Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (10 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selemun aleyküm arkadaşlar bitki uzmanlıgı yapıyorum forma daha yeni üye oldum ve bu sıcak ortamı çok sevdim ve gerçekten faydalanıyorum benden istedigiz cilt yada hastalıklarla ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalısırım seve seve herşeyin bir yaradılış nedeni var yüce allahımda bitkileri yaratırken hepsine ayrı ayrı şifa vermiş allaha emenet olun

aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olur inşallah.çok sevin sizin burada oluşunuza.bende bitkilerle tedaviye çook fazla inanıyorum.anne sütünün artması için ve mide rahatsızlıkları için(endoskopi olmak istemiyorum korkuyorum da :a03: )tavsiyeler alabilirmiyim sizden.selametle rabbimize emanet olun inşallah

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Bende annem için yardım isteyecem sizden ayaklarında romatizma ve kireçleme var. Ağrıları çok fazla sürekli doktorlarda hiç bir ilaç ve iğne tesir etmiyor.Aktarlardan da bir yağ aldı şu an hatırlamıyorum ismini onun da faydası olmadı. Sizin bildiğiniz bir yöntem varmı? hiç değilse ağrıları dinsin. Yardımcı olursanız sevinirim. BEnimde kolestrolüm çok yüksek ilaç kullanmıyorum. Yememe içmeme dikkat ediyorum Yinede 400 'ün altına düşüremiyorum. Biraz ceviz kullandım suyu içtim onun da pek etkisi olmadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum

geçmiş olsun annenizin rahatsızlıgı iltihaplı romatizmamı ?glucosamin kondratin sülfat diye bir bitkisel kapsül var kıkırdak koruyucu özelligi var. içindeki bileşikler osteoartrit,eklem hastalıgı,kireçlenme etkilerini azaltır ve kıkırdak yapısını güçlendirir.agrıları azaltır sayamıyacagım bir sürü daha öellgi var ve şuan doktorlar yazıyorlar bu ilacı aktardan aldıgınız yagıda güzelce masaj yaparak yedirin streç filmle sarın üstüne sıcak havlu yada yün sarın
kolestrolünize gelince soya lesitin kullanın içinde omega 3.6.9 ve doymamış yag asitleri var bunlar kolestrolü düşürmeye yardımcı olur keten tohumuda kullanabilirsiniz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim. Üyeliğin hayırlı olsun.. Benim migrenim var. Çok kötü bir hastalık. Bitkisel migren ilaçları görmüştüm faydası oluyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim..

geçmiş olsun bitkisel bir çay formülü vereyim onu düzenli kullan olurmu
lavanta 30gr
biberiye30gr
civanperçemi20gr
bunları ögüt 1bardak sıcak suya 1tatlı kasıgı karışımdan koy 10dak demle iç sabah yatmadan önce allahım herkese şifa versin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amiinn. Allah razı olsun kardeşim.. Çok sağolun..

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olur inşallah.çok sevin sizin burada oluşunuza.bende bitkilerle tedaviye çook fazla inanıyorum.anne sütünün artması için ve mide rahatsızlıkları için(endoskopi olmak istemiyorum korkuyorum da :a03: )tavsiyeler alabilirmiyim sizden.selametle rabbimize emanet olun inşallah

sagolun çok teşekkürler anne sütü artırıcı çay formülünü yazıcam ben müşterilerime hazırlıyorum tam formül herkese tavsiye edebilirsin
25gr rezene
25gr anason
25gr kimyon meyvesi
25gr ısırgan
midede ne gibi bi şikayetin birde yedigin şeylere dikkat et bu dönemde gaz yapıcı yiyecekler yeme ve bol bol yeşillik ve sütlü gıdalar al

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ten renginde ne gibi bir problem var yazarsanız sevce seve öneride bulunabilirm bir problem yoksa aktarlarda bulabileceginiz arapkızı kremini kullanabilirsiniz uygun bir krem genelde sonuç veriyor denemeye deger maske yapıcaksanızda kil maskesi yapabilirsiniz
tenimde herhangi bir sorun yok çok şükür sadece renginin biraz açılmasını istiyorum okadar çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun selametleee...

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
as geçmiş olsun merak ettigim parkinson teşhisini hangi belirtiler üzerine koydu doktor ve bu belirtiler kayboldumu? hemen ginkgo biloba ekstratı kullandırın beyne giden kılcal damarları acıcı ve beyne giden oksijen alımını artırırıyor ekstrat kullanırsanız kısa sürede faydasını görürsünüz eger tansiyon problemi yoksa bitkisel bir karışım hazırlanması lazım kanı sıvılaştıran

teşekkür ederim..parkinson teşhisini yürürken arkadan iterler gibi oluyor diyodu babam artı kısa adımlar ve denge bozukluğu kilo kaybı.. ellerde titreme az oda yaşına göre normal bazen unutkanlık..madopar(125)kullaniyorduk bide kanı sulandırıcı (ecopirin)...yeni gittiğimiz doktor madoparı kestirdi dediki eger parkınson olsa madoparı kesmeyle dahada kötüleşir ..madoparı kestik ve değişen bir şey olmadı yani parkınson değil..

yukarıda söylediğim gibi belirtiler bunlar ve parkınson ilaçlarını kullanmamız birşey değiştirmedi..şimdi bir iki hafta düzeliyor namazlarını falan kılabiliyor cumaya kendi gidip gelebiliyor ama sonra bir bakıyoruz üç dört gün gene yürümede zorluk çakiyor ayaklarında bi takatsizlik oluyor dahası yürüyemiyor bile..

benim ricam babam hap kullanmayı pek sevmiyor ve rahatsızlık veriiyor bünyesini güçlendirecek özellikle ayaklarındakı ve vucutttaki takatsizliği giderecebilecek bitkisel bi karışım varmı..?beyindeki damar tıkanıklığı için siyami ersekte randevum var bir ay sonraya onun ayrıntıları orada daha iyi anlaşılır genede damar tıkanıklıği için bi çözümünüz varsa yazarsanız sevinirim..

(tansiyon şeker gibi problemleri yok ..bunlar belirtiler beş ay içinde gelişti..)
(ginkgo biloba bitkiselmi yoksa normal ilaç mı.?)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim..parkinson teşhisini yürürken arkadan iterler gibi oluyor diyodu babam artı kısa adımlar ve denge bozukluğu kilo kaybı.. ellerde titreme az oda yaşına göre normal bazen unutkanlık..madopar(125)kullaniyorduk bide kanı sulandırıcı (ecopirin)...yeni gittiğimiz doktor madoparı kestirdi dediki eger parkınson olsa madoparı kesmeyle dahada kötüleşir ..madoparı kestik ve değişen bir şey olmadı yani parkınson değil..

yukarıda söylediğim gibi belirtiler bunlar ve parkınson ilaçlarını kullanmamız birşey değiştirmedi..şimdi bir iki hafta düzeliyor namazlarını falan kılabiliyor cumaya kendi gidip gelebiliyor ama sonra bir bakıyoruz üç dört gün gene yürümede zorluk çakiyor ayaklarında bi takatsizlik oluyor dahası yürüyemiyor bile..

benim ricam babam hap kullanmayı pek sevmiyor ve rahatsızlık veriiyor bünyesini güçlendirecek özellikle ayaklarındakı ve vucutttaki takatsizliği giderecebilecek bitkisel bi karışım varmı..?beyindeki damar tıkanıklığı için siyami ersekte randevum var bir ay sonraya onun ayrıntıları orada daha iyi anlaşılır genede damar tıkanıklıği için bi çözümünüz varsa yazarsanız sevinirim..

(tansiyon şeker gibi problemleri yok ..bunlar belirtiler beş ay içinde gelişti..)
(ginkgo biloba bitkiselmi yoksa normal ilaç mı.?)

ginko bir bitkidir ekstartı yani kapsülünü kullanım dememin sebebi etkisini kısasürede göstericek olması siz bitkisinide kullanabilirsiniz tabikide ayrıca takatsizligi içinde macun hazırlayın
arısütü(5gr)
saf bal250gr
polen25gr
ısırgan tohumu25gr
çörek otu25gr
bunları balla karıştırın
günde 2kere aç karnına 1tatlı kaşıgı yigin allah şifa versin

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ginko bir bitkidir ekstartı yani kapsülünü kullanım dememin sebebi etkisini kısasürede göstericek olması siz bitkisinide kullanabilirsiniz tabikide ayrıca takatsizligi içinde macun hazırlayın
arısütü(5gr)
saf bal250gr
polen25gr
ısırgan tohumu25gr
çörek otu25gr
bunları balla karıştırın
günde 2kere aç karnına 1tatlı kaşıgı yigin allah şifa versin

ginko denen bitki yenilirmi içilirmi yanı nasıl kullanılacak açıklarsanız sevinirim...

yada söylediklerinizi temin edebileceğğim bir yer var mı ben kocaeli gebze"deyim ama bi ayağimda istanbulda sayılır buralarda temin edebileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler..

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
ginko denen bitki yenilirmi içilirmi yanı nasıl kullanılacak açıklarsanız sevinirim...

yada söylediklerinizi temin edebileceğğim bir yer var mı ben kocaeli gebze"deyim ama bi ayağimda istanbulda sayılır buralarda temin edebileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler..

ginko bitkisi içilir ama ben size fayda görmeniz noktasında akstratını tavsiye ediyorum enerebilecegim bir yer yok ama güvenilir bir yerden alın alıcagınız bitkileri 1yılı aşkın olan bitkilerin etkileri kaybolur bulamassanız ben size temin ederim nişanlımın şifalı bitkiler dükkanı var merak etmeyin.ama bulabileceginiz şeyler

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ginko bitkisi içilir ama ben size fayda görmeniz noktasında akstratını tavsiye ediyorum enerebilecegim bir yer yok ama güvenilir bir yerden alın alıcagınız bitkileri 1yılı aşkın olan bitkilerin etkileri kaybolur bulamassanız ben size temin ederim nişanlımın şifalı bitkiler dükkanı var merak etmeyin.ama bulabileceginiz şeyler

ALLAH razı olsun kardeş yakın çevremde bi araştırma yapayım
selam ve dua ile

SARI KABUS

Yasaklı Kullanıcı
istenmeyen tüğler için ne yapabiliriz hocam...

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
karınca yumurtası yağı kullanırsanız faydasını görürsünüz sahte olmamasına dikkat ediniz

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
Bende hastayım öksürdükçe cigerlerim sökülecek gibi oluyor, sonrada bulantıya dönüşüyor..
Acaba bana ne tavsiye edersiniz...
Bugun bi ablamın tavsiyesi üzerinde baharatçıya gidecegimde ordan alırım..
Selam ve dua ile..

_YUSUF_

Yönetici
istenmeyen tüğler için ne yapabiliriz hocam...
Üye kuralarında avatarda kişisel resim kullanmak yasaktır.
Lütfen kaldırınız.

Sorunuza gelince herşeyin yaratılışında hikmetler vardır
Onları olması gerektiği gibi yokediniz
Fakat yaratılış gayelerinide biraz düşünün ve ondaki hikmetleri anlamaya çalışınız

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Üye kuralarında avatarda kişisel resim kullanmak yasaktır.
Lütfen kaldırınız.

Sorunuza gelince herşeyin yaratılışında hikmetler vardır
Onları olması gerektiği gibi yokediniz
Fakat yaratılış gayelerinide biraz düşünün ve ondaki hikmetleri anlamaya çalışınız

size katılıp katılmamam bu soruyu cevaplamama engel degil arkadaşımızın biri soru sormuş öneri istemiş bende söledim yapmak yapmamak da ona kalmış saygılarımla...

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
arkaşlar sizden ricam tavsiye edilip uyguladıgınız yda uygulayıp tavsiye edeceginiz bitkileri niçin kullandıkarınızı paylasırsanız çok sevinicem ve bu sayede insanlara faydalı olmuş olucaz allahım nerde kulu varsa şifa versin amin... saygılarımla

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz arkadaşımın midesi baya sorunlu ağrımıyor ama kendini sürekli şiş hissediyor su içse bile şiştim diye çok rahatsız oluyor tualet sorunuda yok tek sorunu şişlik hangi bitkiyi tavsiye edersiniz
as çok teşekkür ederim ela hanım:)
acı yavşan meyan kökü rezene birazda kekik günde 3bardak demleyip içsin bu karısımın faydasını görür işallah. geçmiş olsun

yalinsak

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,akciğer kanseri olan annem kemoterapi aldıktan sonra aralıklı kontröller yapılmakta ciğerde bir kaçtane nodül bulunmakta ama ebatları küçük en büyüğü 10mm radyo terapi almadı ama doktorumuzun ilerde gereke bilir demesi düşündürdü yaklaşık ibr yıl oldu kemuterapi biteli bu durmda hastamıza neler tavsiyye edebilirsiniz?

şu aralar üşüttü astımı ve şekeride var bronşit de var aslına doktorların demesine göre annem mucize nasıl yaşadığını anlamış değiller.hamdolsun haline veren allah şükürsüzlük etmiyoruz.isyanımızda yok ama bir dosya dolusu raporu var ve bu güne kadar kullanmadığı ilaç ve görmediği tedavi kalmadı.53 yaşında.şimdiden allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt