Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (2 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
yardımınıza ihtiyacım var:a33:
ellerim çok terliyor ama öyle normal terleme değil ciddi ciddi aşırı denecek şekilde hem toplum içinde de çok rahatsız edici oluyor. bir çok krem kullandım (doktor tavsiyesiyle) ama hiçbir tedavide olumlu yanıt alamadım tam vazgeçmek üzereyken sizin yardımınızla tekrar deneme cesareti buldum. cevabınızı bekliyorum...

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum uyelıgınız hayrlı olsun ben astım hastasıyım ve ılac kullanmak ıstemıyorum onerdıgınız herhangı bı bıtkı varmııdr cok ılerı duzeyde degıl gogus kafesınde sureklı bı agrı var ve nefes darlıgı oluyor en ufak toz ve kokuda nezle halı gıbı oluyor sımdıden sagolun

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
hosgeldiniz kardeşim.ne kadar hasta varmış diyeceksinz kesin.bende sinüzit var ilaçlar ağrımı kesmiyo ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.selametle

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
ekinezya hiç duymmıştım kaynatıp mı içiyorum çok teşekkürler

bitki şeklinde yada kapsül şeklinde var istediginii kullanabilirsiniz ekinezya benim önem verdigim bitkiler arasında araştırırsanız bu bitkiyi kullanmak için düşünmessiniz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
yardımınıza ihtiyacım var:a33:
ellerim çok terliyor ama öyle normal terleme değil ciddi ciddi aşırı denecek şekilde hem toplum içinde de çok rahatsız edici oluyor. bir çok krem kullandım (doktor tavsiyesiyle) ama hiçbir tedavide olumlu yanıt alamadım tam vazgeçmek üzereyken sizin yardımınızla tekrar deneme cesareti buldum. cevabınızı bekliyorum...

troit hormonlarınızla ilgili bir sorununuz varmı menopoz yada.asırı terleme genetik olabilecegi gibi bir rahatsızlıktanda olabilir bunu saptarsanız yardımcı olabilirim genede en iyi bu konuda adaçayıdır adaçayı içmeniz fayda saglayabilir

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum uyelıgınız hayrlı olsun ben astım hastasıyım ve ılac kullanmak ıstemıyorum onerdıgınız herhangı bı bıtkı varmııdr cok ılerı duzeyde degıl gogus kafesınde sureklı bı agrı var ve nefes darlıgı oluyor en ufak toz ve kokuda nezle halı gıbı oluyor sımdıden sagolun

geçmiş olsun bulundugunuz ortamın nemini arttırmak için buhar makinesi kullanmanız faydalı olur eger eviniz sobalıysa sobanın üstünde su kaynatıniçine okoliptus yagı damlatın kullanabileceginiz bitkiler ise okaliptus nane adaçayı kebabiye bu bitkileri kullanabilirsiniz

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum sifacı kardeşim size birşey daha sormak istiyorum dökülen saclar için ne önerirsiniz tekrar sacların çıkması içinde bir kac öneri istiyorum mumkunse.selam ve dua ile kalınız

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
hosgeldiniz kardeşim.ne kadar hasta varmış diyeceksinz kesin.bende sinüzit var ilaçlar ağrımı kesmiyo ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.selametle[

hoşbulduk teşekkür ederim siz sordukça ben mutlu oluyorum vakit buldukça yazarım seve seve
papatya bugusu yapabilirsiniz sinüzlerdeki iltihabı sökmeye yardımcı olur
ayrıca size benim hastalara verdigim kendi formülümü vereyim sinisleri boşaltmaya ve baş agrısını geçirir
40cc çörek otu yagı
5cc nane yağı
5cc biberiye y
5 damla ardıç yagı
bu yagları karıstırın her aksam başınızın altına yastık koyarak her buruna 2damla damlalıkla bu karısımdan damlatın yutkunmayın 10dak bekleyin faydasını görürsünüz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum sifacı kardeşim size birşey daha sormak istiyorum dökülen saclar için ne önerirsiniz tekrar sacların çıkması içinde bir kac öneri istiyorum mumkunse.selam ve dua ile kalınız

