Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (14 Kullanıcı)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
siz bunları yapın düzenli bir şeklide uygulayın şifa görün yeter haberlerinizi bekliyorum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah baş ağrısı için önereceğiniz birşey var mı kardeşim?

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
a.s teşekkür ederım baş ağırısı çeşitli sebeplerden olabilir bunu bılmek lazım sinüzit
,migren,tansiyon vs eger bu rahatsızlıklarınız varsa buna göre tedavı uygulanır benı bu konuda bılgılendırısenız yardımcı olabılırım

zamzam

Kayıtlı Kullanıcı
cevap

cevap

s.a
bıtkı uzmanı kardeşim aca sız bıtkı uzmanı oldugunuza emınmısınız ınsanları burda yalan yanlıs bılgılerle yonlendırmeyelım .

zamzam

Kayıtlı Kullanıcı
cevap

cevap

neden bu sekılde sıze ıtamda bulundugumuda soyleyeyım eger bıtkı uzmanı olmus olsaydınız kakao yagının ve portakal yagının ıcınde beta caroten olmadıgınıda bılırdınız.Lekeler uzrınde portakal yagını uyguladıgız zaman daha kotu sonuclar dogurur bunun sebebıde portakal yagı ucucu bır yag olmasından dolayı lekeyı yakar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
a.s teşekkür ederım baş ağırısı çeşitli sebeplerden olabilir bunu bılmek lazım sinüzit
,migren,tansiyon vs eger bu rahatsızlıklarınız varsa buna göre tedavı uygulanır benı bu konuda bılgılendırısenız yardımcı olabılırım

Selam Aleyküm kardeşim saydıklarınızdan hiç biri yok çok şükür arada bir başıa bir ağrı giriyor son zamanlarda sıklaştı doktora gitim birşey çıkmadı başımın çerçevisi diyeyim orada ağrı oluyor bazen çok şiddetli oluyor.
Allah razı olsun kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bir konu hakkında yine bir soru sorabilirmiyim bir kardeşimizin saçında birşeyler oldu açılmalar daha sonra doktor saç kıran demiş saç kıran neden meydana geliyor ve saç dökülmesi değilde açılmalar oldu dökülen saçlar geri gelecek mi acaba:( Ne gibi tedavisi olur acaba saç çıkacaksa ne kadar sürede çıkar acaba?
Selam ve dua ile selamtle kalınız.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
neden bu sekılde sıze ıtamda bulundugumuda soyleyeyım eger bıtkı uzmanı olmus olsaydınız kakao yagının ve portakal yagının ıcınde beta caroten olmadıgınıda bılırdınız.Lekeler uzrınde portakal yagını uyguladıgız zaman daha kotu sonuclar dogurur bunun sebebıde portakal yagı ucucu bır yag olmasından dolayı lekeyı yakar.
a.s
size şu kadarını sölicem insanları kandırma gibi bi niyetim yok bi çıkarımda yok inanmak inanmamakta size kalmış bu arada aramoterapi dersi aldım ucucu yagın ve sabit yagın ne oldugunu biliyorum bilginiz için teşekkürler hıı şunuda sölemeden geçemicem satır aralarını iyi okudugunuz belli oluyor havuçta beta karotenin oldugunu kastetmiştim hepsinde degil ve havuçla ilgili bi projedede yer aldım size ispatlamak zorunda oldugum birşey oldugunu düşünmüyrm tabikide inanmak inanmamak size kamış saygı duyarım kimsenin helede saglıksa bu konuda vebal almak istemem içinz rahat olsun ben ne yaptıgımı ne yazdıgımı çok iyi biliyorum sizede tavsiyem uçucu yagları sabit bir yagla karıştırısanız yakıcı etkisini ortadan kaldırmış olursunuz ben bu formülasyonla sonuç alıyorum saygılar....

zamzam

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
sevgılı kardeşim ben burda sadece yanlıs olanlara duzeltmek amacı ıle soylemısdım aromaterapı egıtımı almıssın pekı neden bıtkı uzmanıyım dıyorsun o nu anlamadım.Birde sıze tavsıyem ıyı arastırıp bır seyler paylasmanız.portakal yagı ıle ılgılı arastırma yapmanızı tavsıye ederım.
Bu gun selılüt tedavisin de birabır yakıcı ve toparlayıcı bır yagı sız nasıl leke tedavısı uzerınde kullanıyorsunuz, sorarım size.

zamzam

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
sevgılı leyla kardesım sac kıran hastalıgı herpetık bır rahatsızlık oldugu için virüs kırıcı bıtkıler kullanmak gerekıyor.Eczaneden ketoral şampuan alın ve saçınızı bu şampuan ıle yıkayın.AÇILMA olan bolgelere bır takım preparatlar kullanılabılır.özellıkle sinameki,lavanta,ısrgan yaprak,ve defne yapragı bu konuda ıyı gelır bu bıtkılerın karısımı olan preparatı 1 gun suda ıslatık hergun saçınıza sürer iseniz cok daha ıyı olur bunun yanında orjınal yılan yagı kullanmakta mantıklı. SELAMETLE KALIN INŞ.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
sevgılı kardeşim ben burda sadece yanlıs olanlara duzeltmek amacı ıle soylemısdım aromaterapı egıtımı almıssın pekı neden bıtkı uzmanıyım dıyorsun o nu anlamadım.Birde sıze tavsıyem ıyı arastırıp bır seyler paylasmanız.portakal yagı ıle ılgılı arastırma yapmanızı tavsıye ederım.
Bu gun selılüt tedavisin de birabır yakıcı ve toparlayıcı bır yagı sız nasıl leke tedavısı uzerınde kullanıyorsunuz, sorarım size.

as
size son kez cvp yazıyorum burası tartışma yeri degil aromaterapi dersi aldım dedim aromaterapistim demedim ikincisi de bence siz araştırın portakal yagını sadece selülitte kullanılıyor olarak bilyosunuz galiba lekelerde neden kullandıgımı cok merak ettiniz asöleyeyim lekeler kan hücrelerini öldürüyor portakal yagıda kan hücrelerini uyarır yeniler kan dolaşımını da hızlandırdıgı için leke tedavisinde yardımcı olur lütfen bu şekilde polimikler yaratacagınıza bilginiz var ise insanlara yardımcı olmaya çalısın

zamzam

Kayıtlı Kullanıcı
cevap

cevap

s.a
sevgılı kardesım ben tartısma panosu olarak gırmedım sadece gormus oldugum yanlıslıklar da ıthamda bulundum. Madem uzmansınız bana nerde egıtım aldıgınızı lutfen soyler mısınz? portakal yagı leke yakıyormus bununerden uydurdunuz onuda bılmıyorum madem uzmansınız bılımsel bır acılımıznız vardır.İnsanlara yadımcı olma konusunda merak etmeyın artık burdayım sızın kuru gurul tu sallamalarınıza bırakmayacagım. en basta benım egıtmımı sormus olsaydınız ben sıze daha detaylı yardım cı olurdum ama o kadar ukala bırısın kı oyle oldugunu gosterıyor sana bılgı akısı bıle sunsam sen onu hırsından genede almassın.:a15:

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
benım egıtım durumum sizi hiç ilgilendirmiyor size hiç birşey ıspatlamak zorunda degılım lütfen hattinizi aşmayın artık kendınıze yenı bır sayfa acıp amacınız neyse onu yapın bıdahada sayfama yazmayın

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
sayın site üyeleri sizden şahsım adına bu şekilde bi çirkin bi konuşmada bulundugum için özür dilerim amacım sadece yardımcı olmak bu işin egitimini aldıgımı sölemiştim elimden geldigini yapmaya hazırım içiniz rahat olsun

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
A.s kardeşim allah razı olsun bilgilerin çok faydalı.birçoğunu not aldım.benim sormak istediğim bişi var bu aynısefa kremini yaklaşık 2 yıl önce almıştım bisüre kullandım sonra bıraktım.kremin neredeyse tamamına yakın olanı duruyor.şimdi verdiğiniz bilgilerle tekrar kullanmaya başlamak istiyorum.bu kremi kullanmamda sakınca olurmu son kullanma tarihi oluyormu.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepimizden razı olsun üretim tarihinden itibaren 2yıl içerisinde tüketilmesi gerekir ama bozulmadıysa kullanın isterseniz sanırım 2yılı geçmedi bi sorun olmaz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Bir konu hakkında yine bir soru sorabilirmiyim bir kardeşimizin saçında birşeyler oldu açılmalar daha sonra doktor saç kıran demiş saç kıran neden meydana geliyor ve saç dökülmesi değilde açılmalar oldu dökülen saçlar geri gelecek mi acaba:( Ne gibi tedavisi olur acaba saç çıkacaksa ne kadar sürede çıkar acaba?
Selam ve dua ile selamtle kalınız.
selamlar leyla hanım saçkıran rahatsızlıgının tam olarak neden oldugu bilinememkle beraber bagısıklık sisteminin düşüklügü stres belli baslı hastalıklar
saçkırana neden olabilir verdigim karısımı düzenli olarak uygulayın işallah faydasını görürsünüz diye umut ediyorum
çay agacı yağı
sarımsak yağı
yılan yağı
çörekotu yağı
eşit miktarda karıstırabilirsiniz geçmiş olsun rabbim nerde kulu varsa acil şifalar versin

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
leyla hanım kusura bakmayın baş için agrısı için yazmayı unutmuşum başagrısına iyi gelicek bitkiler kullanbilirsiniz bunlar;nane çayı içerdigi mentol ve mentol dogal yaglrı sayesinde baş agrısına faydalıdır biberiye bitkisi dogal agrı kesici etkisi vardır içerdigi maddeler sayesinde lavanta hidrosölünün ve lavanta bitkisininde sinirleri uyarıcı rahatlatıcı etkisi vardır bunları içebilirsiniz atrıcı dışarıdan nane yagı alnınıza 1,2damla sürebilirsiniz çok faydasını görürsünüz

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim bende bişe sorcaktım ama yardımcı olursanız sevınırım hap kullanamıyorum dogal bi bitki karısımı falan varsa rıca etsem yardımcı olurmusunuz sol ayagımda ödem var baş parmağımda bükemiyorum dedıgim gibi hap kullanamıyorum ne yapmam lazım kiraz sapı kaynatıp iç dediler bi yararı olurmu acaba şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim bende bişe sorcaktım ama yardımcı olursanız sevınırım hap kullanamıyorum dogal bi bitki karısımı falan varsa rıca etsem yardımcı olurmusunuz sol ayagımda ödem var baş parmağımda bükemiyorum dedıgim gibi hap kullanamıyorum ne yapmam lazım kiraz sapı kaynatıp iç dediler bi yararı olurmu acaba şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler

aleykümselam kardeşim hoşgeldin ödem atıcı bitkilerin yanında bi kaç zayıflatıcı bitki karısımı yapalım düzenli içerseniz faydasını görürsünüz işallah
mısırpüskülü
kiraz sapı
ısırgan
biberiye
funda
at kuyrugu
bunları eşit miktarda karıstırın günde 3bardak yemeklerden yarım saat önce için işallah hem zayıflayıp hemde rahatsızlıgınıza iyi gelicek allahım şifaversin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt