı kreminin cilt rengini acıcı özelligi var lekelerde kullanlıyır ama tamamen cilt rengini beyazlatmaz