as ilk önce sabun yada şampuanın bitkisel olmasına dikkat etin günde 100tel saçın dökülmesi normaldir şayet fazlaysa ve davamlıysa bir saç bakım yagı kullanın saç kırmak istiyorsanız ki eger ölmemiş hücreler varsa yılan yagı fayda saglar firma adı vermem sakıncalı olabilir size önerecegim bir ürün vardı ama malesef saç çıkarmak için baska birşey öneremiycem bunlar yeterli olur sanıyorum herangibir rahatsızlıgınız yok ise istedginiz zaman soru sorabiirsiniz iyi aksamlar

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
şifacı kardeşim hayırlı geceler size devamlı soruyorum Allah razı olsun cevaplıyorsunuz. bu sefer kendim için sorucam. yaş otuz. düşme sonucu dizim menisküs iki yıldır. acaba bitkisel bi tedavisi var mı? bir de yüzüm şu an kabarmış bi halde. sivilce desem sivilce değil. değişik bişeyde yemedim.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH olsun şifacı kardeşim cok sagolun.arada yine sorularım olabilir:)selametle kalınız
as ilk önce sabun yada şampuanın bitkisel olmasına dikkat etin günde 100tel saçın dökülmesi normaldir şayet fazlaysa ve davamlıysa bir saç bakım yagı kullanın saç kırmak istiyorsanız ki eger ölmemiş hücreler varsa yılan yagı fayda saglar firma adı vermem sakıncalı olabilir size önerecegim bir ürün vardı ama malesef saç çıkarmak için baska birşey öneremiycem bunlar yeterli olur sanıyorum herangibir rahatsızlıgınız yok ise istedginiz zaman soru sorabiirsiniz iyi aksamlar

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
Şifacı kardeşim, ALLAH CC razı olsun. çok hayırlı bir iş yapıyorsun. sana gıpta ediyorum.
soru soran kardeşlerimden de ALLAH CC razı olsun. onlar sayesinde bize soracak birşey kalmıyor.
Şifacı kardeşim; inşaALLAH ömrün hayır işlemekle geçer ve CENAB-I ALLAH'ın razı olduğu bir kul olarak kendisine dönersin. selam ve dua ile.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Şifacı kardeşim, ALLAH CC razı olsun. çok hayırlı bir iş yapıyorsun. sana gıpta ediyorum.
soru soran kardeşlerimden de ALLAH CC razı olsun. onlar sayesinde bize soracak birşey kalmıyor.
Şifacı kardeşim; inşaALLAH ömrün hayır işlemekle geçer ve CENAB-I ALLAH'ın razı olduğu bir kul olarak kendisine dönersin. selam ve dua ile.

beni mahçup ediyosnuz allahım hepimizden razı olsun hayatta bazı şeylerin bedeli ölcülmez ,yoktur sizinde bu güzel dilekleriniziz inanın hiç bir bedeli olamaz allahım ömrümüzü saglıklı eylesin hayırlı günler...

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
şifacı kardeşim hayırlı geceler size devamlı soruyorum Allah razı olsun cevaplıyorsunuz. bu sefer kendim için sorucam. yaş otuz. düşme sonucu dizim menisküs iki yıldır. acaba bitkisel bi tedavisi var mı? bir de yüzüm şu an kabarmış bi halde. sivilce desem sivilce değil. değişik bişeyde yemedim.

sıla hanım hemen bir aynısefa kremi alın sürün yüzünüze en etkili faydasını görebileceginiz aynısefa bitkisidir. menisküs tedavisi için kas güçlendirici bitkiler kullanmanız gerekli bunlar aslanpençesi atkuyrugu,çobançökerten bunları demleyip içebilirsiniz
dışardan ise yag karısımı vereyim onu günlük sürün dizinize
tarçın20cc
zencefil10cc
zeytin y40cc
lavanta10cc
çörek 30cc
pelesenk30cc

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
sıla hanım hemen bir aynısefa kremi alın sürün yüzünüze en etkili faydasını görebileceginiz aynısefa bitkisidir. menisküs tedavisi için kas güçlendirici bitkiler kullanmanız gerekli bunlar aslanpençesi atkuyrugu,çobançökerten bunları demleyip içebilirsiniz
dışardan ise yag karısımı vereyim onu günlük sürün dizinize
tarçın20cc
zencefil10cc
zeytin y40cc
lavanta10cc
çörek 30cc
pelesenk30cc
tamam kardeşim alayım kullanayım inşallah faydası olur. koşamıyorum. fazla yürüyemiyorum. dizimi bükemiyorum. namaz kılarken zorluyor. Allah şifa versin nerde varsa. dizim iki yıl dedim daha fazla hatta. oğlum bebekti şimdi beş yaşında. Allah razı olsun kardeşim senin burda olduğunu bilmek bile bi huzur veriyor bana. moral veriyor. Allah razı olsun senden seninde hastalığın varsa Rabbim şifa ; derdin varsa Rabbim derman versin inşallah. Rabbim hayırlı kapılar açsın.

hastetim

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın şifacı arkadaş sana bir sorum var?
acı cehre bitkisi nası iyimi?onun kullandıkmı saglıklı zayıflama olurmu?ahmet maranki öneriyor?bana yardımcı olurmusunuz?kulansak bir zararı olurmu_şimdiden yardımıznız için sagolun..

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın şifacı arkadaş sana bir sorum var?
acı cehre bitkisi nası iyimi?onun kullandıkmı saglıklı zayıflama olurmu?ahmet maranki öneriyor?bana yardımcı olurmusunuz?kulansak bir zararı olurmu_şimdiden yardımıznız için sagolun..

acı cehre bagısak çalıstırma konusunda mükembel bir bitki
zayıflamada da etkisi vardır ama önermiyorum
saglıklı zayıflamak için mutlaka ben bitki takviyesini öneriyorum kapsül çay ama 1ayda 4kilo verilirse bir diyette saglıklı zayıflama olur bagırsak boşaltıcı oldugundan dolayı çok hızlı kilo verilir bu yüzdende hemen geri alınır. dahasaglıklı bitkisel ürünler kullanabilirsinz

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
5-6 yıldır var maalesef:((
Kabızlıkta oluyor zaten o dönemde çok artıyor şikayetler[/Q

ilk önce kabızlık sorunnuzu çözmeniz gerekiyor.hemoreiti tetikler bu yüzdende kabızlık için en güzel kullanacagınız bitki keten tohumu günlük düzenli bir şekilde ögütülmüş keten tohumunu sabah aksam 1yemek kasıgı yemelisiniz ve bol su tüketmelisiniz.hemoroit problemine gelince damar büzücü ve damar onarıcı bitkiler kullanmanız gerekiyor atkestanesi ,üzerlik,atkuyrugu,ebegümeci halile bu bitkileri kullanabilirsinizde üzüm çekirdeginide tavsiye ederim damar onarıcı olarak dışardan ise memeyi onarmak için aynısefa kremini kullanın geçmiş olsun kardeşim

Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim
Önerilerinizi uygulayacağım
Siz ürün satışı da yapıyormusunuz acaba? Daha önce sorduğum soru için önerdiğiniz ürünleri ve bu hemoroid için olanların ürünlerini hangi marka almalıyım? Önereceğiniz bir marka varsa sevinirim....

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
troit hormonlarınızla ilgili bir sorununuz varmı menopoz yada.asırı terleme genetik olabilecegi gibi bir rahatsızlıktanda olabilir bunu saptarsanız yardımcı olabilirim genede en iyi bu konuda adaçayıdır adaçayı içmeniz fayda saglayabilir

hayır hiçbir sağlık problemim yok(şükür) genetik de değil işte o yüzden hiçbir tedavi şeklinde yanıt alamadım adaçayı da sürekli içiyorum ama hiçbir fayda göremiyorum henüz 18 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep ellerimde bu sorun var

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt