Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (12 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin:) teşekkür ederim sıla hanım sadece polen ve balı sütle verebilirsiniz menüsküs içinde 2bardak düzenli kullanırsanız faydası olur yaglarıda uyguluyormusunuz eskisine göre biraz ilerleme varmı? allahım şifa versin iyi günler...
evet yağları da aldım çayla beraber. kullanıyorum. hepsii bi şişede karıştırdım. elime biraz alıp sürüyorum dizime. streçle kapatıyorum kıyafete gelmesin diye. bir çorabımın ucunu kestim dizlik gibi oldu onu da dizimin üstüne giyiyorum. hem sıcak tutuyor. bugün hastaneye git gel yürüdüm şu an hiç ağrım yok hamd olsun. faydasının olduğunu düşünüyorum. yağları sürerkende şifa duasını okuyorum dr ameliyat olmam gerektiğini söylemişti dört yıl önce inşallah inanıyorum geçecek. bir de bikaç saat hareket etsem bile boşluk ağrım oluyor altı yıldır filan var. nefes alırken bile ağrıyor bilmiyorum neden olduğunu. sabah çocuğuda dr a götürdüm bronşitmiş maalesef. kurtulmuştuk geçen yıldan beri hiç olmamıştı ama tekrarladı. günlük diye bişey var biliyorsunuz onun tütsüsünü yapmıştık bebekken çok faydası olmuştu. amin Allah sizin hastalıklarınıza da şifa versin. iyi günler.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim. banada tavsiyeniz kil maskesi vede sefa kremi idi. yüzümden sıkıntıdan dolayı çıkan ufak ufak civilcelerdi. ben bitkisel ürünler satan yerden bana kayısı yağı kremi verdiler. o daha etkili diye. 1 haftadır kullanıyorum ama öyle etkisini görmedim. etkisini ne zamana gösteriri. bu arada yüzümde farklı bi etki yaprmı acaba.
selam ve dua ile..

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim. banada tavsiyeniz kil maskesi vede sefa kremi idi. yüzümden sıkıntıdan dolayı çıkan ufak ufak civilcelerdi. ben bitkisel ürünler satan yerden bana kayısı yağı kremi verdiler. o daha etkili diye. 1 haftadır kullanıyorum ama öyle etkisini görmedim. etkisini ne zamana gösteriri. bu arada yüzümde farklı bi etki yaprmı acaba.
selam ve dua ile..
as
:) kayısı kremi sivilce ve lekelerde kullanılır ama galiba aldıgınız aktarda aynısefa kremi olmadıgı için kayısı kremine daha etkili demiş kil maskesini yapıyomusunz düzenli olara aynısefa kremini eczanelerede sorabilirsiniz bulunma ihtimali var yüzünüzde hiç bir etki yapmaz aksine iyi bir nemlendiricidir bende günlük nemlendirici olarak kayısı çekirdegi kremi kullanıyrum merak etmeyin kullanmaya devam edin faydasını görürsünüz

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
as
:) kayısı kremi sivilce ve lekelerde kullanılır ama galiba aldıgınız aktarda aynısefa kremi olmadıgı için kayısı kremine daha etkili demiş kil maskesini yapıyomusunz düzenli olara aynısefa kremini eczanelerede sorabilirsiniz bulunma ihtimali var yüzünüzde hiç bir etki yapmaz aksine iyi bir nemlendiricidir bende günlük nemlendirici olarak kayısı çekirdegi kremi kullanıyrum merak etmeyin kullanmaya devam edin faydasını görürsünüz

Yok kardeşim sefa kremide vardı, kayısı yagı daha tkili diye onu tavsiye etti bana, ama çok güzel kokusu var demi..
korkuyla kullanıyordum. bundan sonra kullanmaya devam edecegim. teşekkürler...
selam ve dua ile...

beyaz_gull

Kayıtlı Kullanıcı
Selam

Öncelikle bu faydalı paylaşımların için çok teşekkürler.Böyle bir üyeye ihtiyacımız vardı. Daim olur üyeliğiniz inşallah. Benim sorum: 2 ay önce huzursuzluk ve sıkıntılarımdan dolayı doktora gittim depresyon ilacı verdi. Ama ilaç içmek istemiyorum. Sarı kantaron otunu duydum depresyon için, ilaç içerken de bu bitkiden içe bilir miyim? Bir de ben de guatr da var bi yan etkisi olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Selam

Öncelikle bu faydalı paylaşımların için çok teşekkürler.Böyle bir üyeye ihtiyacımız vardı. Daim olur üyeliğiniz inşallah. Benim sorum: 2 ay önce huzursuzluk ve sıkıntılarımdan dolayı doktora gittim depresyon ilacı verdi. Ama ilaç içmek istemiyorum. Sarı kantaron otunu duydum depresyon için, ilaç içerken de bu bitkiden içe bilir miyim? Bir de ben de guatr da var bi yan etkisi olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

çok sagolun güzel dilekleriniz için siz soru sordugunuz sürece allah nasip ederse cevaplarım seve seve geçmiş olsun sarı kantaronun hiç bir yan etkisi olmaz rahatça kullanabilirsiniz guatr içinde tere tohumu kullanın

mahidevran

Kayıtlı Kullanıcı
ben de bi şey sormak istiyordum. Benim saçlarımda alnımdan geriye açılma olmaya başladı. bayan olarak tabi hoş görünmüyor. gerçi örtülüyüm ama gene de rahatsız oluyorum. bir de işyerinde uzun saatler örtülü kalıyorum. havasızlıktan olabilir mi?bana açılan yerlerde saç çıkması için tavsiye debileceğiniz bir şey var mı? şimdiden Allah razı olsun.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
ben de bi şey sormak istiyordum. Benim saçlarımda alnımdan geriye açılma olmaya başladı. bayan olarak tabi hoş görünmüyor. gerçi örtülüyüm ama gene de rahatsız oluyorum. bir de işyerinde uzun saatler örtülü kalıyorum. havasızlıktan olabilir mi?bana açılan yerlerde saç çıkması için tavsiye debileceğiniz bir şey var mı? şimdiden Allah razı olsun.

allahım hepimizden razı olsun tabi güneş ışıgı görmedigi için saçlar zaman içerisinde zayıflıyor bu yüzden bizlerindaha çok bakım yapması gerekli zor olsada saçlarınızı güçlendirmek beslemek gerekli dabur saç bakım yagını tavsiye edebilirim içinede yılan yagı karıştırın hüçreler ölmediyse tekrarda saç çıkar saçlarınız toparlar güçlenir

mahidevran

Kayıtlı Kullanıcı
ben bir şey daha sormak istiyorum. benim dikkatim çok dağınık kendim de biraz dağınık yapıdayım.dikkatimi toparlamak ve daha düzenli ve tertipli olmak sitiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek ilaçlar var mıdır?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
dikkat dagınınıklıgı yada dagınık olmak farklı şeylerdir eger dagınıklıgınızdan şikayetciyseniz günlük planlar yapın kendinize içine istemediniz şeleride yazın ve o plana uyun daha düzenli ve tertipli olursunuz dikkat dagınklıgınız içinde ginko bloba kullanabilirsiniz plan yapmayı deneyin bir ajandanız olsun almak istediklerinizi yada yapmak istediklerinizi gideceginiz yere kadar yazın hem zevk alıcaksınız hemde neler yaptıgınız farkında olucaksınız saygı ve sevgilerimle... umarım yardımcı olmuşumdur

imported_mavi_deniz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
şifacı kardeşim
diğer üyelere tavsiyeleriniz olmuş ama ben de kendim için bi daha sorayım yüzümde sivilce problemi yaşıyorum pek öyle ufak tefek de değiller daha çok çene burun altı kaş arası gibi yerlerde oluyorlar
bunları tümden yok edecek bir tavsiyeniz varsa sevinirim uzun yıllardır bu konuda muzdaribim
allaha emanet olun

iyidost

Kayıtlı Kullanıcı
"İyi olacak hastanın ayağına Şifacıı gelirmiş" (yeni ata sözü)

Hoşgeldin

Hayırlı olur inşaallah

Demiştim ama herkes derdini yanmış bende yanam dedim
Ellerimde zaman zaman oluşan Egzama

İlgine teşekkürler.

mahidevran

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Dediklerinizi ben de biliyorum da. Bir de yapabilsem. Ajandaya birgün başlasam ertesi gün sürmüyyor. Tertipli insanlara hayranım. Ben de öyle olabilsem keşke.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Dediklerinizi ben de biliyorum da. Bir de yapabilsem. Ajandaya birgün başlasam ertesi gün sürmüyyor. Tertipli insanlara hayranım. Ben de öyle olabilsem keşke.

:a16: olur olur merak etmeyin yeterki isteyin herkez bir degil yapabileceginizin en iyisini yapın o size yer zaten allahım yardımcınız olsun

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
"İyi olacak hastanın ayağına Şifacıı gelirmiş" (yeni ata sözü)

Hoşgeldin

Hayırlı olur inşaallah

Demiştim ama herkes derdini yanmış bende yanam dedim
Ellerimde zaman zaman oluşan Egzama

İlgine teşekkürler.

karaciger tahlili yaptırdınızmı?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
şifacı kardeşim
diğer üyelere tavsiyeleriniz olmuş ama ben de kendim için bi daha sorayım yüzümde sivilce problemi yaşıyorum pek öyle ufak tefek de değiller daha çok çene burun altı kaş arası gibi yerlerde oluyorlar
bunları tümden yok edecek bir tavsiyeniz varsa sevinirim uzun yıllardır bu konuda muzdaribim
allaha emanet olun

aleyküm selam efendim sizde hoşgeldiniz kaç yaşında oldugunuzu sölerseniz yardımcı olmaya çalısıcam

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Yok bilmiyordum Yaptırmadım çok defalar doktora gittim merhende öte gidemediler.

Teşekkürler.

Allah razı olsun

ellerinize aynısefa kremi kullanın ve veecegim bitki karısımını günde 3bardak içebilirsiniz
aynısefa50gr
ısırgan50gr
şahtere 50gr
enginar50gr
civanparçemi25
kantaron 25
ellernizi defe sabunundan başka sabunla yıkamayın deterjan gibi bütün kimyasallardan uzak tutun sogukta dahil tetikler egzamanyı allahın izniyle şifa bulursunuz işallahh

iyidost

Kayıtlı Kullanıcı
ellerinize aynısefa kremi kullanın ve veecegim bitki karısımını günde 3bardak içebilirsiniz
aynısefa50gr
ısırgan50gr
şahtere 50gr
enginar50gr
civanparçemi25
kantaron 25
ellernizi defe sabunundan başka sabunla yıkamayın deterjan gibi bütün kimyasallardan uzak tutun sogukta dahil tetikler egzamanyı allahın izniyle şifa bulursunuz işallahh

Amiiiin
Allah tutuğunu altın etsin Allah razı olsun teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt