hoş geldin kardeşim RABBİM üyeliğini daimi eyler İNŞAALLAH SELAMETLE KAL.
aleykümselemselamünaleyküm,oğlum un sinüzit ,faranjit rahtsızlığı sık sık tekrar ediyor yardımcı olursanız sevinirim
Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.
Allah razı olsun. beş yaşında kardeşim.geçmiş olsun kaç yaşında?
aleykümselem
geçmiş olsun isveç şurubu gargara yada adaçayı,mersin yapragı hatmi papatya gargarasıda olabilir ayrıca bu bitkileri demleyip içir allah şifa versin kaç yaşında?
Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.
ALLAH CC RAZI OLSUN OĞLUM 18 YAŞINDA şu anda hasta yatıyor isveç şurubu nu nasıl bulabilirim teşekür ederim.
Allah razı olsun kardeşim yapıp içiricem birazdan teşekkürler.çocukların savunma sistemini ve bagışıklık sistemini bu dönemde güçlendirmek gerekir arı sütü bal polen yedirin öksürük içinde gögsü yumuşatıcı adaçayı hatmi ayva hapragı kullanını demleyip içirin allahım şifa versin
Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Benimde bitkilere ve bitkisel tedavilere çok ilgim var
Siz profesyonel olarak mı ilgileniyorsunuz?
Maşallah baştan sona okudum çok yararlı bilgiler vermişsiniz
Allah razı olsun
Benimde bir sorum olacaktı
Panik atak, depresyon ve stres için ne kullanabiliriz?
Şimdiden teşekkürler
selamün aleyküm benimde bir sorum olacaktı
yüzdeki lekeler için yani çiller için bi maske varmı bide
çok teşekürler evet üniversitede bu bölümü okudum ve yurt dışında egitim aldım bir çok ülkede şuan üniversitede çalısıyorum ve özel sektörde bitki uzmanlığı yapıyorum.rahatsızlıga gelince kimde ve ne zamandır yaşıda sölerseniz seve seve cevaplarım...
Bende var
32 yaşındayım
Yani 1 yıl ilaç kullandım 2 sene önce
O zamanlar iyiydim ama bu sıralar gene tekrarladı