Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (9 Kullanıcı)

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum şifacı kardeşim öncelikle sitemize hoşgeldiniz.bende birşey sormak istiyorum.26 yaşındayım ama cocuklugumdan beri iştahsızlık prablemim var cok doktorlara gittim ve 47 kiloyum kilo alamıyordum bir ara gece yatarken bal ve süt içtim 50 kiloya cıkmıştım yine verdim.ve bende cok halsizlik oluyor yorgunluıga gelemiyorum bundan sebeb cok doktora gittim ama hiç bir şey yok.şu son zamanlardada kemik agrılarım cok oluyordu ve cok halsiz oluyordum yine doktora gittim beni psikologa yönlerdirdi.henuz gitmedim ama bana bir şeyler tavsiye ederseniz cok sevinirim.selametle kalın

teşekkür ederim...
halsızlık ve yorgunlugunuz bunyenizin zayıf olmasıyla ilgili olabilir. eger kilo almak istiyorsanız iştah açıçı şeyler kullanmalısınız .benim tavsiyem arı sütü veya balık yağı bunların da kapsülünü kullanırsanız daha cabuk sonuç alabilirsiniz.halsizlik probleminide çözmüş olursunuz

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun beyza hanım kesinlikle kullanmanızı tavsiye edicem bitkiler var uykusuzluk vermı yada ne gibi sıkıntlar yyaratıyor sölerseniz hemen yazıcam

Uykusuzluk çok sık olmuyor arada sırada
Ama sürekli iç sıkıntısı , halsizlik, tedirginlik,yorgunluk, isteksizlik , yaşanılanlardan zevk alamama gibi şikayetlerim var...

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Uykusuzluk çok sık olmuyor arada sırada
Ama sürekli iç sıkıntısı , halsizlik, tedirginlik,yorgunluk, isteksizlik , yaşanılanlardan zevk alamama gibi şikayetlerim var...

anladım beyza hanım size kullanmanız gereken bitkisel tablet önericem umarım kullanırsınız ben kim kullandıysa faydasını gördüm st.john's wort(sarı kantaron)
ginseng ve ginko bloba sizin için gerekli olan bitkiler lütfen kapsüllerini alın kullanın ekstrat olmalarına dikkat edin allahın izniyle bunların çok faydasını görürsünüz beni haberdar aderseniz çok sevinirim

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar bende takıntılık var bir şeyi kafaya taktım mı çok büyütüyorum kendime zarar beynimin içi kazan gibi oluyo sakinleşebileceğim birşeyler var mı ne önerirsiniz selam ve dua ile...:(

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz şifacı

Hoşgeldiniz şifacı

Ben polikıstik böbrek hastasıyım tıbta henüz bu hastalığa bir çare yok kistler her geçen yıl artıyor ben birçok aktardan ilaç alıp denedim bitkisel ilaçlara çok fazla harcamalar yaptım hepsi farklı bişiy önerdi ama olmadı sizin bir öneriniz varmı benim başka rahatsızlıklarım'da var migren,tioid,tansiyon önerilerinizi bekliyorum ALLAH razı olsun

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar bende takıntılık var bir şeyi kafaya taktım mı çok büyütüyorum kendime zarar beynimin içi kazan gibi oluyo sakinleşebileceğim birşeyler var mı ne önerirsiniz selam ve dua ile...:(

sakinleştirici ve sinirleri güçlendirici bitki kullanmalısınız sarı kantoran kullanın tablet seklinde 1ay kullanın sonra görüşelim gene mutlaka

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Ben polikıstik böbrek hastasıyım tıbta henüz bu hastalığa bir çare yok kistler her geçen yıl artıyor ben birçok aktardan ilaç alıp denedim bitkisel ilaçlara çok fazla harcamalar yaptım hepsi farklı bişiy önerdi ama olmadı sizin bir öneriniz varmı benim başka rahatsızlıklarım'da var migren,tioid,tansiyon önerilerinizi bekliyorum ALLAH razı olsun
büyük geçmiş olsun allahım şifa versin
kan basıncının düşürülmesini saglayan bitkiler kullanmak gerekli amabana bu zamana kadar kullandıgınız ürünleri yazarsanız daha detaylı bilgim olursa nezamandır böle yasınız kac baska hastalıklarınızla ilgili ilaç kullanıyomusun bu konuda yardımcı olmaya calısıcam bazı insanlar bu meslegi para tuzagı olarak görüyo 10liraya malettigi ilacı 100liraya satıyo buna inanın çok kızıyorum bende cevremizde bizimde çok ama insanlar caresiz ve bir medet umuyo ve bir sürü para kazanıyo hiç bişeyin garantisi yoktur bitkiler bir anda etki etmezler düzenli ve devamlı kullanmak sarttır bazen çok güzel sonuçlarda slırız almaabilirizde herşeyin yaratıcısı allaha sıgınalım allahım herkese şifa versin cevabınızı bekliyorum

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Alternatif tıp

Alternatif tıp

S.A Şifacı kardeş ben 27 yaşındayım rahatsızlığımı 2002 yılında öğrendim bayılmış ve bilincimi kaybetmişim ailem hastaneye kaldırdığında tansiyonumun çok yüksek olduğu bu yüz den bilinç kaybı yaşadığımı söylemişler araştırma yapıldı böbrek rahatsızlığımı öğrendim bizde bu hastalık ırsi sanırım babamda
aynı şekilde şu an diyalize bağımlı ben o kadar ilerlemesini istemiyorum bu yüzden bitkilerle tedavi yöntemini istedim
kullandığım herhangi bir ilaç yok zaten ilacı yok bu hastalığın
troid ile ilgili 2 yıl tedavi gördüm sonra düzeldi ilaçları bıraktım
bana kırk kilit otu dediler birde bitkilerden bir karışım hazırladılar,sonra
keten tohumu kullandım bi dönem kilo kaybı oldu bir takım macun falan hazırladılar yani bir sürü şey denedim...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
sakinleştirici ve sinirleri güçlendirici bitki kullanmalısınız sarı kantoran kullanın tablet seklinde 1ay kullanın sonra görüşelim gene mutlaka

Allah cc razı olsun şifacı kardeşim yalnız yan etkisi varmıdır? yani yaşıma falan uygunmudur bunlarıda belirtirseniz....

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Şifacı kardeş ben 27 yaşındayım rahatsızlığımı 2002 yılında öğrendim bayılmış ve bilincimi kaybetmişim ailem hastaneye kaldırdığında tansiyonumun çok yüksek olduğu bu yüz den bilinç kaybı yaşadığımı söylemişler araştırma yapıldı böbrek rahatsızlığımı öğrendim bizde bu hastalık ırsi sanırım babamda
aynı şekilde şu an diyalize bağımlı ben o kadar ilerlemesini istemiyorum bu yüzden bitkilerle tedavi yöntemini istedim
kullandığım herhangi bir ilaç yok zaten ilacı yok bu hastalığın
troid ile ilgili 2 yıl tedavi gördüm sonra düzeldi ilaçları bıraktım
bana kırk kilit otu dediler birde bitkilerden bir karışım hazırladılar,sonra
keten tohumu kullandım bi dönem kilo kaybı oldu bir takım macun falan hazırladılar yani bir sürü şey denedim...

bir önceki msjımda belirttigim gibi kan basıncını düşürücü bitkiler sizin hastalıgınıza yardımcı olabilir bu bitkiler:ökse otu,zeytin yapragı ,sögüt yapragı bu bitkileri kullanabilirsiniz ayrıca kurt pençesi bitkisi böbrek için faydalı bir bitki bunuda kullanabilirsiniz

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun selam ve dua ile...

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun şifacı kardeşim önerilerinizi dikkate alıcam
birde kilo almak için kullanabileceğim bitkisel bişiy varmı?
Allaha emanetsin

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Bir sorum olacak size?
Hemoroid (memeli) için kullanılabilecek ilaç,bitki tablet ne varsa yazarmısınız?
Bu basur memelerinin yok olması mümkün mü? İlaçla veya bitkiyle...
Şimdiden teşekkür ederim...

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Bir sorum olacak size?
Hemoroid (memeli) için kullanılabilecek ilaç,bitki tablet ne varsa yazarmısınız?
Bu basur memelerinin yok olması mümkün mü? İlaçla veya bitkiyle...
Şimdiden teşekkür ederim...

merhaba ne zamandır basur memesi var kabızlık şikayetiniz varmı bu bilgileri verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgediniz madem sordunuz ben de şu an şiddetli soğuk algınlığı geçiriyorum (geçmedi demek daha doğru olur) kolay ve etkili bişey varsa sevinirim

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
5-6 yıldır var maalesef:((
Kabızlıkta oluyor zaten o dönemde çok artıyor şikayetler[/Q

ilk önce kabızlık sorunnuzu çözmeniz gerekiyor.hemoreiti tetikler bu yüzdende kabızlık için en güzel kullanacagınız bitki keten tohumu günlük düzenli bir şekilde ögütülmüş keten tohumunu sabah aksam 1yemek kasıgı yemelisiniz ve bol su tüketmelisiniz.hemoroit problemine gelince damar büzücü ve damar onarıcı bitkiler kullanmanız gerekiyor atkestanesi ,üzerlik,atkuyrugu,ebegümeci halile bu bitkileri kullanabilirsinizde üzüm çekirdeginide tavsiye ederim damar onarıcı olarak dışardan ise memeyi onarmak için aynısefa kremini kullanın geçmiş olsun kardeşim

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.benim ellerimde romatizma var ne gibi ilaç önerirsiniz. soğukta ağrıyor,elektrikleniyolarda.dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt