Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (10 Kullanıcı)

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
hoş geldin kardeşim RABBİM üyeliğini daimi eyler İNŞAALLAH SELAMETLE KAL.

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm,oğlum un sinüzit ,faranjit rahtsızlığı sık sık tekrar ediyor yardımcı olursanız sevinirim

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm,oğlum un sinüzit ,faranjit rahtsızlığı sık sık tekrar ediyor yardımcı olursanız sevinirim
aleykümselem
geçmiş olsun isveç şurubu gargara yada adaçayı,mersin yapragı hatmi papatya gargarasıda olabilir ayrıca bu bitkileri demleyip içir allah şifa versin kaç yaşında?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim çocuklarda özellikle yatma pozisyonunda artan öksürük için ne önerirsiniz? ateş yok. hafif burun akıntısı var. siyah turp yapıyordum balla ama evde yok şu anda. hem uyuyor hem öksürüyor yazık.

geçmiş olsun kaç yaşında?

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselem
geçmiş olsun isveç şurubu gargara yada adaçayı,mersin yapragı hatmi papatya gargarasıda olabilir ayrıca bu bitkileri demleyip içir allah şifa versin kaç yaşında?

ALLAH CC RAZI OLSUN OĞLUM 18 YAŞINDA şu anda hasta yatıyor isveç şurubu nu nasıl bulabilirim teşekür ederim.

beyaz glayör

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin üyeligin hayırlı olsun kardeşim

hulis

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlı olsun

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı

çocukların savunma sistemini ve bagışıklık sistemini bu dönemde güçlendirmek gerekir arı sütü bal polen yedirin öksürük içinde gögsü yumuşatıcı adaçayı hatmi ayva hapragı kullanını demleyip içirin allahım şifa versin

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC RAZI OLSUN OĞLUM 18 YAŞINDA şu anda hasta yatıyor isveç şurubu nu nasıl bulabilirim teşekür ederim.

çok geçmiş olsun aktardan bulabilirsiniz umarım faydasını görür allahım şifa versin üzüldüm şimdi hemen temin edin kullansın olurmu

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çocukların savunma sistemini ve bagışıklık sistemini bu dönemde güçlendirmek gerekir arı sütü bal polen yedirin öksürük içinde gögsü yumuşatıcı adaçayı hatmi ayva hapragı kullanını demleyip içirin allahım şifa versin
Allah razı olsun kardeşim yapıp içiricem birazdan teşekkürler.

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Benimde bitkilere ve bitkisel tedavilere çok ilgim var
Siz profesyonel olarak mı ilgileniyorsunuz?
Maşallah baştan sona okudum çok yararlı bilgiler vermişsiniz
Allah razı olsun
Benimde bir sorum olacaktı
Panik atak, depresyon ve stres için ne kullanabiliriz?
Şimdiden teşekkürler

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Benimde bitkilere ve bitkisel tedavilere çok ilgim var
Siz profesyonel olarak mı ilgileniyorsunuz?
Maşallah baştan sona okudum çok yararlı bilgiler vermişsiniz
Allah razı olsun
Benimde bir sorum olacaktı
Panik atak, depresyon ve stres için ne kullanabiliriz?
Şimdiden teşekkürler

çok teşekürler evet üniversitede bu bölümü okudum ve yurt dışında egitim aldım bir çok ülkede şuan üniversitede çalısıyorum ve özel sektörde bitki uzmanlığı yapıyorum.rahatsızlıga gelince kimde ve ne zamandır yaşıda sölerseniz seve seve cevaplarım...

fatma_66

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benimde bir sorum olacaktı
yüzdeki lekeler için yani çiller için bi maske varmı bide

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benimde bir sorum olacaktı
yüzdeki lekeler için yani çiller için bi maske varmı bide

aleykümselam yüzdeki lekeleri geçirmek gerçekten zordur bir sürü ürün alırsınız yaparsınız sonuç almassınızı ama müşterilerimin faysasını gördügü çil sil adlı bir ürün var yag karısımı bunu kullanabilirsiniz

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekürler evet üniversitede bu bölümü okudum ve yurt dışında egitim aldım bir çok ülkede şuan üniversitede çalısıyorum ve özel sektörde bitki uzmanlığı yapıyorum.rahatsızlıga gelince kimde ve ne zamandır yaşıda sölerseniz seve seve cevaplarım...

Bende var
32 yaşındayım
Yani 1 yıl ilaç kullandım 2 sene önce
O zamanlar iyiydim ama bu sıralar gene tekrarladı

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Bende var
32 yaşındayım
Yani 1 yıl ilaç kullandım 2 sene önce
O zamanlar iyiydim ama bu sıralar gene tekrarladı

çok geçmiş olsun beyza hanım kesinlikle kullanmanızı tavsiye edicem bitkiler var uykusuzluk vermı yada ne gibi sıkıntlar yyaratıyor sölerseniz hemen yazıcam

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum şifacı kardeşim öncelikle sitemize hoşgeldiniz.bende birşey sormak istiyorum.26 yaşındayım ama cocuklugumdan beri iştahsızlık prablemim var cok doktorlara gittim ve 47 kiloyum kilo alamıyordum bir ara gece yatarken bal ve süt içtim 50 kiloya cıkmıştım yine verdim.ve bende cok halsizlik oluyor yorgunluıga gelemiyorum bundan sebeb cok doktora gittim ama hiç bir şey yok.şu son zamanlardada kemik agrılarım cok oluyordu ve cok halsiz oluyordum yine doktora gittim beni psikologa yönlerdirdi.henuz gitmedim ama bana bir şeyler tavsiye ederseniz cok sevinirim.selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt