a.s teşekkür ederım baş ağırısı çeşitli sebeplerden olabilir bunu bılmek lazım sinüzit
,migren,tansiyon vs eger bu rahatsızlıklarınız varsa buna göre tedavı uygulanır benı bu konuda bılgılendırısenız yardımcı olabılırım
a.sneden bu sekılde sıze ıtamda bulundugumuda soyleyeyım eger bıtkı uzmanı olmus olsaydınız kakao yagının ve portakal yagının ıcınde beta caroten olmadıgınıda bılırdınız.Lekeler uzrınde portakal yagını uyguladıgız zaman daha kotu sonuclar dogurur bunun sebebıde portakal yagı ucucu bır yag olmasından dolayı lekeyı yakar.
s.a
sevgılı kardeşim ben burda sadece yanlıs olanlara duzeltmek amacı ıle soylemısdım aromaterapı egıtımı almıssın pekı neden bıtkı uzmanıyım dıyorsun o nu anlamadım.Birde sıze tavsıyem ıyı arastırıp bır seyler paylasmanız.portakal yagı ıle ılgılı arastırma yapmanızı tavsıye ederım.
Bu gun selılüt tedavisin de birabır yakıcı ve toparlayıcı bır yagı sız nasıl leke tedavısı uzerınde kullanıyorsunuz, sorarım size.
selamlar leyla hanım saçkıran rahatsızlıgının tam olarak neden oldugu bilinememkle beraber bagısıklık sisteminin düşüklügü stres belli baslı hastalıklarBir konu hakkında yine bir soru sorabilirmiyim bir kardeşimizin saçında birşeyler oldu açılmalar daha sonra doktor saç kıran demiş saç kıran neden meydana geliyor ve saç dökülmesi değilde açılmalar oldu dökülen saçlar geri gelecek mi acabaNe gibi tedavisi olur acaba saç çıkacaksa ne kadar sürede çıkar acaba?
Selam ve dua ile selamtle kalınız.
selamun aleyküm kardeşim bende bişe sorcaktım ama yardımcı olursanız sevınırım hap kullanamıyorum dogal bi bitki karısımı falan varsa rıca etsem yardımcı olurmusunuz sol ayagımda ödem var baş parmağımda bükemiyorum dedıgim gibi hap kullanamıyorum ne yapmam lazım kiraz sapı kaynatıp iç dediler bi yararı olurmu acaba şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler