evet yağları da aldım çayla beraber. kullanıyorum. hepsii bi şişede karıştırdım. elime biraz alıp sürüyorum dizime. streçle kapatıyorum kıyafete gelmesin diye. bir çorabımın ucunu kestim dizlik gibi oldu onu da dizimin üstüne giyiyorum. hem sıcak tutuyor. bugün hastaneye git gel yürüdüm şu an hiç ağrım yok hamd olsun. faydasının olduğunu düşünüyorum. yağları sürerkende şifa duasını okuyorum dr ameliyat olmam gerektiğini söylemişti dört yıl önce inşallah inanıyorum geçecek. bir de bikaç saat hareket etsem bile boşluk ağrım oluyor altı yıldır filan var. nefes alırken bile ağrıyor bilmiyorum neden olduğunu. sabah çocuğuda dr a götürdüm bronşitmiş maalesef. kurtulmuştuk geçen yıldan beri hiç olmamıştı ama tekrarladı. günlük diye bişey var biliyorsunuz onun tütsüsünü yapmıştık bebekken çok faydası olmuştu. amin Allah sizin hastalıklarınıza da şifa versin. iyi günler.aminteşekkür ederim sıla hanım sadece polen ve balı sütle verebilirsiniz menüsküs içinde 2bardak düzenli kullanırsanız faydası olur yaglarıda uyguluyormusunuz eskisine göre biraz ilerleme varmı? allahım şifa versin iyi günler...